hippe babykleding, zwangerschap, zwanger, kinderkleding, blogs, mamablogs, babylabelhippe jongenskleding, jongensmama, kinderkleding, blogs, mamablogs, boyslabel


Mama blogs instrijklabels

Published on april 3rd, 2018 | by Ingrid

0

Emma raakt niks meer kwijt

Ons werd gevraagd of we de instrijklabels van My NameTags wilden testen. Daar zeggen we natuurlijk geen nee tegen. Kinderen raken nog al eens wat kwijt en hoe handig is het dan als je naam er op staat. Het uitzoeken van de labels is al een feestje. Je kunt helemaal je eigen label ontwerpen en zelf kiezen voor:

  • een leuke achtergrond,
  • maximaal 3 regels tekst in een leuk lettertype en kleur
  • een leuk plaatje erbij.

Er is zo veel keuze. Je kunt er echt iets leuks van maken. Ik koos voor instrijklabels voor Emma. Emma is vijf jaar en raakt soms op school of op de BSO wel eens wat kwijt. En soms hebben de meisjes dezelfde kleding en dan is het makkelijk dat je aan het label kan zien van wie het is.

Ik koos voor een vrolijke achtergrond van een blauwe lucht met wolkjes en een lachend zonnetje. Ik heb maar één tekstregel gebruikt. Alleen voor haar voornaam. Dat leek me wel voldoende.

instrijknaamlabels

Instrijklabels van My Nametags

De strijklabels zijn niet heel groot (1,3 bij 3 cm) en dat is juist makkelijk om ze in de kinderkleding te strijken. Het instrijken is super simpel. Je legt de label op het kledingstuk en kiest de juiste temperatuur van het strijkijzer. Daarbovenop leg je het siliconenpapier dat meegeleverd is en strijken maar (zonder stoom). Je strijkt het label er ook echt in, niet erop. Ik heb het op verschillende materialen getest: haar jas, een sportlegging en een sport shirt en haar handdoek voor zwemles. Alles ging even makkelijk.

instrijknaamlabels

De instrijklabels hebben een 10 jaar was garantie. Dat klinkt wel heel goed. De labels zijn geschikt voor in de wasmachine tot 90˚c. Dat is voor de zwem handdoek wel fijn. Uiteraard was ik benieuwd of de labels ook na een wasbeurt nog blijven zitten en mooi blijven. En dat is absoluut het geval; ook met de handdoek (die ik op 60 graden heb gewassen).

Ik ben heel enthousiast. Zeker wanneer ze straks ook haar gymspullen mee naar school neemt of op kamp gaat, kun je de labels goed gebruiken. Je kunt ze zelfs op tassen strijken. Ook erg handig.

instrijknaamlabels

Tags: , , , , ,
Comments are closed.

Back to Top ↑