Het online magazine Girlslabel wordt gemaakt voor en door moeders. Met iedere dag een flinke dosis herkenbare mamablogs. Dagelijks bloggen diverse meisjesmama’s over hun belevenissen met hun dochters, onze mama bloggers voor Girlslabel. Zij delen graag hun leukste en zeker ook minder leuke ervaringen met ons.

Alles omtrent opvoeding, levenswijze, herinneringen, dagelijkse belevenissen, emoties en veel meer. Door deze blogs krijgen wij een kijkje in hun leven. Je leest ze met plezier, met een lach of ook wel eens een traan. Meestal is het een feest van herkenning. Vind je ze ook leuk? Laat het ons en iedereen weten.

Wil jij ook voor ons bloggen? Bekijk onze blogger vacatures >>

Maak kennis met de mama bloggers van Girlslabel

oprichter girlslabel, eigenaar girlslabel, mamablogger, blogger girlslabel, bloggers gilrslabel, kindermode stylist, influenceer, kindermode influencer

Colinda, ik ben oprichter/eigenaar van blogsite Boyslabel, blogsite Girlslabel en blogsite babylabel en heb een grote passie voor al het moois wat er online te vinden is en wil dat graag delen met jullie.  Altijd druk met bedenken én uitvoeren van nieuwe concepten en creaties. 

Moeder van 3 inmiddels al grote boys Thijs (2002), Sebas (2005) en Boris (2009). Ik sta positief in het leven en ben gek op online shoppen, mode& interieur, citytrips. Naast mijn werk als blogger ben ik ook voedingscoach bij NewFysic. Meer over mij vind je op @colinda_rutten

blogger girlslabel, girlslabel blogger, blogger kim, kim cornelissen jansen, mamablogger, meisjesmama, meisjesmoeder ,moeder van drie meisjes

Hey, ik ben Kim @fay_jez_vie en terug van weggeweest. Vorig jaar gestart met mijn eigen salon en daardoor viel het bloggen een beetje naar de achtergrond maar I’m Back en vol inspiratie. Ik ben getrouwd en mama van drie (b)engeltjes Fay, Jez en Vie, een echte meisjesmama dus!  

Kidsfashion is mijn grootste hobby en de postbode is inmiddels mijn beste vriend. Een andere verslaving van mij is Instagram, lekker neuzen tussen alle berichtjes maar vooral deel ik zelf graag leuke en mooie dingen. Met mijn blogs hoop ik jullie te kunnen inspireren over alles wat met meiden te maken heeft.

blogger girlslabel, girlslabel blogger, blogger esther, esther verkerk, miss amber, kind model amber, mamablogger

Ik ben Esther, mama van Amber (2014) @amber_es_, die dol is op alles wat meisje-meisje uitademt. Sinds kort mag het ook af en toe een beetje stoerder en die afwisseling daar word ik heel blij van! Wij wonen (met de papa van Amber en 2 katten) in een dorpje in Brabant. In het dagelijkse leven werk ik fulltime als HR Manager bij een internationaal bedrijf. Mijn fascinatie voor kinderkleding is een uit de hand gelopen hobby en ik ben dol op het maken van foto’s. In onze blogs en outfit of the day meisjes kleding inspiraties kunnen we dat heerlijk combineren, dus het zou leuk zijn als we jullie daarmee kunnen inspireren!

blogger girlslabel, girlslabel blogger, blogger landra, leandra, mamablogger

Even voorstellen hoe het werkt in deze loederfamilie die hun kind gewoon een koekje geeft als ze dat wil, de schuim van de cappuccino krijgt omdat ze jaloers is op die van der moeder en je kinderkleding nooit genoeg kunt hebben! Ook wel beter bekend als ‘Loedermoeder in Opleiding’ precies omdat ik wel die ouder ben die haar kind met een studie dag naar school brengt of haar een chocolaatje geeft 10 minuten voordat we gaan eten omdat ze zo lief keek. Ik de grootste loeder van het stel dus doet ook maar wat, op mijn gevoel, met liefde want meer dan dat kun je niet doen en dan doe je het altijd goed!

