Kids er op uit! – Bonte Wever in Assen

25 januari 2023

Een nachtje of een paar nachtjes lekker weg, wie houdt er niet van? Met kerst kozen wij er afgelopen jaar voor om een weekend weg te gaan en we kwamen uit bij de Bonte Wever in Assen. Eens een keer geen familiebezoekjes maar puur kerst vieren met ons gezin. Helemaal top met dit all-inclusive hotel.

Kinderhotel

Dit hotel is echt top met kinderen naar toe te gaan. Als ouder is het alleen al fijn dat je je portemonnee niet continue uit je broekzak/tas hoeft te halen. Alles is all-inclusive en zo konden onze kinderen zelf hun drankje en snack gaan halen.

In dit hotel kun je tijdens je verblijf gebruik maken van de bowling- en curlingbaan, deze moet je wel even reserveren tijdens je verblijf. Ook kun je naar het zwemparadijs met saunaplein. In de diverse zitgelegenheden kun je gezellig een spelletje doen (te halen aan de spellenbar in de caféstraat) onder het genot van een koffie/thee met gebak of een frisdrankje en snack, net waar je zin in hebt.

Vermaak voor de kids

Door het hotel heen zijn diverse speelplaatsen voor de kinderen. Speeltoestellen, klimwand, levensgroot schaken of twister spelen, te veel om op te noemen. Ze hoeven zich in ieder geval niet te vervelen!

Ook is er animatie voor de kids. Het  animatieteam organiseert vele leuke in- en outdoor activiteiten, zoals: kidsdisco, workshops, knutselprogramma’s, speurtochten, quizzen, bowlingtoernooien en nog veel meer.

Avondvermaak

In de avonden kun je plaats nemen in de caféstraat waar gezellige live muziek word gespeeld, hier kun je ook plaats nemen in diverse barretjes. Een potje poolen, biljarten of darten met je gezelschap of gewoon lekker kletsen. Bij de tapasbar kun je bakjes vullen met nacho’s, kaasjes, worstje, olijfjes etc. Een heerlijke ‘borrelplank’ voor bij je drankje.

Alle faciliteiten bij de Bonte Wever

Eten en drinken

Restaurant Flinck: is een plek waar je je welkom voelt en terecht kunt voor een stevig ontbijt, verrassende lunch of uitgebreid diner. Als je het restaurant binnenstapt wordt je warm onthaald in een sfeervolle setting. Eenmaal aan tafel kan het grote genieten beginnen. Vanwege de stijlvolle en gevarieerde inrichting voelt het restaurant groots zonder aan intimiteit te verliezen. Er is een speciale ruimte waar kinderen lekker kunnen spelen terwijl u nog geniet van het grote aanbod warme en koude gerechten, waarvan een deel ter plekke in het zicht van de gasten wordt bereid.

Caféstraat: De gezellige Caféstraat in het complex biedt sfeervolle zitmogelijkheden en diverse bars voor een hapje en een drankje en genieten van live muziek!

Koffie en snackcorner De Bonte Brinck: Voor een heerlijk kopje koffie met gebak bent u direct bij binnenkomst in De Bonte Wever op de juiste plek. Trek in een warme snack? Hiervoor kun je natuurlijk ook terecht in ‘De Bonte Brink’.

All-inclusive

Zoals ik hierboven al schreef is dit een all-inclusive hotel, wat dus betekent dat alles wat je er doet of eet bij de prijs inbegrepen zit. Benieuwd wat dit all-inclusive precies betekent bij de Bonte Wever, lees dan even hier verder..

Ervaring bij de Bonte Wever

Wij hebben 4 dagen enorm genoten in het hotel, we hebben ons geen moment verveeld. De hele dag door was er genoeg eten en te drinken beschikbaar en we kwamen dan ook zeker niks te kort. We hebben optimaal gebruik gemaakt van het zwembad, de bowling en de curling baan, welke erg leuk zijn om een keer te reserveren tijdens je verblijf. Kortom, wij vonden de Bonte Wever helemaal top!

Delen op Facebook
Delen op Pinterest

Lees ook

Disneyland Parijs

Een magisch uitje naar Disneyland Parijs

Carnaval stond weer voor de deur en net als andere jaren kozen wij er voor om ook dit jaar er...
tina festival

Tina Festival 2023 – Ben jij erbij?

Het allerleukste feestje van het jaar! Een weekend lang shoppen, swingen bij de diverse optredens, gillen in de attracties, leuke...
uitjes met kinderen

Leuke uitjes met kinderen in Brabant:

Wij gaan graag met de kindjes op pad en bezoeken vaak nieuwe plaatsen! Als de kindjes het naar hun zin...