hippe babykleding, zwangerschap, zwanger, kinderkleding, blogs, mamablogs, babylabelhippe jongenskleding, jongensmama, kinderkleding, blogs, mamablogs, boyslabel


De mama bloggers van Girlslabel

Het online magazine Girlslabel wordt gemaakt voor en door moeders. Met iedere dag een flinke dosis herkenbare mamablogs. Dagelijks bloggen diverse meisjesmama’s over hun belevenissen met hun dochters, onze mama bloggers voor Girlslabel. Zij delen graag hun leukste en zeker ook minder leuke ervaringen met ons. Alles omtrent opvoeding, levenswijze, herinneringen, dagelijkse belevenissen, emoties en veel meer. Door deze blogs krijgen wij een kijkje in hun leven. Je leest ze met plezier, met een lach of ook wel eens een traan. Meestal is het een feest van herkenning. Vind je ze ook leuk? Laat het ons en iedereen weten.

Wil jij ook voor ons bloggen? Bekijk onze blogger vacatures >>

Redactie Girlslabel

Colinda Boyslabel Girlslabel Babylabel, mamabloggers, mama bloggers, blogger Girlslabel, bloggers gezocht
Colinda, oprichter/eigenaar van Boyslabel.comGirlslabel.com en Babylabel.com heeft een grote passie voor al het moois wat er online te vinden is en wil dat graag delen met jullie.  Altijd druk met bedenken én uitvoeren van nieuwe concepten en creaties. Moeder van 3 boeven Thijs (2002), Sebas (2005) en Boris (2009) ❤ shoppen ❤ fashion ❤ magazines ❤ interieur ❤ pinterest ❤ citytrips

 

mi-choe, redactie girlslabel, girlslabel, blogger, mamablogger, kidsfashionblogger
Mi-choe (38) Onlangs heb ik de sprong in het diepe gewaagd en heb ik Girlslabel van Colinda overgenomen. Samen gaan we de 3 labels verder uitbouwen en ik heb er ontzettend veel zin in. Ik ben moeder van Robyn (2012) en Sef (2014) en alhoewel ik zelf niet met jurkjes en tule ben opgegroeid, inmiddels weet ik niet beter. Robyn is echt een meisje-meisje en houdt van alles met glans, glitter, roze of regenboogkleuren. Maar gelukkig zijn we ook goed in vies worden, zweten en gek doen.

Mama Bloggers Girlslabel

kidsfashionblogger

Mijn naam is Anne Zondag en ik ben  jullie nieuwe kidsfashionblogger! Moeder van 3 kinderen. Buiten moeder om ben ik een drukke creatieve duizendpoot met een dikke liefde voor (kids) fashion. Ik volg de trends en ontwikkelingen dan ook op de voet en vind het erg leuk om dit met jullie te mogen delen. Emily (8 en een half) is mijn enige dochter en daar leef ik mij volledig op uit! En ik neem je mee in de wereld van kidsfashion!

 


Wiljo (41), alleenstaande een trotse moeder van mijn koningskoppel Sverre (2011) en Veerle (2014). Ik werk voor het Nederlandse  beenmodemerk Bonnie Doon en ben altijd druk met werken, de kinderen, het huishouden en 100 andere dingen. Tussendoor stap ik graag op een paard en verder dol op Facebook en Instagram. Ik ga jullie een kijkje in mijn overvolle hoofd laten nemen en laten zien waar een busy & single mom allemaal tegenaan loopt. Lees hier mijn blogs voor Girlslabel.

 


Esther, moeder van Sarah (2009) en Samuel (2010). In 2008 heb ik mijn leven en carrière in Amsterdam opgezegd om bij mijn grote liefde op de boerderij in Frankrijk te gaan wonen. Naast het moeder-zijn, draai ik inmiddels mee op de boerderij. Ik ben druk in de (moes)tuin, ontvang in de zomer vakantiegasten om ze te laten genieten van het heerlijke Franse buitenleven, verander elke maand ons interieur en probeer met onze vereniging kunst en cultuur in het dagelijks leven hier te bevorderen. Verder spreek ik vloeiend Frans en doe ik veel op school, dus ik geloof dat ik mij redelijk aan het Franse leven heb aangepast. Maar ik sta vaak vol verbazing te kijken, zowel naar het leven van alle dag hier als in Nederland en vind het heerlijk daarover te schrijven.

