hippe babykleding, zwangerschap, zwanger, kinderkleding, blogs, mamablogs, babylabelhippe jongenskleding, jongensmama, kinderkleding, blogs, mamablogs, boyslabel


De mama bloggers van Girlslabel

Het online magazine Girlslabel wordt gemaakt voor en door moeders. Met iedere dag een flinke dosis herkenbare mamablogs. Dagelijks bloggen diverse meisjesmama’s over hun belevenissen met hun dochters, onze mama bloggers voor Girlslabel. Zij delen graag hun leukste en zeker ook minder leuke ervaringen met ons. Alles omtrent opvoeding, levenswijze, herinneringen, dagelijkse belevenissen, emoties en veel meer. Door deze blogs krijgen wij een kijkje in hun leven. Je leest ze met plezier, met een lach of ook wel eens een traan. Meestal is het een feest van herkenning. Vind je ze ook leuk? Laat het ons en iedereen weten.

Wil jij ook voor ons bloggen? Bekijk onze blogger vacatures >>

Redactie Girlslabel

Colinda Boyslabel Girlslabel Babylabel, mamabloggers, mama bloggers, blogger Girlslabel, bloggers gezocht
Colinda, oprichter/eigenaar van Boyslabel.comGirlslabel.com en Babylabel.com heeft een grote passie voor al het moois wat er online te vinden is en wil dat graag delen met jullie.  Altijd druk met bedenken én uitvoeren van nieuwe concepten en creaties. Moeder van 3 boeven Thijs (2002), Sebas (2005) en Boris (2009) ❤ shoppen ❤ fashion ❤ magazines ❤ interieur ❤ pinterest ❤ citytrips

 

Mama Bloggers Girlslabel


Karen, deze 30-jarige moeder is dol op verse bloemen, schoenen in alle kleuren en soorten, chocola en uiteraard op dochter Lore van 2 jaar én vriend Roy. Op carrièregebied zit ik bij Boyslabel, Girlslabel en Babylabel helemaal op mijn plek. De liefde voor online content is groot, waardoor ik veel websites, Instagram en Facebook doorspit op zoek naar iets leuks. Mijn lijfspreuk: add a little confetti each day 🎉

kidsfashionblogger

Mijn naam is Anne Zondag en ik ben  jullie nieuwe kidsfashionblogger! Moeder van 3 kinderen. Buiten moeder om ben ik een drukke creatieve duizendpoot met een dikke liefde voor (kids) fashion. Ik volg de trends en ontwikkelingen dan ook op de voet en vind het erg leuk om dit met jullie te mogen delen. Emily (8 en een half) is mijn enigste dochter en daar leef ik mij volledig op uit! En ik neem je mee in de wereld van kidsfashion!

 


Mi-choe (36), moeder van Robyn (2012) en Sef (2014) en getrouwd met Remano. Naast mijn werk als Content Marketeer houd ik me graag bezig met kindermode. Met 2 mooie modellenkids is er geen ontkomen aan. Ik koop vaker iets voor hen dan voor mezelf en probeer graag leuke combinaties uit. Ons gezin is ondernemend en heel sportief. Als nuchtere, Brabantse Randstad’ers zijn we vooral heel gelukkig met de kleine dingen des levens. Eindelijk maak ik nu tijd vrij om te schrijven, iets dat ik altijd al leuk vond, maar nooit echt heb aangepakt. Kortom, Girlslabel en Boyslabel passen helemaal in mijn straatje. Lees mijn fashion blogs!

 


Wiljo (41), alleenstaande een trotse moeder van mijn koningskoppel Sverre (2011) en Veerle (2014). Ik werk voor het Nederlandse  beenmodemerk Bonnie Doon en ben altijd druk met werken, de kinderen, het huishouden en 100 andere dingen. Tussendoor stap ik graag op een paard en verder dol op Facebook en Instagram. Ik ga jullie een kijkje in mijn overvolle hoofd laten nemen en laten zien waar een busy & single mom allemaal tegenaan loopt. Lees hier mijn blogs voor Girlslabel.

