Ad SquareAd SquareAd SquareAd Square


De mama bloggers van Girlslabel

Het online magazine Girlslabel wordt gemaakt voor en door moeders. Met iedere dag een flinke dosis herkenbare mamablogs. Dagelijks bloggen diverse meisjesmama’s over hun belevenissen met hun dochters. Zij delen graag hun leukste en zeker ook minder leuke ervaringen met ons. Alles omtrent opvoeding, levenswijze, herinneringen, dagelijkse belevenissen, emoties en veel meer. Door deze blogs krijgen wij een kijkje in hun leven. Je leest ze met plezier, met een lach of ook wel eens een traan. Meestal is het een feest van herkenning. Vind je ze ook leuk? Laat het ons en iedereen weten.

Redactie Girlslabel

Colinda Boyslabel Girlslabel Babylabel
Colinda, oprichter/eigenaar van Boyslabel.comGirlslabel.com en Babylabel.com heeft een grote passie voor al het moois wat er online te vinden is en wil dat graag delen met jullie.  Altijd druk met bedenken én uitvoeren van nieuwe concepten en creaties. Moeder van 3 boeven Thijs (2002), Sebas (2005) en Boris (2009) ❤ shoppen ❤ fashion ❤ magazines ❤ interieur ❤ pinterest ❤ citytrips

 –


Karen, deze 29-jarige moeder is dol op verse bloemen, schoenen in alle kleuren en soorten, chocola en uiteraard op dochter Lore van 2 jaar én vriend Roy. Op carrièregebied zit ik bij Boyslabel, Girlslabel en Babylabel helemaal op mijn plek als Contentmanager. De liefde voor online content is groot, waardoor ik veel websites, Instagram en Facebook doorspit op zoek naar iets leuks. Daarnaast heb ik veel contact met alle bloggers voor Boyslabel, Girlslabel en Babylabel. Mijn lijfspreuk: add a little confetti each day 🎉

Bloggers Girlslabel

Caroline, blogger Boyslabel
Caroline (41), moeder van twee actieve jonge jongens (geboren 2012 en 2013) met een passie voor online delen. Na drie jaar in Singapore te hebben gewoond als expat is het nu weer terug met de voeten in de Hollandse klei. Actief met een interieur/lifestyle blog, fanatiek Instagrammer met last van een gezonde Pinterest verslaving en sinds een paar maanden ook een Snapchatter.

 


Mi-choe (36), moeder van Robyn (2012) en Sef (2014) en getrouwd met Remano. Naast mijn werk als Content Marketeer houd ik me graag bezig met kindermode. Met 2 mooie modellenkids is er geen ontkomen aan. Ik koop vaker iets voor hen dan voor mezelf en probeer graag leuke combinaties uit. Ons gezin is ondernemend en heel sportief. Als nuchtere, Brabantse Randstad’ers zijn we vooral heel gelukkig met de kleine dingen des levens. Eindelijk maak ik nu tijd vrij om te schrijven, iets dat ik altijd al leuk vond, maar nooit echt heb aangepakt. Kortom, Girlslabel en Boyslabel passen helemaal in mijn straatje. Lees mijn fashion blogs!

 


Wiljo (41), getrouwd en trotse moeder van mijn koningskoppel Sverre (2011) en Veerle (2014). Ik werk voor het Nederlandse  beenmodemerk Bonnie Doon en ben altijd druk met werken, de kinderen, het huishouden en 100 andere dingen. Tussendoor stap ik graag op een paard en verder dol op Facebook en Instagram. Ik ga jullie een kijkje in mijn overvolle hoofd laten nemen en laten zien waar een busy mom allemaal tegenaan loopt. Lees hier mijn blogs voor Girlslabel.


Ik ben Aafke, 39 jaar, getrouwd en moeder van twee kleine blonde meisjes van 7 en 5. Sinds kort schrijf ik korte verhaaltjes over ‘het kleine blonde meisje en haar zusje‘. Deze verhaaltjes plaats ik op mijn Facebook pagina en vanaf nu mag ik ook voor Girlslabel schrijven! Ik ben gek op mooie kleren voor m’n meiden maar ook voor mezelf. Het inrichten van ons huis was een hele uitdaging maar ik vond erg leuk om te doen. Heerlijk dat de kamers van m’n meiden nog wel een aantal keer zal gaan veranderen 😉


Esther, moeder van Sarah (2009) en Samuel (2010). In 2008 heb ik mijn leven en carrière in Amsterdam opgezegd om bij mijn grote liefde op de boerderij in Frankrijk te gaan wonen. Naast het moeder-zijn, draai ik inmiddels mee op de boerderij. Ik ben druk in de (moes)tuin, ontvang in de zomer vakantiegasten om ze te laten genieten van het heerlijke Franse buitenleven, verander elke maand ons interieur en probeer met onze vereniging kunst en cultuur in het dagelijks leven hier te bevorderen. Verder spreek ik vloeiend Frans en doe ik veel op school, dus ik geloof dat ik mij redelijk aan het Franse leven heb aangepast. Maar ik sta vaak vol verbazing te kijken, zowel naar het leven van alle dag hier als in Nederland en vind het heerlijk daarover te schrijven.


Patricia, 42 jaar,  moeder van zoon Thiemo (2004) en dochter Mikki (2008). Door het werk van mijn man hebben wij een aantal jaar in de USA gewoond en in mijn hart heb ik een stukje mee terug genomen van dat indrukwekkende land. Het motto ‘Shop till you drop’ en vooral 24/7 heb ik daar naar hartenlust kunnen uitvoeren. Ik heb een voorliefde voor kindermode en schoenen, de USA, interieur, Texel, hockey & natuurlijk mijn gezin. Never a dull moment en dat wil ik heel graag met jullie delen.


