De mooiste poppenhuizen en bijbehorend speelgoed

13 november 2020

Mijn dochter beleeft iedere dag nieuwe avonturen met haar poppen in het grote poppenhuis. We wensen alle meisjes ook een prachtig huis toe voor haar poppen en zijn op zoek gegaan naar de leuke poppenhuizen en bijhorende accessoires. Dus poppenmoeders oplet!

Meer poppenspeelgoed >>

Poppenhuizen en bijbehorend speelgoed

De droom van ieder meisje is een levensgroot poppenhuis om uren mee te fantaseren en te spelen. Zie je al die grote kamers, net als in een echt huis. Een slaapkamer, woonkamer, keuken en badkamer waarmee je alle rollenspellen kunt spelen die je maar kunt bedenken. En weet je wat ook een voordeel is van grote poppenhuizen? Je kunt er met al je vriendinnen tegelijk mee spelen. De droom van ieder meisje!

Houten poppenhuis is favoriet bij de meisjes

Ik heb een zwak voor houten speelgoed. Houten speelgoed is gewoon een stuk mooier én maakt waarschijnlijk ook minder lawaai! Dat zijn dus al twee pluspunten van het houten speelgoed. Maar heb je je wel eens gerealiseerd dat het ook veel leerzamer is? De fantasie van je meisje wordt er veel meer door getriggert dan het kant-en-klare spul. We nemen een kijkje tussen al het leuks dat Little Thingz heeft te bieden aan duurzaam speelgoed.

little dutch poppenhuis, poppenhuizen, meisjesspeelgoed, meisjes cadeau, poppenhuis, groot poppenhuis, houten poppenhuis

Little Dutch poppenhuis

Het merk Little Dutch heeft een poppenhuis gemaakt wat echt een eyecatcher is! Dit prachtige huis is voorzien van speelse blauwe luiken en een afneembaar dak. Wanner je het dak eraf haalt, kom je op de zolder en zo kun je hier heel makkelijk ook spelen. En er is meer: het dakpaneel is eigenlijk een tuin! Dit poppenhuis wordt compleet met accessoires geleverd maar je kunt ook leuke uitbreidingssets kopen, voor nog meer speelplezier. Geweldig!

maileg poppenhuis, miniature huis, poppenhuizen, bijzonder poppenhuis

Maileg poppenhuis

Maileg is een Deens merk dat charmante speeltjes en decoratie artikelen op de markt brengt. Creativiteit en design zijn de kernwoorden van Maileg. Het speelgoed van Maileg is speels, tijdloos en charmant, en uitgewerkt tot in het fijnste detail. Een Maileg poppenhuis is het pronkstuk op de kinderkamer. En alle kleine muizenpoppetjes worden graag de nieuwe vriendjes van jouw dochter!

HABA

Liever een kleurrijk poppenhuis met poppetjes die tot de verbeelding spreken? Poppenhuis Villa Lenteochtend van Little Friends van HABA is een groot modern poppenhuis om zelf in te richten. Het poppenhuis bestaat uit niet-bedrukte multiplexplaten die onderling met kunststof rails verbonden zijn en individueel in elkaar gezet worden. Hiermee kun je keer op keer een nieuw huis bouwen voor alle Little Friends poppetjes. Hoe wordt het ingericht? Waar is de woonkamer en wie slaapt op de bovenverdieping? Dat beslissen kinderen helemaal zelf. Dat verveelt nooit!

Little Thingz

Little Thingz is dé online speelgoedwinkel  met het leukste speelgoed, babyspullen en decoratie voor de kinderkamer en babykamer. Hier vind je bijzondere cadeautjes en duurzaam speelgoed wat je niet overal ziet. Dus ben jij ook gek op origineel en unieke wannahaves? Dan moet je zeker een kijkje nemen! You will love it!

Meer meisjes speelgoed >>

Delen op Facebook
Delen op Pinterest

Lees ook

nanana surprise

De Na! Na! Na! Surprise mini dolls zijn te koop!

Op 22 maart heeft MGA Entertainment de Na! Na! Na! Surprise Mini Dolls uitgebracht: twaalf schattige poppetjes om te verzamelen...
Winactie lol omg surprise dolls

De nieuwste L.O.L Surprise Sunshine Make-over dolls + winactie

Oh My God!!! De nieuwste poppen van L.O.L zijn echt zo fantastisch mooi!!! Na al veel prachtige L.O.L Dolls zijn...
image

Let’s be creative and cute – Studio Pets

Kennen jullie Studio Pets al? Voor wie het nog niet kent, foei 😉 Want Studio Pets heeft toch de schattigste...