De mooiste poppenhuizen en bijbehorend speelgoed

17 maart 2024

Mijn dochter beleeft iedere dag nieuwe avonturen met haar poppen in het grote poppenhuis. We wensen alle meisjes ook een prachtig huis toe voor haar poppen en zijn op zoek gegaan naar de leuke poppenhuizen en bijhorende accessoires. Dus poppenmoeders oplet!

Meer poppenspeelgoed >>

Poppenhuizen en bijbehorend speelgoed

De droom van ieder meisje is een levensgroot poppenhuis om uren mee te fantaseren en te spelen. Zie je al die grote kamers, net als in een echt huis. Een slaapkamer, woonkamer, keuken en badkamer waarmee je alle rollenspellen kunt spelen die je maar kunt bedenken. En weet je wat ook een voordeel is van grote poppenhuizen? Je kunt er met al je vriendinnen tegelijk mee spelen. De droom van ieder meisje!

Houten poppenhuis is favoriet bij de meisjes

Ik heb een zwak voor houten speelgoed. Houten speelgoed is gewoon een stuk mooier én maakt waarschijnlijk ook minder lawaai! Dat zijn dus al twee pluspunten van het houten speelgoed. Maar heb je je wel eens gerealiseerd dat het ook veel leerzamer is? De fantasie van je meisje wordt er veel meer door getriggert dan het kant-en-klare spul. We nemen een kijkje tussen al het leuks dat Little Thingz heeft te bieden aan duurzaam speelgoed.

little dutch poppenhuis, poppenhuizen, meisjesspeelgoed, meisjes cadeau, poppenhuis, groot poppenhuis, houten poppenhuis

Little Dutch poppenhuis

Het merk Little Dutch heeft een poppenhuis gemaakt wat echt een eyecatcher is! Dit prachtige huis is voorzien van speelse blauwe luiken en een afneembaar dak. Wanner je het dak eraf haalt, kom je op de zolder en zo kun je hier heel makkelijk ook spelen. En er is meer: het dakpaneel is eigenlijk een tuin! Dit poppenhuis wordt compleet met accessoires geleverd maar je kunt ook leuke uitbreidingssets kopen, voor nog meer speelplezier. Geweldig!

maileg poppenhuis, miniature huis, poppenhuizen, bijzonder poppenhuis

Maileg poppenhuis

Maileg is een Deens merk dat charmante speeltjes en decoratie artikelen op de markt brengt. Creativiteit en design zijn de kernwoorden van Maileg. Het speelgoed van Maileg is speels, tijdloos en charmant, en uitgewerkt tot in het fijnste detail. Een Maileg poppenhuis is het pronkstuk op de kinderkamer. En alle kleine muizenpoppetjes worden graag de nieuwe vriendjes van jouw dochter!

HABA

Liever een kleurrijk poppenhuis met poppetjes die tot de verbeelding spreken? Poppenhuis Villa Lenteochtend van Little Friends van HABA is een groot modern poppenhuis om zelf in te richten. Het poppenhuis bestaat uit niet-bedrukte multiplexplaten die onderling met kunststof rails verbonden zijn en individueel in elkaar gezet worden. Hiermee kun je keer op keer een nieuw huis bouwen voor alle Little Friends poppetjes. Hoe wordt het ingericht? Waar is de woonkamer en wie slaapt op de bovenverdieping? Dat beslissen kinderen helemaal zelf. Dat verveelt nooit!

Little Thingz

Little Thingz is dé online speelgoedwinkel  met het leukste speelgoed, babyspullen en decoratie voor de kinderkamer en babykamer. Hier vind je bijzondere cadeautjes en duurzaam speelgoed wat je niet overal ziet. Dus ben jij ook gek op origineel en unieke wannahaves? Dan moet je zeker een kijkje nemen! You will love it!

Meer meisjes speelgoed >>

Delen op Facebook
Delen op Pinterest

Lees ook

cadeau-meisje

5 cadeautips voor de eerste verjaardag van je kleintje

De eerste verjaardag van je kindje is een mijlpaal om te vieren! Maar wat geef je eigenlijk aan een kindje...
20240501_074324

REVIEW | Fluffie Stuffiez + winactie!

Een knuffel die je niet alleen kan knuffelen, maar ook kan personaliseren en opnieuw tot leven kan brengen. Dat is...
20240118_165436

Review – VTech Kidilove Magisch Hart

Wow! Wij kregen weer zo iets geweldigs van VTech voor de meisjes. Het VTech Kidilove Magisch Hart. Een speelgoedje wat...