Big Box of Games leuk voor Oudejaarsavond!

30 december 2019

Spelletjes, wie is daar nou niet gek op. Zeker kinderen van deze generatie groeien op met de Ipad of een Iphone. Niks is erger dan kinderen als zombies achter een scherm te zien zitten. Ik moet eerlijk bekennen dat ik zelf ook weleens misbruik maak van het gemak om de kleintjes even “ zoet” te houden. Zo heb je toch nog even tijd om snel de laatste hand te leggen aan het avondeten, de was op te hangen en ga zo maar door.

Houten speelgoed voor uren speelplezier >>

leuk bordspel, mudpuppy, bertoy, game box

Weg met de Ipad, en ga eens ouderwets een leuk bordspel spelen

Het gebruik van de Ipad wordt hier wel nauwlettend in de gaten gehouden, een leuk educatief spelletje op een scherm is prima maar hoeveel leuker is een ouderwets bordspelletje? Super blij was Rosalie dat de Big Box of Games van Mudpuppy op tafel kwam. Het is een vrolijke gekleurde doos vol met spelletjes. Je kan de spelen spelen met 2 tot 4 personen. In de Big Box of Games (met meer dan 100 stukken!) vind je 4 verschillende spelletjes. Alle spelletjes hebben een prinsessenthema als afbeeldingen. De spelletjes die in de Big Box zitten zijn:

  • Memory
  • Domino
  • Spinner game
  • Bingo

euk bordspel, mudpuppy, bertoy, game box

Gezellig spelletjesavond

Het materiaal waarvan de spelletjes zijn gemaakt is stevig en ziet er erg uitnodigend uit. Welk meisje is nou niet weg van prinsessen, ridders en elfjes?

De open haard staat heerlijk aan, de haartjes nog nat van een heerlijk warm bad en met een pyamaatje aan gaat spelavond van start! Na alle spelletjes gespeeld te hebben is de conclusie: wat een heerlijkheid om zo de vrijdagavond in te luiden. Ouderwets een leuk bordspel gespeeld en wat hebben we gestreden maar ook gelachen.

De spellen zijn niet al te lang (zoals Monopoly…) dus voor de ouders fijn maar ook voor een kind met een korte spanningsboog. Gezelschapsspelletjes zijn niet enkel erg fijn om te doen, ze bieden ook tal van voordelen voor de ontwikkeling van jouw kleintje. Winnen, verliezen, creativiteit, logisch en strategisch denken het komt allemaal op een speelse manier aan de orde.

Mudpuppy

Mudpuppy is opgericht in 1992 en is gevestigd in Amerika en brengt naast spelletjes onder andere ook prachtige dagboeken, puzzels en zoveel meer moois op de mark. Mudpuppy heeft al 200 awards gewonnen.

Wij zijn klaar voor de gezellige knusse winteravonden met sinterklaas en kerst voor de boeg. Wil je echt scoren met een mooi en educatief cadeau, dan raad ik je de Big Box of Games zeker aan. Voldoende speelplezier voor het hele gezin om de winterdagen door te komen!

Liefs Georgina

leuk bordspel, mudpuppy, bertoy, game box

LEES OOK:

Delen op Facebook
Delen op Pinterest

Lees ook

image-4

Disney Lorcana Trading Card Game

Het verzamelkaartspel Disney Lorcana: The First Chapter wordt in 2023 gelanceerd. Een dappere keuze van de makers, aangezien Magic: The Gathering en...
subway surfers spel

Subway Surfers het bekende spel van de app!

Ervaar de legendarische app nu als bordspel bij jou thuis aan tafel! Daag elkaar uit met de favoriete personages uit...
3,2,1...Go! Challenge Puzzel

3,2,1… GO! Challenge – Puzzel spel

Als je snel bent en goed kijkt, maak je als eerste de puzzel van je afbeelding af! Zoek de zes...