hippe babykleding, zwangerschap, zwanger, kinderkleding, blogs, mamablogs, babylabelhippe jongenskleding, jongensmama, kinderkleding, blogs, mamablogs, boyslabel


Back to school girlslabel, meisjeskleding winter, cortina meisjesfiets, back to school shopping, back to school meisjes, back to school 2020-2021, bnosy

Published on februari 1st, 2021 | by redactie

1

YES! De kids mogen weer naar school

Wat een feest! Vanaf maandag mogen alle basisschool leerlingen weer naar school. En wat hebben ze er weer zin in (en de ouders ook 🙂 ). Het is zo lekker om dan ook met een eerste schooldag outfit te beginnen. Een nieuwe schooltas, nieuwe schoenen, een kek shirtje of zelfs een nieuwe jas. Wij hebben onze favoriete meisjes items geselecteerd in deze Back to School shopping als inspiratie voor een frisse start tijdens dit schooljaar! Voor leuke schooloutfits voor jongens kijk je op Boyslabel.

Bekijk hier de kindermode trends >>

Dit zijn dé Back to School shopping musthaves

1# B.YOURSELF in een nieuwe school outfit

Met stip op 1 staat natuurlijk een nieuwe school outfit, want jij wilt natuurlijk ook, net als je dochter, dat ze weer stralend en vol zelfvertrouwen naar school gaat. En een nieuwe kledingset kan daar best een beetje bij helpen, dat weet je zelf ook!

Samen met Suze heeft B.Nosy een collectie ontworpen met een duidelijke boodschap. B.Yourself! Iedereen mag namelijk zijn wie ie is, durf jezelf te zijn! Een gedeelte van de opbrengst van deze collectie gaat naar het goede doel: Stop Pesten Nu! B.Nosy zal per verkocht item 2 euro doneren. De verschillende kleuren die gebruikt zijn in het woord B.Yourself staan voor vrolijkheid, positiviteit en kracht. Een leuk extra detail: bij aankoop van een kledingstuk uit de nieuwe lijn ontvangt de consument een “stoppen-met-pesten-armbandje”, ontworpen door Suze!

Sweater B.Yourself & fiets

Schoolsetje Stay Cool

Spijkerjas & rood shirt & plisse broek

Sweatdress & sokken

Witte Adidas sneakers


2# Nieuwe schooltas + lunchbox + drinkbeker by A Little Lovely Company 

Een nieuwe schooltas hoort wat ons betreft zeker bij de start van het nieuwe schooljaar. Heb je de leuke tassen van A Little Lovely Company al gespot? Ik denk dat menig meisje deze graag wil hebben en dat snap ik volkomen, want ze zijn zooo leuk!!! Welke tas is jouw favoriet?


Goedgemerkt, schoolpakket, goedgemerkt kortingscode, school musthaves, alle kinderen weer naar school, basisschool leerlingen

3# Goedgemerkt naar school

Natuurlijk ben je zuinig op al je schoolspullen, maar met zoveel leerlingen op school, kan er wel eens wat zoekraken. Wantheel waarschijnlijk heeft de BFF van je dochter precies dezelfde spulletjes gekocht en wel zo handig om deze te labelen dus! En het zou natuurlijk jammer zijn als dat net de lievelings jas of tas van je dochter is. Of haar leuke broodtrommel. Dit kun je makkelijk voorkomen door je spullen goed te merken.  

Goedgemerkt heeft fijne naamstickers die goed blijven zitten op alle spullen die je niet wilt verliezen. Van broodtrommel en drinkbeker, tot jas en tas, maar plak ook een naamsticker op het telefoonhoesje en etui van je dochter. Tja, en haar gymspullen en hockeystick niet te vergeten. Je leest het al. 

Voorkom dat je je kind iets kwijtraakt en label alle schoolspullen met de handige naamstickers van Goedgemerkt.

Goedgemerkt, schoolpakket, goedgemerkt kortingscode

4# Goede schoenen voor naar school

Nog heel even geduld en dan is de nieuwe schoenencollectie van Shoesme verkrijgbaar! We hebben al een hele gave sneak peek voor je wat je kunt verwachten. Je leest het binnenkort op Girlslabel.

shoesme sneakers, stoere sneakers voor meisjes, back to school, back to school shopping.jpg

5# Herinneringen aan een heel bijzonder schooljaar

In Mijn schoolfotoboek van Maan Amsterdam is er ruimte om 17 jaar lang de klassenfoto en individuele foto’s in te plakken. Het boek kan dus gebruikt worden vanaf de kinderopvang / peuterspeelzaal tot en met de middelbare school. De schooljaren zijn vrij in te vullen dus je kunt beginnen wanneer je wilt.

Tevens is er ruimte om alle pasfoto’s naast elkaar in te plakken en zijn er spreads om andere foto’s toe te voegen. Achterin het boek zit een handige moleskine envelop om extra foto’s te bewaren.


Back to School Shopping 

Samen met mijn dochter gaan we shoppen, maar wat heb je allemaal nodig wanneer je weer naar school gaat? Sowieso een nieuwe schooltas, een gymtas en een luchtrommel en een goede drinkbeker die niet lekt. Maar wanneer je naar de ‘Middelbare’ gaat komt er wel meer bij kijken. Dan komen er meer backtoschool musthaves bij kijken. Met bovenstaand overzicht shop je de leukste schoolspullen gewoon online 🙂

LEES OOK:

Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
One Response to YES! De kids mogen weer naar school

  1. Pingback: Mi-Pac rugtas: dé musthave voor naar school! Kindertassen

Back to Top ↑