De mooiste surprises voor meisjes.

14 november 2022

Het is weer bijna knutsel tijd. Gelukkig is er meer dan genoeg inspiratie als het gaat om surprises voor meisjes. Wij zochten naar de mooiste surprises voor meisjes en verzamelde deze bij elkaar. Scroll er eens lekker doorheen en kies welke jij het leukste vind.

Nog meer surprise ideeën vind je hier

Make-up surprise voor meisjes

Meisjes en make-up dat is een perfecte match. Hier zijn dan ook meer dan genoeg leuke surprises op af te stemmen. Wij vonden deze pareltjes om te knutselen.

Kijk nou wat een schatjes…

Deze lieverdjes geef je vast en zeker met een goed gevoel af. Wat een plaatjes zijn deze leuke surprises en zeg nou zelf wie houdt er niet van een schattige unicorn of ander cute diertje.

Een surprise om je vingers bij af te likken

Snoep, taart, cupcakes, simpele maar leuke surprises om te knutselen. Met wat roze, paars en glitter maak jij er een echt girly surprise van.

Meisjes suprise inspo

Er is zoveel leuke inspiratie te vinden wat betreft meisjes surprises. Hieronder vind je onze favoriete knutsels die ook prima te maken zijn.

Oh Boy!

Maar wat nu als je met lootjes trekken een jongen hebt getrokken. Geen probleem dan klik je gewoon even op deze link en dan zie je genoeg inspiratie voor een coole jongens surprise.

Delen op Facebook
Delen op Pinterest

Lees ook

nanana suprise backpack bedroom

Je Nanana surprise pop gaat overal mee naar toe..

Mama’s stop met zoeken, dit is hét cadeau voor je dochter. Is ze dol op poppen en schattige zachte accessoires?...
Baby born speelgoed wandelwagen poppenwagen sinterklaas

Baddertijd voor Baby Born

De sinterklaas cadeaus vliegen je om de oren. Hoogtijd dus dat we een selectie maken van de echte musthaves voor...
studio pets sinterklaas cadeau voor een meisje

Musthaves voor op je verlanglijstje – Studio Pets

Studio Pets staat bekend om de prachtige foto’s van de superschattige baby huisdieren. Het geheim? Dierenliefde! Alle producten van Studio...