hippe babykleding, zwangerschap, zwanger, kinderkleding, blogs, mamablogs, babylabelhippe jongenskleding, jongensmama, kinderkleding, blogs, mamablogs, boyslabel


De mama bloggers van Girlslabel

Het online magazine Girlslabel wordt gemaakt voor en door moeders. Met iedere dag een flinke dosis herkenbare mamablogs. Dagelijks bloggen diverse meisjesmama’s over hun belevenissen met hun dochters, onze mama bloggers voor Girlslabel. Zij delen graag hun leukste en zeker ook minder leuke ervaringen met ons.

Alles omtrent opvoeding, levenswijze, herinneringen, dagelijkse belevenissen, emoties en veel meer. Door deze blogs krijgen wij een kijkje in hun leven. Je leest ze met plezier, met een lach of ook wel eens een traan. Meestal is het een feest van herkenning. Vind je ze ook leuk? Laat het ons en iedereen weten.

Wil jij ook voor ons bloggen? Bekijk onze blogger vacatures >>

Redactie Girlslabel

eigenaar boyslabel, eigenaar girlslabel, eigenaar babylabel, influencer girlslabel, influencer boyslabel, influencer babylabel
Colinda, in ben de oprichter/eigenaar van Boyslabel.comGirlslabel.com en Babylabel.com en heb een grote passie voor al het moois wat er online te vinden is en wil dat graag delen met jullie. Hierdoor ben ik altijd druk met bedenken én uitvoeren van nieuwe concepten en creaties, heerlijk om te doen! Moeder van 3 boeven Thijs (2002), Sebas (2005) en Boris (2009)en ben gek op:  ❤ shoppen ❤ fashion ❤ magazines ❤ interieur ❤ pinterest ❤ citytrips

Mama Bloggers Girlslabel

Ik ben Esther, mama van Amber (2014), die dol is op alles wat meisje-meisje uitademt. Sinds kort mag het ook af en toe een beetje stoerder en die afwisseling daar word ik heel blij van! Wij wonen (met de papa van Amber en 2 katten) in een dorpje in Brabant. In het dagelijkse leven werk ik fulltime als HR Manager bij een internationaal bedrijf. Mijn fascinatie voor kinderkleding is een uit de hand gelopen hobby en ik ben dol op het maken van fotos. In onze blogs en outfit of the day meisjes kleding inspiraties kunnen we dat heerlijk combineren, dus het zou leuk zijn als we jullie daarmee kunnen inspireren!

mama blogger

Hey, ik ben Kim (33) en terug van weggeweest. Vorig jaar gestart met mijn eigen salon en daardoor viel het bloggen een beetje naar de achtergrond maar I’m Back en vol inspiratie. Ik ben getrouwd en mama van drie (b)engeltjes Fay, Jez en Vie.  Kidsfashion is mijn grootste hobby en de postbode is inmiddels mijn beste vriend. Een andere verslaving van mij is Instagram, lekker neuzen tussen alle berichtjes maar vooral deel ik zelf graag leuke en mooie dingen. Met mijn blogs hoop ik jullie te kunnen inspireren over alles wat met meiden te maken heeft.

blogger girlslabel, influencer

Mamablogger Anne

Mijn naam is Anne Zondag en ik ben  jullie nieuwe kidsfashionblogger! Moeder van 3 kinderen. Buiten moeder om ben ik een drukke creatieve duizendpoot met een dikke liefde voor (kids) fashion. Ik volg de trends en ontwikkelingen dan ook op de voet en vind het erg leuk om dit met jullie te mogen delen. Emily (8 en een half) is mijn enige dochter en daar leef ik mij volledig op uit! En ik neem je mee in de wereld van kidsfashion!

wiljo

Mamablogger Wiljo

Wiljo (41), alleenstaande een trotse moeder van mijn koningskoppel Sverre (2011) en Veerle (2014). Ik werk voor het Nederlandse  beenmodemerk Bonnie Doon en ben altijd druk met werken, de kinderen, het huishouden en 100 andere dingen. Tussendoor stap ik graag op een paard en verder dol op Facebook en Instagram. Ik ga jullie een kijkje in mijn overvolle hoofd laten nemen en laten zien waar een busy & single mom allemaal tegenaan loopt. Lees hier mijn blogs voor Girlslabel.

mamablogger girlslabel

Mamablogger Carola

Carola (32) getrouwd met Marcel en moeder van 2 kinderen, Noortje (2016) en Noud (2011) Ik heb tijdens de zwangerschap van Noud een ernstige vorm van bekkeninstabiliteit gekregen, waaraan ik uiteindelijk geopereerd ben. Ik ben gestart met het schrijven van blogs om jullie een kijkje te geven in mijn leven, hoe is het als je een moeder bent waar de kleine dingen niet zo vanzelfsprekend zijn.. Daarnaast hou ik erg van fotografen en dit gaan jullie terug zien in mijn blogs.

Daniëlle is de mama van Nathan (8) en Yenthe (6) en getrouwd met Ben. Naast haar werk als woonbegeleider is ze gek op kindermode en fotografie. Ze kan er echt van genieten om haar kids op de foto te zetten. Al worden die soms gek van haar 😉 Verder is ze maar een beetje verslaafd aan Instagram en Facebook, waar ze graag haar gemaakte foto’s deelt. Lees mee in haar blogs hier op Girlslabel.

Mama bloggers, instagram influencers …

Ben jij ook mama van dochters, een echte meisjesmama net als deze mama bloggers? Maak jij ook  leuke, spannende, avontuurlijke of ontroerende avonturen mee met jouw dochter(s). Wil jij dit met ons en anderen delen? Join our Team! Leuk als jij voor Girlslabel gaat bloggen. Ben jij actief op Instagram en een echte Instagram Influencer? Dan kun jij je ook aansluiten bij ons team.

Op dit moment hebben wij voldoende bloggers op Girlslabel maar zijn wij op zoek naar enthousiaste bloggers en influencers voor onze andere sites Boyslabel.com en Babylabel.com.

Voor vragen en meer info stuur een mailtje naar colinda@boyslabel.com

Maak ook kennis met de mamabloggers voor Boyslabel >>

Maak ook kennis met de mamabloggers voor Babylabel >>

Mama bloggers Girlslabel


Comments are closed.

Back to Top ↑