Maak je eigen ‘mini food’ + Miniverse winactie

29 november 2023

Ben jij dol op knutselen maar zoek je inmiddels wat meer uitdaging. Met de Miniverse  Make It Mini Food kun jij met flinke precisie aan de slag. Jij maakt namelijk zelf de lekkerste food mini’s met deze leuke gevulde Miniverse-ballen. Wij kregen er een paar toegestuurd van Miniverse om te testen en het was best een klusje, maar onze meiden vonden het fantastisch! Daarom geven wij een set van 4 Miniverse ballen weg. Lees snel verder om mee te doen.

Shop hier alles van Miniverse

Wat een verrassing als je zo’n bal openmaakt. Op de buitenkant kun je zien wat er in de bal zit maar het blijft leuk om open te maken en te zien wat er nu echt allemaal in zit. Het ziet er in eerste instantie best ingewikkeld uit maar er zit een goede gebruiksaanwijzing bij die precies stap voor stap laat zien wat je moet doen.

Een plakkerig priegel werkje

Met Miniverse maak je dus kleine miniaturen van etens- en drinkwaren. Het is een beetje een priegel werkje dus het is niet echt voor hele kleine kindjes weggelegd. Ook ga je met een soort van hars aan de slag die echt mega plakkerig is. Dit is om bijvoorbeeld ijsblokjes, schijfjes fruit enzovoorts vast te leggen in het etenswaar wat je aan het maken bent. Dit word uiteindelijk uitgehard met zonlicht of een UV lamp. Let wel op dat het echt goed door is voordat je ermee gaat spelen.

Miniverse past precies in je poppenhuis

Het is super leuk om te doen en je kunt de spulletjes die je gemaakt hebt naderhand in een poppenhuis, of L.O.L huis/camper gebruiken om mee te spelen. Dat is precies het juiste formaat daarvoor.

TIP! Let op voor je haren met de hars! En zorg dat je een oud kleed, placemat of oude krant neer legt waar je op werkt. Dit is niet geschikt voor kleinere kinderen en het is verstandig dat het onder toezicht van een volwassene gemaakt word.

Win 4 Miniverse ballen

Wil jij kans maken op een set Miniverse ballen? Doe dan mee met deze winactie.. Vul het formulier hieronder in en maak kans!

*** WINACTIE ***

Ilona van Summeren, jij wint deze leuke prijs voor jouw meiden. Veel plezier ervan!

Delen op Facebook
Delen op Pinterest

Lees ook

20240501_074324

REVIEW | Fluffie Stuffiez + winactie!

Een knuffel die je niet alleen kan knuffelen, maar ook kan personaliseren en opnieuw tot leven kan brengen. Dat is...
image-1

Budgetvriendelijke cadeautips voor je jarige kind!

Het lijkt wel alsof alles steeds duurder wordt, van boodschappen tot aan de energierekening. De kosten zijn de afgelopen jaren...
20240221_152006

Catrice Limited Edition – My Jewels. My Rules.

Tienermeiden opgelet! Catrice komt met een supergave limited edition… My Jewels. My Rules. Deze collectie zal tussen februari en maart...