Start het schooljaar met een mooie schoolset

12 augustus 2023

De zomervakantie is alweer op de helft. Begin september start hier het nieuwe schooljaar. Ons dochtertje Sofie gaat dan verder in groep 1. Daar hoort natuurlijk een mooie rugzak met een lunchbox en drinkfles bij. Het kwam dus supergoed uit dat wij een schoolset van A Little Lovely Company mochten reviewen. Ook is er een superleuke winactie! Bekijk deze snel hier.

A Little Lovely Company is een Nederlands kids lifestyle merk. Hun doel is het dagelijkse leven extra lovely te maken. En lovely zijn de rugzakjes zeker! Samen met Sofie bekeek ik de opties waar we uit konden kiezen: Joy, Ijsjes of Aardbeien. Sofie had haar keuze snel gemaakt: Ijsjes was de grote favoriet.

Bijna naar de kleuterschool? Bestel de schoolbox

Ijsjes, ijsjes en nog meer ijsjes

Toen de doos werd bezorgd stond Sofie te popelen om hem open te maken. Samen pakte we de set uit. Dat het in de smaak viel was wel duidelijk: Sofie werd zo enthousiast dat mijn oren er haast pijn van deden. En terecht, wát een leuke set. Sofie benoemde alles wat ze zag: ijsjes, aardbeien, kersen, spikkels, ijsjes, ijsjes, nog meer ijsjes, meloen, een lolly, een taartje én een regenboogijsje! Wat genieten om haar zo blij te zien.

Rugzak met fijne extra’s

De rugzak heeft een mooi formaat. Niet zo groot dat je je ukkie haast niet meer ziet, maar groot genoeg voor een lunchbox, drinkfles en wat extra spulletjes. In ons geval gaat er bijvoorbeeld altijd een set reservekleertjes mee. Sofie houdt namelijk nogal van zand. Veel zand, en veel water. We zien ook dat de tas een geïsoleerd voorvak heeft. Super handig om snacks of drankjes op temperatuur te houden. Ook zijn er aan zijkanten twee vakjes voor drinkflessen. Sofie had dit al snel door en stopte er trots haar nieuwe drinkbeker in.

Ook fijn is dat de achterkant en de schouderbanden extra gevoerd zijn. Daarnaast heeft de tas een extra borstriempje. Sofie fietst graag naar school en wil alles altijd ‘zelluf doen’. Dus ook haar eigen tas op haar rug dragen. Alleen glijdt haar huidige tas nog wel eens van haar schoudertjes af. Ik had er nooit eerder over nagedacht dat een borstriempje wel eens de oplossing kon zijn. Gelijk dus maar even testen of dit echt werkt. En ja hoor, de tas bleef super goed zitten. Toen ze langs racete met haar nieuwe tas riep ze trots: “De juf zegt straks ooooooh, wat heb jij een mooie tas!”

Leuke lunchbox en drinkfles

Naast de tas mochten we ook de lunchbox en drinkfles testen. Deze hebben beide dezelfde vrolijke printjes als de tas. De lunchbox is mooi ruim en heeft een uitneembaar bakje. Ideaal om bijvoorbeeld komkommertjes in te doen. Het click & close systeem werkt prima. Ik dacht dat het misschien wel moeizaam zou gaan voor Sofie, maar het lukte haar prima. Ook de tuit van de drinkfles is makkelijk te openen en te sluiten. Volgens de beschrijving is deze lekvrij. En dat is natuurlijk haast een must als ze de beker zelf meenemen in hun tas. Een super leuk setje dus en handig in het gebruik. Enige minpuntje is dat ik lees dat ze beide niet in de vaatwasser kunnen. Vooral bij een lunchbox is dat wel handig in de dagelijkse chaos. Maar goed, zo’n leuke lunchbox was ik natuurlijk graag even af.


Op de website van A Little Lovely Company vind je nog veel meer leuke kinderspullen. Zeker de moeite waard!

Delen op Facebook
Delen op Pinterest

Lees ook

pickpack_juni-249_websize_2000x

Pick & Pack – De ideale rugzak voor van alles!

Mee naar school, een dagje weg of uit logeren. In deze tas kan je van alles kwijt. Ben je op...
meisjeskleding

Klaar voor je eerste schooldag in een nieuwe outfit

De zomervakantie is op zijn zachtst gezegd behoorlijk in het water gevallen. Één voordeel heeft het wel en dat is...
20230803_142609

De mooiste rugzakken voor meisjes + winactie

De vakantie is alweer (bijna) doormidden. De eerste weken zitten er alweer op en die waren helaas niet bepaald zonnig....