Meisjeskamer trend: Rotan met oud roze en warme naturellen

5 oktober 2021

De grootste meisjeskamer trend van 2021: Rotan en oud roze. Is de kamer van je meisje toe aan vernieuwing? Maak van een saaie kinderkamer een warme en sfeervolle kamer waar je dochter zich veilig voelt, kan uitrusten én plezier kan maken met haar vriendinnen. De trends van dit jaar zijn hier helemaal op aangepast, want met rotan en oud roze als hoofdkleur creëer je in een handomdraai een prachtige meisjeskamer!

Dé meisjeskamer trend 2021

In 2021 zijn natuurlijke, warme en diepe kleuren helemaal trending. Denk aan warm grijs, oud roze, warmbruin, beige en alle pasteltinten. Deze kleuren zijn een perfecte match met rotan meubelen. Tip! Combineer oud roze met een paar kleine gouden accenten voor een extra girly touch. 

rotan en oud roze, meisjeskamer trends 2021, rotan, rotan kinderkamer, rotan meisjeskamer, meisjeskamer trend, paardenkussen

Knuffelpaard als sierkussen

Rotan en oud roze en warme naturellen

De rotantrend blijft ook in het nieuwe jaar een trend op de meisjeskamer. Rotan geeft iets natuurlijks aan de kinderkamer en heeft daarnaast een rustige uitstraling. Het is gewoon een prachtig materiaal voor in je huis, voor altijd! Een kinderbed van rotan, een nachtkastje, hanglampen en krukjes, ze mogen niet ontbreken op de kamer. Combineer rotan met oud roze en warme naturellen, en voel direct dat deze kleuren een perfecte match zijn. Hier gaat je kind heerlijk spelen en slapen!

rotan en oud roze, meisjeskamer trends 2021

Prachtig tapijt in de kleur oud roze

Vloerkleden zorgen voor een warme en behaaglijke sfeer

Jouw kindje verdient ook een luxe uitstraling! Dit bereik je onder andere met een heerlijk zacht vloerkleed op de slaapkamer. De vloerkleding die vandaag de dag verkrijgbaar zijn zijn ware kunstwerken en een aanwinst op de kinderkamer. Naast dat vloerkleden zorgen voor een behaaglijke sfeer in de kamer, zijn ze heerlijk om op te spelen en te lezen. Een mooi vloerkleed is een absolute musthave!

rotan, rotan kinderkamer, rotan meisjeskamer, meisjeskamer trend, jute vloerkleed, kinderkamer

Dit jute tapijt past helemaal op de rotan meisjeskamer

Sfeervolle verlichting

De kinderkamer ziet er nu prachtig uit qua kleuren en materialen, nu de verlichting nog. In een kinderkamer is de hanglamp niet alleen de belangrijkste lichtbron, maar juist ook het lampje naast het bed. Dit lampje ziet je kind als laatste voordat zij gaat slapen, maar ook als eerste als ze uit bed stapt. Dus dit mag echt wel een eyecather zijn en het liefst een vriendelijk exemplaar. Let ook voor de veiligheid op het materiaal van de lamp. Zorg dat deze van hout of plastic gemaakt is, want het blijft een kinderkamer en een kussengevecht ligt hier op de loer 😉

Dit nachtlampje is een aanwinst op de meisjeskamer

Beddengoed of liever een deken

Beddengoed is ook een belangrijke sfeerbepalend op je kinderkamer. Ook in de kleur oud roze kun je prachtig beddengoed krijgen. Maar als je meisje perse een paardendekbedovertrek wil welke jij eerlijk gezegd niet zo mooi vindt, leg dan een sprei of een deken over het beddengoed heen. Een deken is een mooie decoratieve toevoeging aan ieder interieur en zeker aan de slaapkamer van je kindje. 

Een prachtige decoratieve deken voor op het bed

Dus pak de verfkwast en koop een blik verf en ga aan de slag. Verander de kamer van je meisje in een prachtige meisjeskamer in rotan met oud roze. Wedden dat jouw kleine prinsesje hier heerlijk in zal spelen en slapen!

LEES OOK:

Delen op Facebook
Delen op Pinterest

Lees ook

image

Maak een gezellige chillplek in de kinderkamer met deze tips

Een kinderkamer is natuurlijk niet alleen een plek om te slapen, maar ook om te spelen en te ontspannen. Het...
HOUTEN POPPENHUIZEN, POPPENHUIZEN, POPPENHUIS

De mooiste poppenhuizen en bijbehorend speelgoed

Mijn dochter beleeft iedere dag nieuwe avonturen met haar poppen in het grote poppenhuis. We wensen alle meisjes ook een prachtig huis...
b3dc7669cc13adb5c0f90579437f13d3

Meisjeskamer inspiratie

Op zoek naar leuke bedden voor de nieuwe slaapkamer van je dochter? Heerlijk slapen in een nieuw kinderbed. Hier kunnen...