Hyperbowlen bij het FEC sevenum

15 augustus 2022

In het weekend van 6 maart hadden wij een compleet verzorgde dag bij het FEC Sevenum. We begonnen onze dag met de binnenspeeltuin Mattel Play, een speeltuin voor de kids tot ongeveer 8 jaar. Tussendoor konden de meiden zich een uurtje in The Portal Action House uitleven en na de heerlijke lunch zijn we nog een uurtje gaan Hyperbowlen.

FEC sevenum
Lees ook; Kids er op uit, Mattel Play

Wat is Hyperbowlen?

Hyperbowlen is een mix van hightech, gaming en bowlen. Wie de beste is, blijft bij Hyperbowlen tot aan het eind van het spel spannend. Zelfs de professionals komen in een geheel nieuwe wereld van bowlen terecht. Op deze bowlingbanen worden namelijk extra effecten en spelelementen toegevoegd waardoor bowlen nóg leuker wordt!

Hyperbowlen is voor jong en oud

Het leuke is dat hier dus jong en oud mee kunnen winnen en je dus echt geen goede of harde gooier hoeft te zijn. En omdat de zijkanten omhoog gekanteld staan kan de bal ook niet het gootje in waardoor dit een super leuke activiteit is om met een gezin of familie te doen. Iedereen evenveel winkans!

Compleet uitje bij het FEC Sevenum

Ondertussen kun je tijdens het bowlen genieten van een heerlijk hapje en/of drankje wat het meteen een compleet uitje maakt. In combinatie met bijvoorbeeld The Portal Action House is dit een super tof dagje uit voor de tienermeiden en jongens of een tof feestje!

Onze ervaring…

Ik moet zeggen dat ik enorm verrast ben door het Hyperbowlen en dit eigenlijk veel leuker vind dat het ‘gewone’ bowlen. Door de verschillende kleuren en levels blijf je toch dat fanatieke gevoel houden om te winnen maar met een simpele worp kan zomaar de jongste van het stel ineens heel veel punten vooruit schieten. Dat maakt het hele spel zo leuk en onvoorspelbaar.

Plan hier zelf je dagje weg

bowlen voor jong en oud
Delen op Facebook
Delen op Pinterest

Lees ook

bonte wever kinderhotel

Kids er op uit! – Bonte Wever in Assen

Een nachtje of een paar nachtjes lekker weg, wie houdt er niet van? Met kerst kozen wij er afgelopen jaar...
zandsculpturen zandsculpturenfestijn

Beleef de winter bij ’t Veluws Zandsculpturenfestijn!

Ben je op zoek naar een verrassend winters uitje? Dan ben je bij ‘t Veluws Zandsculpturenfestijn in Garderen aan het...
westfield the mall of the netherlands

Een volledige dag uit naar Westfield the Mall of The Netherlands

Shop till you drop! Dat is iets wat ik graag doe met mijn dochter. Lekker winkelen, nieuwe zaakjes ontdekken, even...