Sinterklaas, een tijd waar ieder kind in Nederland naar uitkijkt maar het is vaak wel een stressvolle periode voor ouders die (last minute) nog op cadeautjesjacht moeten. Wij delen hier de leukste Sinterklaas inspiratie van schoencadeautjes en budgettips tot surprise ideeën en heel veel meer.

Lieve Sinterklaas, Ik ben erg lief geweest dit jaar. Ik heb dit jaar toch echt wat minder snoepjes uit de trommel gepikt, mijn zusjes dit jaar niet gepest (ja, behalve die ene keer toen zij mij aan mijn haar trok) en mijn bordje eet ik ook altijd leeg (samen met de hond). Mag ik dan alsjeblieffffff die geweldig mooie pop die op een echte baby lijkt……

Dankjewel!

Cadeau inspo!

Leuke kleine schoencadeautjes

Sinterklaas kapoentje gooi wat in mijn schoentje. Yes de kids zijn weer helemaal door het dolle heen want ze mogen de schoen zetten. Net als ieder jaar kruip ik weer helemaal in de rol van die man met z’n lange witte baard en zorg ervoor dat de schoentjes van de kids gevuld worden wanneer ze deze hebben mogen zetten. Nu alles duurder word zijn ook de schoencadeautjes een stuk minder interessant. Wij gingen op zoek naar leuke schoencadeautjes voor meisjes. CHECK ZE HIER…

Schoencadeautjes onder de €5 euro


Het leukste speelgoed voor meisjes.

Meisjes kunnen uren tutten met poppen en make-up. We kunnen het natuurlijk hebben over gender neutraal speelgoed en er zullen zeker ook wel meisjes zijn die met auto’s spelen en jongens die graag met poppen spelen. Maar over het algemeen genomen spelen meisjes toch echt liever met meisjesspeelgoed en jongens liever met speelgoed voor jongens.


Dobbelspel!

Wil je een avond vol actie, opwinding en pret? Kies dan voor het Sinterklaas dobbelspel, dan heb je het perfecte spel voor zowel kinderen als volwassenen klaar gezet. Vergeet cadeautjes met jouw naam erop; je gaat de strijd aan met andere spelers om een cadeautje te veroveren. Het Sinterklaas dobbelspel is ondenkbaar zonder Sinterklaascadeautjes. Dobbelen is dé ultieme activiteit om van te genieten tijdens het Sinterklaasfeest! Bekijk hier de spelregels..


Heerlijk avondje is gekomen, Sint snoep inspiratie

De stoomboot is weer gearriveerd en het Sinterklaas journaal is weer begonnen. Tijd om ons voor te bereiden op het heerlijk avondje. Natuurlijk kunnen we gaan voor gemak en de eerste de beste snoepwinkel binnen lopen maar zelf iets maken is natuurlijk veel leuker.


Iedere dag een klein cadeautje in december

Elke dag een klein cadeautje uitpakken dat is toch echt een feestje. Vroeger bestond de adventskalender vooral uit een klein blokje chocolade per dag maar tegenwoordig kun je ze zo gek niet bedenken. Voor de jongere meiden tot de tieners, voor ieder is er wat passends te vinden. Wij laten je de mooiste adventskalenders voor meisjes zien.


Verkleden is een feestje!

Verkleden als je grootste idool, wie wil dat nou niet? Met deze leuke Sinterklaas en Pieten kleding zijn jouw dagen helemaal in stijl! Shop hier..

SpeelgoedSpeelgoed

Surprise maken, kijk snel verder voor knutsel inspiratie!

Het is weer bijna knutsel tijd. Gelukkig is er meer dan genoeg inspiratie als het gaat om surprises voor meisjes. Wij zochten naar de mooiste surprises en verzamelde deze bij elkaar. Scroll er eens lekker doorheen en kies welke jij het leukste vind.


Print deze leuke aftelkalender helemaal gratis uit!


Directe linkjes naar Sinterklaas inspiratie

* Speelgoed tips voor meisjes
* Meisjes surprise ideeën.
* Schoencadeautjes
* Cadeau inspiratie voor tienermeiden
* Adventskalenders voor tienermeiden
* Sint snoep inspiratie
* Budgettips!
* De leukste adventskalenders
* Meer Sinterklaas…
* Het geheim van Sinterklaas