Onmisbaar: kleding naamstickers van Goedgemerkt

19 oktober 2017

We gaan de koudere periode in. Dat betekent: warm aankleden en vooral veel laagjes aantrekken! We pakken de winterjassen, mutsen, sjaals, handschoenen en winterboots er weer bij. Maar hoe frustrerend is het dat al die losse dingen telkens kwijt raken op school of bij de sport? Met de kleding naamstickers van Goedgemerkt.nl is dat verleden tijd.

De naamlabels zijn eenvoudig in de kleding in te strijken of te plakken. Handig voor in bijvoorbeeld de gymkleding, scouting- en sportspullen. Zo zorg je ervoor dat jij en je kinderen geen kleding meer kwijtraken en voorkom je ergernis en irritatie. De stickers en labels zijn van superkwaliteit die in de wasmachine en droger kunnen.

En hoe leuk zijn de Disney naamlabels van Frozen of met prinsessen thema? De labels kan je ook naar eigen smaak ontwerpen. Bijvoorbeeld door ze samen met je dochter te bestellen. Ze kan kiezen uit de kleur, vorm en een symbooltje wat voor haar kenmerkend is. Zo heb je altijd een unieke en herkenbare sticker.

Veiligheid in het donker

Veiligheid boven alles! Vooral nu het ’s ochtends nog zo lang en ’s avonds al zo vroeg donker is. Met de reflecterende stickers zorg je ervoor dat je dochter goed opvalt in het donker. Plak de vrolijke reflecterende stickers op bijvoorbeeld de fiets, fietshelm, rugzak, step, skates en alle overige spullen waarmee jouw dochter goed opvalt. Verhoog de veiligheid van je kind op straat!

Goedgemerkt korting

Met de handige naamlabels van Goedgemerkt raak je nooit meer iets kwijt! Speciaal voor de Girlslabel lezers en volgers kun álles uit de online shop aanschaffen met 20% korting shoppen. gebruik hiervoor de kortingscode: GGGIRLS17 (actie geldig t/m 31-12-2018).

Ideaal, want zo raak je de spulletjes waar jij én je dochter aan zijn gehecht, niet meer kwijt.

 

De muts en sjaal van de hoofdfoto bovenaan het artikel zijn van Le Big

Delen op Facebook
Delen op Pinterest

Lees ook

back to school, back to school, meisjeskleding, hippe meisjeskleding, vingino winter 2021, meisjeskleding, hippe meisjeskleding, vingino winter 2021,

YES! De kids mogen weer naar school

Wat een feest! Nog even en dan mogen alle kids weer naar school. En wat hebben ze er weer zin in (en...
goedgemerkt naamstickers, naamlabels, naamstickers, plaklabels, kledinglabels

Goedgemerkt naamstickers en labels; super handig voor naar school

Het nieuwe schooljaar is weer begonnen en dat betekent dat er nieuwe schoolspullen aangeschaft zijn. Bij ons hebben de kinderen zelf hun...
instrijklabels

Emma raakt niks meer kwijt

Ons werd gevraagd of we de instrijklabels van My NameTags wilden testen. Daar zeggen we natuurlijk geen nee tegen. Kinderen...