 


Esther, moeder van Sarah (2009) en Samuel (2010). In 2008 heb ik mijn leven en carrière in Amsterdam opgezegd om bij mijn grote liefde op de boerderij in Frankrijk te gaan wonen. Naast het moeder-zijn, draai ik inmiddels mee op de boerderij. Ik ben druk in de (moes)tuin, ontvang in de zomer vakantiegasten om ze te laten genieten van het heerlijke Franse buitenleven, verander elke maand ons interieur en probeer met onze vereniging kunst en cultuur in het dagelijks leven hier te bevorderen. Verder spreek ik vloeiend Frans en doe ik veel op school, dus ik geloof dat ik mij redelijk aan het Franse leven heb aangepast. Maar ik sta vaak vol verbazing te kijken, zowel naar het leven van alle dag hier als in Nederland en vind het heerlijk daarover te schrijven.

 

mamabloggers, mama bloggers, blogger Girlslabel, bloggers gezocht
Patricia, 42 jaar,  moeder van zoon Thiemo (2004) en dochter Mikki (2008). Door het werk van mijn man hebben wij een aantal jaar in de USA gewoond en in mijn hart heb ik een stukje mee terug genomen van dat indrukwekkende land. Het motto ‘Shop till you drop’ en vooral 24/7 heb ik daar naar hartenlust kunnen uitvoeren. Ik heb een voorliefde voor kindermode en schoenen, de USA, interieur, Texel, hockey & natuurlijk mijn gezin. Never a dull moment en dat wil ik heel graag met jullie delen.

 


Hi! Ik ben Miryam, trotse mama van vier en getrouwd. Ik ben werkzaam als dansdocent, danstherapeut, verkoopadviseur, copywriter en momblogger. Ik ben een dromer, altijd op zoek, nieuwsgierig en verslaafd aan koffie, ijs en chocola (in willekeurige volgorde). Alles wat ik doe, doe ik met passie en uit volle overtuiging. Mijn inspiratie voor Girlslabel haal ik voornamelijk uit mijn twee meiden; Esra (12) en Fajah (9).

 


Carola (32) getrouwd met Marcel en moeder van 2 kinderen, Noortje (2016) en Noud (2011) Ik heb tijdens de zwangerschap van Noud een ernstige vorm van bekkeninstabiliteit gekregen, waaraan ik uiteindelijk geopereerd ben. Ik ben gestart met het schrijven van blogs om jullie een kijkje te geven in mijn leven, hoe is het als je een moeder bent waar de kleine dingen niet zo vanzelfsprekend zijn.. Daarnaast hou ik erg van fotografen en dit gaan jullie terug zien in mijn blogs.

 

mamabloggers, mama bloggers, blogger Girlslabel, bloggers gezocht
Mijn naam is Saskia (a.k.a. Sas). Ik ben 32 en moeder van Niels (2010), Lieke (2012) en Emma (2016) en woon samen met mijn man Alex. Ik ben docente economie en recht op het MBO en heb daarmee de allerleukste baan van de hele wereld. Daarnaast begin ik binnenkort met een (vervolg) opleiding aan de universiteit. Druk druk druk, maar alleen maar met leuke dingen! Ik ben eerlijk, nuchter en erg direct. Schrijven is mijn hobby en in het verleden heb ik dit veel gedaan, maar het blijft kriebelen. Vandaar dat ik dit nu weer ga oppakken en blogs ga schrijven. Lezen jullie met me mee?

