Deze Sint is in één keer klaar!

9 november 2017

De Girlslabel Sint zat te denken… Wat is het toch altijd vervelend om met dat gure en koude weer op pad te moeten. Cadeautjes voor de kids, Sint snoepgoed, iets voor het lootje kopen en laten we je partner ook niet vergeten. Er moet al zoveel in de drukke decembermaand. Komt het even goed uit dat wij het je een stuk gemakkelijker maken! Want als die Sinterklaascadeautjes voor meisjes koop je in één keer online bij HEMA.

Voor de lieve meisjes die uren kunnen spelen met een keukentje of de popjes, zien we superleuke Sinterklaas cadeautjes voor deze kleine verzorgers in de dop. Mooi houten servies, een schattig Jip & Janneke theesetje en de leukste kleertjes voor de pop. Zelfs een trappelzakje voor de pop, hoe leuk is dat! En ook knutsel-meisjes kunnen hun geluk niet op, want door de lage prijzen past er veel knutsel speelgoed in de grote zak. 3D stempels, waterparels, stickers, kralen, klei. Ik kan nog wel even doorgaan maar zoals ik al zei: volpakken die jute zak! Ook perfect als schoencadeautjes trouwens.

Nuttige cadeautjes

Is jouw dochter al meer een jongedame, dan kijkt ze vast naar Hollands Next Top Model. Super leuk dat HEMA je wekelijks goede make-up tips geeft in de vorm van tutorials. Daar kunnen we allemaal wat van leren ;-). En de producten uit de HNTM lijn zijn bij HEMA te koop. Daar zal jouw topmodel blij mee zijn!

En eerlijk is eerlijk, bij ons worden er zeker ook de nuttige cadeautjes in de zak gestopt. Want die donkere en koude dagen zijn voor kids de perfecte periode om lekker in hun warme pyjama’s rond te lopen. Voor deze genieters heeft HEMA de lekkerste pyjama’s: van onesies, badjassen, pantoffels tot aan kerst pyjama’s.

 

HEMA.nl

Share on facebook
Delen op Facebook
Share on pinterest
Delen op Pinterest

Lees ook

adventskalenders, de gruffalo, de gruffalo adventskalender, Kinder adventskalender, uitgeverij lemniscaat

Aftellen naar de feestdagen met deze bijzondere adventskalender

Sinterklaas en Kerstmis, de tijd waarin iedereen in de ban is van kadootjes geven en krijgen. Voor de kleinere kids...
Sint cadeau tips, cadeautjes voor meiden, leuk voor meiden, studio pets, studio pets knuffels

Sint cadeau tips; deze cadeautjes zijn leuk voor meiden!

Ieder jaar ben ik als Sintermama al op tijd in de weer om alle pakketjes weer tijdig in huis te...
schoenzet pret, schoen zetten voor sinterklaas, schoentje zetten, pieten

Schoenzet-pret: Sinterklaas heeft het hele huis overhoop gehaald…

Wat kan ik toch genieten van Sinterklaas. De spanning bij de kinderen, het oprechte geloof, het uit volle borst zingen...