Kidsstock, een echt festival voor de kids!

30 april 2023

11 juni de tweede editie van Kidsstock plaatsvindt, hét kinder festival van Nederland. De Kralingse Plas in Rotterdam is het decor voor een dag vol vermaak voor jong en oud. Denk hierbij aan een uniek programma dat wordt verdeeld over meerdere podia, waarbij muziek de rode draad is.

Meer leuke uitjes met kids

De acts variëren van de iconische band VOF de Kunst tot en met Bankzitters (bekend van YouTube) en duo-optredens van Nederlandse top DJ’s met hun kids. En ga ook zeker aan de wandel om verrast te worden door een bijzondere mix van rondlopend theater en vermaak. Of schuif aan bij een van de vele workshops waar wordt geknutseld en nieuwe skills worden geleerd. Uiteraard kan er op deze dag ook genoeg lekkers worden gegeten bij de foodtrucks, zoals poffertjes of pizza’s, en voor de ouders is er een fijne wijnbar met een gevarieerd aanbod.

Opgezet in samenwerking met kids..

De makers van Kidsstock zijn vier vaders (tevens de drijvende krachten achter Boothstock en vroeger de Dance Parade) met hun kinderen. En alhoewel de vaders ruim ervaren zijn in het organiseren van spraakmakende festivals, zijn de kinderen de bepalende factor geweest:

“Onze kinderen hebben overal commentaar op. Alles wat we verzinnen moet van hen beter, leuker en wilder. Toen besloten we dat ze zelf maar een festival moesten organiseren, waar ze alles mogen bepalen. Zo is deze jeugdige adviesraad tot stand gekomen. Van de naam tot aan de programmering, de kinderen hebben bepaald hoe dit festival eruit ziet. Uiteindelijk was het superleuk en inspirerend om te doen met elkaar, en voor ons ook nog eens leerzaam. We weten nu eindelijk wat Snapchat betekent.”

Na het daverende succes van Kidsstock 2022, volgt er dit jaar de 2e editie van dit te gekke kinder festival plaats. Op zondag 11 juni staat het Kralingse Bos in het teken van de leukste familiedag van Rotterdam!

Delen op Facebook
Delen op Pinterest

Lees ook

image-5

Breda verkennen met kinderen: topattracties en bezienswaardigheden voor gezinsvakanties

Breda, een levendige stad in het zuiden van Nederland, is rijk aan geschiedenis, cultuur en avontuur. Het is een ideale...
Disneyland Parijs

Een magisch uitje naar Disneyland Parijs

Carnaval stond weer voor de deur en net als andere jaren kozen wij er voor om ook dit jaar er...
tina festival

Tina Festival 2023 – Ben jij erbij?

Het allerleukste feestje van het jaar! Een weekend lang shoppen, swingen bij de diverse optredens, gillen in de attracties, leuke...