 


Carola (32) getrouwd met Marcel en moeder van 2 kinderen, Noortje (2016) en Noud (2011) Ik heb tijdens de zwangerschap van Noud een ernstige vorm van bekkeninstabiliteit gekregen, waaraan ik uiteindelijk geopereerd ben. Ik ben gestart met het schrijven van blogs om jullie een kijkje te geven in mijn leven, hoe is het als je een moeder bent waar de kleine dingen niet zo vanzelfsprekend zijn.. Daarnaast hou ik erg van fotografen en dit gaan jullie terug zien in mijn blogs.

 

mamabloggers, mama bloggers, blogger Girlslabel, bloggers gezocht
Sietske
, moeder van Isabelle (2010), is een meisjesmoeder. Ik ben fulltime werkzaam in de jeugdhulpverlening. Door onregelmatige werktijden ben ik relatief veel thuis op de momenten dat mijn dochter ook thuis is. Zo ben ik ondanks een drukke baan toch nog veel aanwezig in het leven van mijn kleine meid. Na schooltijd is het een komen en gaan van vriendinnetjes en zijn we druk in de weer met de hockeytrainingen van Isabelle. ’s Avonds als de rust weer is teruggekeerd kan ik verdwalen op het internet opzoek naar leuke outfits en kinderkamerspullen.  Als ik dan nog ergens een paar uurtjes over heb, klim ik graag op mijn racefiets, duik het terras op met vrienden of kruip lekker op de bank voor de tv. Lees mijn blogs!

 

kim cornelissen-janssen
Hey hallo, ik ben Kim (’87) moeder van drie (b)engeltjes. Fay (’12) Jez (’15) en Vie (’17). Getrouwd met Sander die hartstikke gek is op zijn meiden. Eigenaresse van twee handen met joekels van gaten! Yess kidsfashion it is.. Ik word helemaal happy als mijn meiden in mooie kleertjes lopen en dat is dus een tikkeltje mijn verslaving geworden. Als ik even niet aan het shoppen ben dan stop ik graag wat tijd in bloggen en instagram. Lekker een eindje heen tikken en foto’s maken, I ♡ it. Kom je snel een een blogje lezen? Doei doei…>> Lees ze hier.

lilian, gastblogger, healthblogger, mamablog, girlslabel blogger, girlslabel

Lilian is moeder van 3 kinderen en heeft altijd fulltime gewerkt. Ze weet als geen ander hoe ze een druk leven kan combineren met een gezonde leefstijl. Ze is momenteel druk bezig haar eigen programma te ontwikkelen om vrouwen te helpen duurzaam gezonder te leven, zodat ze voldoende energie hebben voor alles dat ze kiezen te doen én weer gaan sprankelen. Zelfs in combinatie met de 24/7 meest uitdagende en drukke baan ter wereld – mamma zijn. >>Lees ze hier.

Maak ook kennis met de mamabloggers voor Boyslabel >>

Maak ook kennis met de mamabloggers voor Babylabel >>

 

Mama bloggers … wij zoeken jou!

Ben jij ook mama van dochters, een echte meisjesmama net als deze mama bloggers? Maak jij ook  leuke, spannende, avontuurlijke of ontroerende avonturen mee met jouw dochter(s). Wil jij dit met ons en anderen delen? Kom bij ons teams van mama bloggers! Leuk als jij voor Girlslabel gaat bloggen. Stuur een mailtje naar info@girlslabel.com en welkom bij ons team van mama bloggers!

Mama bloggers Girlslabel


Comments are closed.

Back to Top ↑
  • Tumble n Dry korting, meisjeskleding, kinderkleding, get the look, shop the look, kinderkleding inspiratie, kindermodeblog

  • hippe meisjeskleding, get the look, shop the look, kinderkleding

  • Outfit of the day, meisjeskleding, girlslabel, meisjesmama, meisjesjurkjes, meisjes, meisjeskleding inspiratie

  • Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

  • meisjessneakers, meisjes laarzen, kortingscodes, Girlslabel, kinderschoenen, meisjesschoenen, shoesme schoenen, meisjessandalen

  • Aanraders!

  • blogsite, mamabloggers, meisjesmama's, meisjesmoeders