hippe babykleding, zwangerschap, zwanger, kinderkleding, blogs, mamablogs, babylabelhippe jongenskleding, jongensmama, kinderkleding, blogs, mamablogs, boyslabel


Uittips prinsessendagen, uittip girlslabel

Published on juli 23rd, 2019 | by Colinda

0

Kom naar de Prinsessendagen

Kleine prinsesjes opgelet! Museum Paleis Het Loo organiseert deze zomer voor de jonge museumbezoekers de ‘Prinsen- & Prinsessendagen’. Kom verkleed naar Paleis Het Loo, laat je schminken, versier je eigen kroon met edelstenen of maak een medaille. Ontmoet Koningin Wilhelmina en Prins Hendrik met hun hofhouding en neem plaats op een koninklijke troon. Dit jaar op dinsdag én woensdag in juli en augustus.

Als het regent: 10x Overdekte uittips >>

Prinsen & Prinsessendagen

Het paleis, de tuinen en stallen vormen speciaal voor kinderen het sprookjesachtige decor op de Prinsen- en Prinsessendagen. Een boordevol programma met allerlei gezellige activiteiten, leuk voor meisjes én jongens!

De theatervoorstelling ´Princ6 kan niet slapen!´ en een goochelaar met ‘magische’ kunsten zijn in de paleistuinen te vinden. Kinderen leren alles over het echte prinses zijn in de etiquette-les en bij het pijl- & boogschieten of croquet ontdekken de prinsen hun talenten! Ze ontmoeten het koningspaar Wilhelmina en Hendrik met hun hofhouding en nemen plaats op een koninklijke troon.

Souza verzorgt dit jaar het schminken van de prinsen en prinsessen! Aanmelden is niet nodig. De tickets inclusief toeslag zijn ook online te bestellen. Handig, want dan hoef je op de dag zelf niet eerst langs de kassa.

Kleding voor kleine prinsesjes >>

Vorstelijk eten & drink of picknicken

Ook in de restaurants worden de gasten als vorsten behandeld. De Balzaal wordt gerund door een heuse lakei, hij voert streng deurbeleid en enkel ware prinsen en prinsessen worden toegelaten. Bij het betreden van de Balzaal worden ze vorstelijk aangekondigd, waarna ze naar hun tafel gebracht worden om te genieten van een speciaal prinse(sse)ntaartje of een gerecht van de kindermenukaart.

Een extra feestelijk onthaal krijgen de kinderen bij de high tea in de Koningin Wilhelminazaal. Ze worden verwelkomd met een glas kinderchampagne en de hapjes zoals het prinse(sse)ntaartje ontbreken uiteraard niet!

Nieuw deze zomer: picknicken in de paleistuinen. Reserveer online de rijkelijk gevulde picknickmand met hartige en zoete lekkernijen. Er is ook een assortiment voor kinderen om het dagje uit met de prinsen en prinsessen helemaal compleet te maken!

Zien wij al jullie kleine prinsesjes deze zomer in de tuinen van Paleis Het Loo ronddwalen?

prinsessendagen, uittip girlslabel

 

Fotografie Rob Voss
Comments are closed.

Back to Top ↑