 

mamabloggers, mama bloggers, blogger Girlslabel, bloggers gezocht
Sietske
, moeder van Isabelle (2010), is een meisjesmoeder. Ik ben fulltime werkzaam in de jeugdhulpverlening. Door onregelmatige werktijden ben ik relatief veel thuis op de momenten dat mijn dochter ook thuis is. Zo ben ik ondanks een drukke baan toch nog veel aanwezig in het leven van mijn kleine meid. Na schooltijd is het een komen en gaan van vriendinnetjes en zijn we druk in de weer met de hockeytrainingen van Isabelle. ’s Avonds als de rust weer is teruggekeerd kan ik verdwalen op het internet opzoek naar leuke outfits en kinderkamerspullen.  Als ik dan nog ergens een paar uurtjes over heb, klim ik graag op mijn racefiets, duik het terras op met vrienden of kruip lekker op de bank voor de tv. Lees mijn blogs!

 


Ik ben Ingrid, 37 jaar en een vrolijke, eigenwijze, maar vooral trotse mama van twee meiden (2010 en 2012) en op en top een meisjesmama dus. Ik ben geboren in Limburg maar voor de liefde verhuisd naar Twente. Na een carrière in de accountancy en het bedrijfsleven ben ik nu werkzaam in ons eigen bedrijf in carnavals- en feestartikelen. Dat is soms heel erg druk en stressvol, maar vooral heel erg leuk. Ik ben altijd al bezig geweest met mode, had in mijn studententijd een baantje in een modewinkel en was regelmatig in de stad te vinden. Maar sinds ik minder tijd heb om te gaat shoppen, heb ik het online shoppen ontdekt, voor mezelf maar vooral voor de meiden. Daarnaast vind ik schrijven en fotograferen erg leuk. Ik hou jullie dan ook graag op de hoogte van ons drukke leventje.

 


Ik ben Aafke, 39 jaar, getrouwd en moeder van twee kleine blonde meisjes van 7 en 5. Sinds kort schrijf ik, als meisjesmoeder, korte verhaaltjes over ‘het kleine blonde meisje en haar zusje‘. Deze verhaaltjes plaats ik op mijn Facebook pagina en vanaf nu mag ik ook voor Girlslabel schrijven! Ik ben gek op mooie kleren voor m’n meiden maar ook voor mezelf. Het inrichten van ons huis was een hele uitdaging maar ik vond erg leuk om te doen. Heerlijk dat de kamers van m’n meiden nog wel een aantal keer zal gaan veranderen 😉

 


Hoi hoi, ik ben Kim, 30 jaar, getrouwd en moeder van twee pittige tantes. Zwanger van meisje nummer 3. Ik ben dus een mama van alleen dochters, een echte meisjesmama. Ik ben een echte enthousiasteling, deel graag mijn ervaringen en verhalen met anderen, word mega gelukkig als m’n meiden er mooi bij lopen en ben dan ook een echte fashion freak. Verder werk ik parttime als kapster en geniet ik de overige dagen van mijn meiden. Net als de andere mama bloggers voor Girlslabel blog ik regelmatig in m’n vrije uurtjes en doe dit met veel plezier, lees ze hier.

 

chantal
Chantal, moeder van Boaz en Rox, is eigenaar van studio zwartwit en ontwerpster van baby mijlpaalkaarten (studiozwartwit.nl/shop) waarmee je alle bijzondere momenten van je baby’s eerste levensjaar vast legt met deze zwart-wit kaarten! Maakt de mooiste inspiratie en trendcollages voor Boys,- & Girls- & Babylabel!

Maak ook kennis met de mamabloggers voor Boyslabel >>

Maak ook kennis met de mamabloggers voor Babylabel >>

 

Mama bloggers … wij zoeken jou!

Ben jij ook mama van dochters, een echte meisjesmama net als deze mama bloggers? Maak jij ook  leuke, spannende, avontuurlijke of ontroerende avonturen mee met jouw dochter(s). Wil jij dit met ons en anderen delen? Kom bij ons teams van mama bloggers! Leuk als jij voor Girlslabel gaat bloggen. Stuur een mailtje naar info@girlslabel.com en welkom bij ons team van mama bloggers!

Mama bloggers Girlslabel


Comments are closed.

Back to Top ↑