Spelen met speelgoed waar je slim van wordt :)

25 maart 2020

Sinds vorig jaar hebben wij een super handig spel van Smart Games. Een spel wat Noortje alleen kan spelen, wat uitdagend is en wat gemakkelijk ergens mee naartoe te nemen is. Toen het nieuwe spel Smart Games Jump in’ binnenkwam zag Noortje dezelfde vorm, dezelfde afmetingen en aantrekkelijke kleuren. Noortje kon niet wachten om alles open te maken!

Dit is het allerleukste speelgoed! >>

Smart Games Jump in’

Uitdagend spel voor jong en oud!

Informatie over Smart Games

Dit denkspel Jump in’ behoort tot de SmartGames.

Wanneer het logo van Smart Games op de doos staat weet je dat het leuke, logische denkspellen zijn voor één speler. Ook wel educatief speelgoed genoemd. Ik heb de highlights even op een rijtje gezet:

  • Opbouwende niveaus Meestal 4 of 5 niveaus, zodat er uitdaging in het spel blijft zitten
  • Logisch leren denken
  • Traint je geheugen
  • Verbetert je ruimtelijk inzicht
  • Eenvoudig op te bergen. Dat vind ikzelf toch ook wel een hele fijne. Alle SmartGames zijn compact en hebben een eigen deksel. Zo kan je het zelfs gemakkelijk ergens mee naar toe nemen.

Onze ervaring met Smart Games Jump in’

Noortje was direct nieuwsgierig en wilde heel graag met het nieuwe spel Smart Games Jump in’ spelen. Ik heb eerst gelezen hoe het precies moest.

Het is de bedoeling dat het konijn in een holletje komt. Hij moet van zijn plek springen, maar dit mag alleen over iets heen. Dit kan de paddenstoel zijn, deze blijft altijd op zijn plek staan, of over de vos. Deze mag je heen en weer bewegen. Het activiteitenboekje begint met één konijn en de paddenstoelen, later komt de vos erbij en nog later zijn er meerdere konijntjes. Uiteindelijk zijn er 3 konijnen en 2 vossen. Zie ze allemaal maar eens in een holletje te krijgen!

spelletjes spelen

Noortje was zo enthousiast dat ze direct een aantal stappen over sloeg. Dit bleek toch te moeilijk, het is fijn om stap voor stap op te bouwen.

De oplossingen staan achter in het boekje, mocht je het echt even niet meer weten, kun je altijd spieken. Zo heb ik, samen met Noortje, de laatste puzzel kunnen oplossen. Deze was toch echt nog even te moeilijk voor ons 😉

De dag erna kwam Noortje uit school : “Mama ik heb dit spel op school gespeeld! Wij hebben hem in de klas liggen!” Ze is dus zo enthousiast dat ze er op school mee verder gaat.

Ook leuk voor volwassenen!

Zelfs voor volwassenen is dit spel leuk om te spelen, omdat je de moeilijkheidsgraad kan verhogen. Het ziet er simpel uit, maar toch moet je heel goed je aandacht erbij houden!

spel alleen spelen, spel voor 1 speler

GRATIS TOEGANG tot online SMARTGAMES

Wil jij jouw kinderen educatief bezighouden nu de scholen gesloten zijn? Smartgames wil jou daarbij helpen. Zij geven de komende zes maanden gratis toegang tot SmartGames Live & hun applicaties.

SmartGames Live

Speel online gratis 18 verschillende logische denkspelletjes en verover elke dag een plaatsje in de Hall of Fame. Er zijn meer dan 600 uitdagingen beschikbaar. De uitdagingen zijn vanaf 7 jaar. Maak een account aan en maak 6 maanden gratis gebruik van deze actie.

Krijg hier gratis toegang

 

Conclusie test Smartgames Smartcar Mini:

Smart Games Jump in’, leerzaam spel, educatief spel, spelletjes, games

Delen op Facebook
Delen op Pinterest

Lees ook

subway surfers spel

Subway Surfers het bekende spel van de app!

Ervaar de legendarische app nu als bordspel bij jou thuis aan tafel! Daag elkaar uit met de favoriete personages uit...
3,2,1...Go! Challenge Puzzel

3,2,1… GO! Challenge – Puzzel spel

Als je snel bent en goed kijkt, maak je als eerste de puzzel van je afbeelding af! Zoek de zes...

Keer op Keer Kids

Al van vroeger uit zijn wij beide opgegroeid met (bord)spellen. We vinden het nu allebei nog steeds erg gezellig om...