Drie middagen per week werkend op een buitenschoolse opvang, run in m’n eigen bedrijfje in het maken van gezinsportretten @leandraacarolina_ en kan ik me compleet verliezen in Instagram. Uren ongestoord scrollen en foto’s kijken. Heerlijk! Dan mijn  steun en toeverlaat maar met een rol behang om hem achter te plakken manlief Nick die ervoor zorgt dat alles nog een beetje op rolletjes loopt hier in huis! En onze anderhalf jaar oude koter Lobke aka Lobster, Lobbie, Lobbes of Annie die van lachen, gieren en gekke bekken aan elkaar hangt! Samen met hondje Benji die het leven niet meer ziet zitten sinds die koter er is omdat hij ineens zijn plek moet delen, nergens meer aan mag komen en constant aan zijn staart getrokken word wonen wij in ‘t mooie Brabant!

Sinds februari ‘21 gediagnosticeerd met een chronische darmontsteking ( colitis Ulcerosa ) waarbij het leven een stukje zwaarder is geworden sinds die tijd. Het is een kwestie van je dag beter indelen en laat ik daar precies nou niet zo heel goed in zijn. Laat ik je de rest van m’n mankementen in dit stuk besparen want buiten dat ben ik best een leuk mens. Ik houd er van om elk moment van m’n kind vast te leggen met m’n telefoon en wil ik jullie die kleine niet laten missen want vooral zij ie heul leuk -heeft ze vast van der moeder- en deel ik soms wat stories van haar/ons! De man is lichtelijk camera schuw dus daar zul je met hoge uitzondering een glimp van vangen, jammer want ook hij is best leuk! Ik deel mijn verhaal, mijn/ons leven, gewoon zoals het is. En gefeliciteerd als je het tot hier hebt gehaald! Had ik trouwens al gezegd wie ik was? Leandra, aangenaam kennis te maken! @leandraacarolina 

mamablogger, blogger girlslabel, bloggers gilrslabel

Mijn naam is Anne Zondag en ik ben  jullie nieuwe kidsfashionblogger! Moeder van 3 kinderen. Buiten moeder om ben ik een drukke creatieve duizendpoot met een dikke liefde voor (kids) fashion. Ik volg de trends en ontwikkelingen dan ook op de voet en vind het erg leuk om dit met jullie te mogen delen. Emily (8 en een half) is mijn enige dochter en daar leef ik mij volledig op uit! En ik neem je mee in de wereld van kidsfashion!

mamablogger, blogger girlslabel, bloggers gilrslabel

Wiljo, alleenstaande een trotse moeder van mijn koningskoppel Sverre (2011) en Veerle (2014). Ik werk voor het Nederlandse  beenmodemerk Bonnie Doon en ben altijd druk met werken, de kinderen, het huishouden en 100 andere dingen. Tussendoor stap ik graag op een paard en verder dol op Facebook en Instagram. Ik ga jullie een kijkje in mijn overvolle hoofd laten nemen en laten zien waar een busy & single mom allemaal tegenaan loopt. Lees hier mijn blogs voor Girlslabel.

Mama bloggers, instagram influencers …

Ben jij ook mama van dochters, een echte meisjesmama net als deze mama bloggers? Maak jij ook  leuke, spannende, avontuurlijke of ontroerende avonturen mee met jouw dochter(s). Wil jij dit met ons en anderen delen? Join our Team! Leuk als jij voor Girlslabel gaat bloggen. Ben jij actief op Instagram en een echte Instagram Influencer? Dan kun jij je ook aansluiten bij ons team.

Op dit moment hebben wij voldoende bloggers op Girlslabel maar zijn wij op zoek naar enthousiaste bloggers en influencers voor onze andere sites Boyslabel.com en Babylabel.com.

Voor vragen en meer info stuur een mailtje naar colinda@boyslabel.com

Maak ook kennis met de mamabloggers voor Boyslabel >>

Maak ook kennis met de mamabloggers voor Babylabel >>

 

Mama bloggers Girlslabel