hippe babykleding, zwangerschap, zwanger, kinderkleding, blogs, mamablogs, babylabelhippe jongenskleding, jongensmama, kinderkleding, blogs, mamablogs, boyslabel


Spelen cadeau meisje4 jaar, plastic bal, bal meisje

Published on november 6th, 2018 | by Mi-choe

0

Tips cadeau meisje 4 jaar

Ieder jaar is het weer speuren en rondkijken, op zoek naar leuke cadeautjes voor de kleintjes. En er is zo veel keus, dat het niet altijd mee valt om iets leuks te kiezen. Girlslabel helpt je een handje door de komende tijd het leukste speelgoed voor je uit te lichten. Zoek je nog tips cadeau meisje 4 jaar?

Wat is een leuk cadeau voor een meisje van 6 jaar? >>

Shop hier het leukste meisjesspeelgoed >>

Gave Canister puzzel in een koker

Deze Canister puzzel is er voor verschillende leeftijden. De producten zijn van hele goede kwaliteit, grotendeels duurzaam en ze stimuleren de ontwikkeling per leeftijd. Deze puzzel in een koker is er in allerlei varianten. Met verschillende, opvallende afbeeldingen en een verschillend aantal puzzelstukjes zijn ze geschikt voor alle kinderen. Deze puzzels zijn een grote hit!

cadeau meisje 4 jaar, puzzel meisje, puzzel meisje 4 jaar, puzzel koker, puzzel dinosaurus

Altijd een kleurplaat bij je met Mudpuppycadeau meisje 4 jaar, activity roll, mudpuppy, kleurplaat

Houdt jullie meisje ook zo van kleuren? Als Robyn gaat kleuren hoor je mij nooit klagen, want als ze gaat kleuren zit ze heerlijk stil. Helemaal geconcentreerd bezig om er een meesterwerk van te maken. Kortom, handig om mee te nemen, je weet nooit waar je belandt. Deze Activity roll van Mudpuppy heeft ook potloden in het doosje, dus met deze set ben je ‘good to go’.

mudpuppy, mudpuppy puzzle, cadeau meisje 4 jaar, puzzel meisje, meeneem puzzel, puzzel tasje

Super handige puzzle to go

 

Wat een leuke puzzel van Mudpuppy! Makkelijk om mee te nemen, handig voor op vakantie of op visite. De puzzel is in prinsessenthema, dus als jij een prinsesje thuis hebt is dit een aanrader.

 

mudpuppy, mudpuppy schaakspel, cadeau meisje 4 jaar, schaken kind, dammen kind, schaken meisje, schaken reisspel

Schaken en dammen overal waar je bent

Echt super handig al die reisspellen. We gebruiken deze niet alleen op vakantie, maar ook voor de kleinere uitstapjes. Deze set is een damspel en schaakspel in 1 en je kunt de stenen makkelijk opbergen in het zakje. Zo kun je al vroeg beginnen met het leren van deze uitdagende spellen.

 

 

Bekijk de video van Robyn met Crayola Washimals >>

Wat zijn de speelgoedhypes voor meisjes >>

Tags: , , , ,
Comments are closed.

Back to Top ↑
  • hippe meisjeskleding, get the look, shop the look, kinderkleding

  • Outfit of the day, meisjeskleding, girlslabel, meisjesmama, meisjesjurkjes, meisjes, meisjeskleding inspiratie

  • Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

  • meisjessneakers, meisjes laarzen, kortingscodes, Girlslabel, kinderschoenen, meisjesschoenen, shoesme schoenen, meisjessandalen

  • Aanraders!

  • blogsite, mamabloggers, meisjesmama's, meisjesmoeders