Spelletjesavond met het hele gezin, tijd voor Monopoly

3 januari 2019

Toen ik op zoek ging naar een Monopoly spel kwam ik er achter hoeveel verschillende varianten er zijn. Maar omdat we thuis verschillende leeftijden hebben, wilden we niet een al te ingewikkelde variant. Voor spelletjesavond met Monopoly kwamen uit bij Monopoly Cash Grab Game. Het pistool zag er indrukwekkend uit op de doos, dus de keuze was snel gemaakt.

Nog zo’n leuk gezelschapsspel >>

spelletjesavond met monopoly, monopoly cash grab, monopoly spel, gezinsspel, familiespel, monopoly, hasbro

Wat een leuke manier van spelletjes spelen!

Eindelijk tijd voor spelletjesavond met Monopoly Cash Grab

De afgelopen maanden waren wij allemaal erg druk. Ieder van ons met zijn/haar eigen hobby’s en bezigheden. Dus de kerstvakantie kwam als geroepen. Eindelijk tijd voor spelletjesavond met het hele gezin.

Knallen maar

Als het geld in de bank (knaller) geladen is, kan het spel beginnen. Het spel is laagdrempelig. Het doel is om zo snel en zo veel mogelijk geld te grijpen. Kanskaarten kunnen strategisch erg handig zijn en kunnen voor meer geld zorgen. Op het spel staat vanaf 8 jaar, maar ook een bijna vierjarige begrijpt meteen wat de bedoeling is en dat de gele kanskaarten belangrijk zijn. De knaller is makkelijk te bedienen en het spel is compact, dus je kunt het ook meenemen als je bijvoorbeeld op vakantie gaat.

spelletjesavond met monopoly, monopoly cash grab, monopoly spel, gezinsspel, familiespel, monopoly, hasbro

Wat viel ons nog meer op? Er moeten batterijen in en deze zitten er niet standaard bij. Gelukkig hebben we altijd wel ergens batterijen in huis, zodat we meteen konden gaan spelen. En in al het enthousiasme en door het gegraai kreukt het Monopolygeld snel, dat is wel zonde. Dat hadden ze beter iets steviger kunnen maken. De wilde kinderhanden letten daar namelijk niet op. Maar de spelletjesavond met Monopoly blijft er in, het is een aanrader. We hebben erg veel gelachen en het was gezellig om dit samen te spelen.

spelletjesavond met monopoly, monopoly cash grab, monopoly spel, gezinsspel, familiespel, monopoly, hasbro

Het leukste meisjesspeelgoed shoppen >>

Delen op Facebook
Delen op Pinterest

Lees ook

image-4

Disney Lorcana Trading Card Game

Het verzamelkaartspel Disney Lorcana: The First Chapter wordt in 2023 gelanceerd. Een dappere keuze van de makers, aangezien Magic: The Gathering en...
subway surfers spel

Subway Surfers het bekende spel van de app!

Ervaar de legendarische app nu als bordspel bij jou thuis aan tafel! Daag elkaar uit met de favoriete personages uit...
3,2,1...Go! Challenge Puzzel

3,2,1… GO! Challenge – Puzzel spel

Als je snel bent en goed kijkt, maak je als eerste de puzzel van je afbeelding af! Zoek de zes...