Subway Surfers het bekende spel van de app!

29 december 2022

Ervaar de legendarische app nu als bordspel bij jou thuis aan tafel! Daag elkaar uit met de favoriete personages uit de Subway Surfers-franchise zoals Jake, Tricky, Fresh en Yutani op de drie iconische spoorbanen. Vergroot je surfvaardigheden met items, verzamel munten en ontwijk tegemoetkomende treinen in dit behendige en avontuurlijke spel!

Subway Surfers het bordspel

Het doel van het spel is om als speler zoveel mogelijk gouden munten te verzamelen. Wie er aan het einde van het spel de meeste heeft wint het spel. Maar pas op! Je kunt tijdens het spelen ook munten verliezen. Het spel stopt na het spelen van de laatste spoorkaart.

Hoe werkt het?

Het spel word om de beurt gespeeld met de klok mee. Als je aan de beurt bent mag je één van de twee acties uitvoeren. Eén of meerdere spelerskaarten spelen óf een spoorkaart spelen en een spelerskaart pakken. Hierna gaat de beurt naar de ander.

Bij een het spelen van een spelerskaart ga je jouw surfer over het bord verplaatsen of een actie uitvoeren. Door te bewegen over het speelbord kun je obstakels ontwijken of munten pakken.

Bij het spelen van een spoorkaart kies je eerst op welk spoor je een kaart wilt gaan leggen en vervolgens neem je de bovenste kaart van de gedekte stapel spoorkaarten en sluit deze daar aan. De andere kaarten schuiven als het ware naar voren en kunnen nu dus een surfer passeren. Kun je deze als surfer ontwijken met kaarten die je in je bezit hebt dan mag je deze direct inzetten ook in de beurt van een andere speler.

Het is slim om een beetje tactisch en vooruit te denken en dan kun je een heel eind komen in dit spel. Een leuk spel voor kids vanaf ongeveer 6 jaar. Te spelen tot max 4 spelers.

Wat vonden wij er van?

Een leuk en makkelijk spel om te spelen met de kids. De spelrondes duren ook niet super lang ongeveer een half uurtje en dat is prima om vol te houden. Dit spel zal zeker regelmatig uit de kast gepakt gaan worden. Hier een favoriet!

Delen op Facebook
Delen op Pinterest

Lees ook

image-4

Disney Lorcana Trading Card Game

Het verzamelkaartspel Disney Lorcana: The First Chapter wordt in 2023 gelanceerd. Een dappere keuze van de makers, aangezien Magic: The Gathering en...
3,2,1...Go! Challenge Puzzel

3,2,1… GO! Challenge – Puzzel spel

Als je snel bent en goed kijkt, maak je als eerste de puzzel van je afbeelding af! Zoek de zes...

Keer op Keer Kids

Al van vroeger uit zijn wij beide opgegroeid met (bord)spellen. We vinden het nu allebei nog steeds erg gezellig om...