hippe babykleding, zwangerschap, zwanger, kinderkleding, blogs, mamablogs, babylabelhippe jongenskleding, jongensmama, kinderkleding, blogs, mamablogs, boyslabel


Blogs met vier kinderen op vakantie, vakantie naar Ibiza, kinderen vakantie Ibiza, reisblogs, vakantieblog

Published on oktober 24th, 2017 | by redactie

0

Met 4 kids op vakantie naar Ibiza

Het is vakantie, we kijken er al maanden naar uit: op vakantie naar Ibiza. We gaan ons gezin, dus met vier kinderen op vakantie, maar ook opa en oma gaan mee en nog wat ooms en tantes. In totaal gaan we met z’n twaalven en dat is altijd reuze gezellig.

Met vier kinderen op vakantie naar Ibiza

Een week van te voren begin ik al alle wassen bij te werken zodat alles wat we mee willen weer in de kasten ligt. Dit betekent met ons zessen toch al snel zeven wassen in de week. Op zaterdagochtend vraag ik de kinderen hun eigen zwemkleding, pyjama, ondergoed en sokken klaar te leggen. Zelf ga ik kamer voor kamer langs om met de kids samen de kleren uit te zoeken. Eén lekker zittend setje voor in het vliegtuig, één lang setje voor de koude avond (die we hopelijk niet krijgen) en drie à vier setjes die goed combineren voor het strand, zwembad e.d. We hebben twee koffers geboekt dus enige terughoudendheid is wel wenselijk. Met gemak passen de kleren van de kinderen en ons in de twee koffers. Maar dan komen de knuffels, zwembanden, toiletspullen, schoenen en het leesvoer nog… En raken de koffers toch aardig gevuld. Ik sluit de koffers en zet ze op de weegschaal. 24 en 20 kg. Er moet dus nog wat verdeeld worden…

Bagage voor 6 personen…

Zo, dat waren de koffers. Wat gaat ons dat met ons zessen toch altijd goed af! Nu de handbagage nog. Alle ID kaarten, m’n controle boekje van de verloskundige, portemonnee, tablets, telefoons e.d. Daarnaast nog wat spelletjes voor onderweg en wat lekkers verdelen over twee tassen en klaar is kees. Met z’n vieren hebben ze één tas voor het speelgoed (als ik deze bij de koffers in doe zorgt dit voor teveel gewicht, weet ik van vorige keren).

En zo pakken we met gemak in twee uur tijd alle spullen voor ons zessen in. We gaan op tijd naar bed zodat we fit aan de vakantie kunnen beginnen.

Te laat voor het vliegtuig

Het vliegtuig vertrekt om 06.00 uur dus dat betekent vroeg op. De wekker gaat om 01.00 uur. Kinderen wakker maken, zucht… Ik was even vergeten hoe vast de twee middelste altijd slapen… Kleren aan, tanden poetsen en de auto in. Wanneer we ons parkeeradres in de navigatie invoeren zegt de navigatie dat we om 03.17 op de P aankomen. Dit is een half uur later dan we ingecalculeerd hadden. Blijkt dat de A1 dicht zit bij Amersfoort en we dus via Utrecht worden geleid. Het is ook vreselijk mistig dus de tijd loopt op.

No stress…of toch wel

Op de snelweg kunnen we lekker doorrijden en halen we wat tijd in. De omleiding valt reuze mee en zo springt de tijd op 02.57. Pff gelukkig maar. Wel hebben we vast even op de familie app gestuurd dat 03.00 uur bij de incheck balie niet lukt maar dat we ons best doen er zo snel mogelijk te zijn. De shuttle service is snel dus zo staan we toch nog om 03.15 met ons twaalven bij de balie.

Het is nog rustig dus we kunnen overal zo doorlopen. Lekker kopje koffie, nog even wat shoppen en dan mogen we om 05.30 het vliegtuig in. Alle vier de kids hebben met opa, oma, ooms en tantes al plekjes besproken dus daar is geen discussie meer voor nodig. 06.00 stipt stijgen we op. Geheel relaxt, zin in vakantie. Ibiza here we come!!

Ben jij weleens met vier kinderen op vakantie geweest? Wat is jullie vakantie ervaring? 

Bekijk meer leuke uittips voor kinderen >>

Op zoek naar leuke vakantie adresjes? Kijk hier >>

 

Tags: , , , , , ,
Comments are closed.

Back to Top ↑