Goedgemerkt naamstickers en labels; super handig voor naar school

8 augustus 2018

Het nieuwe schooljaar is weer begonnen en dat betekent dat er nieuwe schoolspullen aangeschaft zijn. Bij ons hebben de kinderen zelf hun nieuwe schoolspullen uitgezocht en natuurlijk in een populair thema. Waar er dus meerdere mee lopen. Dus staan er  in de klas, op de ‘eet- en drinktafel’, iedere dag tien dezelfde bekers. Zie dan maar eens snel de juiste beker te vinden. Het is al meerdere keren gebeurd dat wij per ongeluk de drinkbeker van een vriendinnetje thuis hadden staan. Tijd voor Goedgemerkt naamstickers en labels!

Leuke schooltassen >>

Leuke meisjes broodtrommel >>

Goedgemerkt naamstickers en labels

Bij Goedgemerkt.nl kun je naamstickers en labels bestellen met de naam van je kind. Deze labels kleven op elk oppervlak en blijven daarna ook goed zitten. Ideaal voor de bekers, lunchdoosjes, vriendenboekjes, etui, brillendoosje, de mooiste pennen, sportspullen en ga zo maar door. Eigenlijk op alles wat gemerkt moet worden kun je de Goedgemerkt naamstickers plakken.

Goedgemerkt naar school

Dus dit jaar gaat het anders bij ons! We bestellen een XXL back2school pakket bij Goedgemerkt. Dit labelpakket is supercompleet met allerlei labels in verschillende soorten en maten voor op de drinkbekers en lunchdoosjes. Het bevat ook kledinglabels, schoenlabels (deze zijn zo handig) en zelfs een tassenhanger. Dan zijn we in één keer klaar voor het nieuwe schooljaar en raken we nooit meer iets kwijt.

Leuk is het om deze labels samen met je kind te bestellen. Ze kan kiezen uit de kleur, vorm en een symbooltje wat voor haar kenmerkend is. Zo heb je altijd een unieke en herkenbare sticker. Dus nooit meer een verkeerde beker mee naar huis! Begin het schooljaar goed en label alle schoolspullen en sportspullen met naamstickers en labels.

Goedgemerkt korting

Met de handige naamlabels van Goedgemerkt raak je nooit meer iets kwijt! Speciaal voor de Girlslabel lezers en volgers kun álles uit de online shop aanschaffen met 15% korting shoppen. Gebruik hiervoor de korting code: GG-BGL21 met een geldigheid t/m 28-02-2021. 

SHOP HIER

 Backtoschool pakket, goedgemerkt, naamstickers, plaklabels-met-naam-en-telefoonnummer, strijklabels, stickers voor op broodtrommel, stickers voor op drinkbeker

LEES OOK:

Delen op Facebook
Delen op Pinterest

Lees ook

meisjeskleding

Klaar voor je eerste schooldag in een nieuwe outfit

De zomervakantie is op zijn zachtst gezegd behoorlijk in het water gevallen. Één voordeel heeft het wel en dat is...
20230805114811_IMG_4703-1

Start het schooljaar met een mooie schoolset

De zomervakantie is alweer op de helft. Begin september start hier het nieuwe schooljaar. Ons dochtertje Sofie gaat dan verder...
schoolspulletjes

Schoolspulletjes voor schattige meisjes

De vakantie begint bijna en dat is een mooi moment om een dagje te gaan shoppen met je dochter(s) om...