Lekker luieren in de zon op je eigen ligbed

10 augustus 2016

Een momentje rust voor je zelf en genieten van het zonnetje? Die momenten zijn schaars als moeder met een druk gezinsleven, maar we hebben ze wel nodig. Het is zo lekker om even te liggen op een comfortabel ligbed in de tuin met een boek en een kopje thee.

Sfeervolle loungeset en tuinmeubelen

Een comfortabele en meteen ook sfeervolle zit in de tuin creëer je met een Loungeset. Daarbij moet je je wel goed afvragen waarvoor je de loungeset wilt gaan gebruiken? Wil je gezellig borrelen met vrienden en familie, of wil je er ook dineren? Of ben je juist op zoek naar een loungebank waarop je heerlijk kunt ontspannen! Hierbij kun je kiezen uit lossen stoelen met een bank en tafel, maar ook voor een een mooie grote lounge hoekbank zijn. Hiermee ben je dan echter wel weer minder flexibel qua opstelling op je terras, maar kun je wel gezellig met het hele gezin op zitten.

loungeset, tuinmeubelen, sfeervolle loungeset

Naast het model is zeker ook het materiaal belangrijk om over na te denken. Je kunt kiezen voor een houten loungeset die ieder seizoen onderhoud nodig heeft. Of wanneer je liever een onderhoudsvriendelijke set wilt, kies dan voor het mooie Wicker materiaal of een kunststof variant.  Een andere keuze voor je loungeset kan aluminium zijn. Het voordeel van een aluminium loungebank is dat deze duurzaam is en tevens licht van gewicht. Zo kun je je zithoek eenvoudig verplaatsen.

De tuin is een verlengstuk van je huis en buiten wil je het natuurlijk net zo gezellig maken als binnen. Een fijne zithoek in de tuin maakt het leven in de zomer een stuk aangenamer. Bij Loungeset.nl hebben ze het grootste assortiment tuinmeubelen en loungesets voor binnen en buiten. Ga kijken en geniet van de zomer!

loungeset, tuinmeubelen, sfeervolle loungeset

Delen op Facebook
Delen op Pinterest

Lees ook

tuinset tuinmeubelen

Hoe kies je een mooie en kindvriendelijke tuinset voor jouw gezin?

De zomer komt steeds dichterbij. Dat betekent dat we weer heerlijk met het gezin in de tuin kunnen eten, spelen...
gezinsetentje

Bereid samen een heerlijke gezinsmaaltijd

Zijn jullie als ouders in de week vaak druk bezig met werken? En lukt het daarom niet altijd om samen...
Dierendag

Dierendag – Ons hondje hoort er echt bij!

Je huisdier is toch echt onderdeel van het gezin. Er is altijd leven in huis en altijd een maatje rondom...