Hi! Ik ben Miryam, trotse mama van vier en getrouwd. Ik ben werkzaam als dansdocent, danstherapeut, verkoopadviseur, copywriter en momblogger. Ik ben een dromer, altijd op zoek, nieuwsgierig en verslaafd aan koffie, ijs en chocola (in willekeurige volgorde). Alles wat ik doe, doe ik met passie en uit volle overtuiging. Mijn inspiratie voor Girlslabel haal ik voornamelijk uit mijn twee meiden; Esra (12) en Fajah (9).


Mijn naam is Saskia (a.k.a. Sas). Ik ben 32 en moeder van Niels (2010), Lieke (2012) en Emma (2016) en woon samen met mijn man Alex. Ik ben docente economie en recht op het MBO en heb daarmee de allerleukste baan van de hele wereld. Daarnaast begin ik binnenkort met een (vervolg) opleiding aan de universiteit. Druk druk druk, maar alleen maar met leuke dingen! Ik ben eerlijk, nuchter en erg direct. Schrijven is mijn hobby en in het verleden heb ik dit veel gedaan, maar het blijft kriebelen. Vandaar dat ik dit nu weer ga oppakken en blogs ga schrijven. Lezen jullie met me mee?

 


Hoi hoi, ik ben Kim, 30 jaar, getrouwd en moeder van twee pittige tantes. Zwanger van meisje nummer 3. Ik ben een echte enthousiasteling, deel graag mijn ervaringen en verhalen met anderen, word mega gelukkig als m’n meiden er mooi bij lopen en ben dan ook een echte fashion freak. Verder werk ik parttime als kapster en geniet ik de overige dagen van mijn meiden. Ik blog regelmatig in m’n vrije uurtjes en doe dit met veel plezier, lees ze hier.

 

mama bloggers
Marloes, trotse mama van Lucas, Julius & Jasmijn. Als iemand vraagt naar mijn passies of ambities, hoor ik mijzelf zeggen: “ alles wat maar met mode en styling te maken heeft”. Of ik nu in de winkel kleding verkoop of ik houd mij bezig met de VM (Visual Merchandise) of ik mag weer een geweldige blog schrijven over kinderkleding, ik houd ervan om met Mode bezig te zijn. Maar er is natuurlijk meer, ik trek regelmatig mijn hardloopschoenen aan om een stuk te rennen of ik ga naar de Boot Camp voor een total body-workout. Verder houd ik van leuke uitstapjes, steden en mooie vakanties in Frankrijk.

 

chantal
Chantal, moeder van Boaz en Rox, is eigenaar van studio zwartwit en ontwerpster van baby mijlpaalkaarten (studiozwartwit.nl/shop) waarmee je alle bijzondere momenten van je baby’s eerste levensjaar vast legt met deze zwart-wit kaarten! Maakt de mooiste inspiratie en trendcollages voor Boys,- & Girls- & Babylabel!

fleur
Fleur, 36 jaar, moeder van vier apies: Luna (2009), Sammie (2011), Klaas (2013) en Féliz (2016). Ik werk 4 dagen als vastgoedmanager en heb maar liefst 3 dagen weekend, joehoeee! Ik houd van een enigszins gecontroleerde chaos, koken met zo nu en dan wat spullen uit de moestuin en internet struin ik niet alleen graag af voor de leukste kinderkleren en voor mijn eigen garderobe uiteraard (had ik maar zo’n boompje in de tuin), maar ook voor al die gave woonspullen. Oktober 2015 zijn we verhuisd naar ons droompaleis. Weg uit de grote stad (pfoeh), maar oh wat een waar genot die ruimte.

marjolijn
Marjolijn Langens. In haar hectische leven als  moeder van Eva (2009), Valerie (2011) en Thomas (2014), als vrouw van een drukbezette man en als freelance journaliste en tekstschrijver is het een uitdaging alle ballen hoog te houden. Never a dull moment! Naast de zorg voor de kinderen maakt schrijven dagelijks onderdeel uit van haar leven. Het is haar grote passie, uitlaatklep en energieleverancier. Ambitie en tijd zijn altijd in strijd. Toch laat zij zich er niet van weerhouden mensen te ontmoeten en mooie samenwerkingen te starten.

Esther Coumans
In augustus 2013 is Esther voor het eerst moeder geworden van dochter Jippe. In haar drukke leven past Jippe er gewoon makkelijk tussen. Naast moeder werkt ze als fulltime journalist bij een lokale krant. Verder is ze druk met vriendinnen, volleybal, koken en bakken en probeert ze zo nu en dan ook weer een boek uit te lezen. Samen met haar vriend en Jippe wil ze hun geliefde stedentripjes nog gewoon voort zetten, al is het minder ver van huis, maar gelukkig zijn er dichtbij huis nog genoeg leuke steden te vinden. Je kunt haar ook volgen op Twitter, Instagram en op haar eigen site esthercoumansproducties.nl.  Blogs van Esther op Girlslabel >>>

 

Wij zoeken jou!

Maak jij ook  leuke, spannende, avontuurlijke of ontroerende avonturen mee met jouw dochter(s). Wil jij dit met ons en anderen delen? Leuk als jij voor Girlslabel gaat bloggen. Stuur een mailtje naar info@girlslabel.com en welkom bij ons team!

BewarenBewaren

BewarenBewaren


Comments are closed.

Back to Top ↑