hippe babykleding, zwangerschap, zwanger, kinderkleding, blogs, mamablogs, babylabelhippe jongenskleding, jongensmama, kinderkleding, blogs, mamablogs, boyslabel


Boeken

Published on april 11th, 2014 | by redactie

0

Gezocht: vriendinnen

Tess kon wel door de vloer zakken. Had ze vanmorgen speciaal haar leukste kleren aangetrokken, dat dacht ze tenminste, en binnen vijf minuten lachte de halve klas haar uit. En waarom zei ze eigenlijk niets terug? Op haar oude school durfde ze alles te roepen. Tegen iedereen. Waarom was ze hier dan ineens zo schijterig?

Floor, mijn dochter van 9 en ik hebben samen het boek Gezocht: vriendinnen gelezen. Nou, ja echt samen was het niet. Wij hebben het allebei gelezen en er daarna gezellig over gekeuveld.

Gezocht: vriendinnen, is het  derde deel van de serie: Best Friends Forever waarin de drie vriendinnen Tess, Marie en Silvi via Hyves op de hoogte blijven van elkaars belevenissen. Dit deel gaat over Tess. Tess verhuist met haar ouders en broertjes naar een nieuwe buurt. Dit betekent dat ze ook naar een nieuwe school moet en dat is niet eenvoudig als je al in groep 8 zit en ook nog eens aan de “verkeerde” kant van het winkelcentrum woont. Ze komt in de klas bij de Chicks, een groepje coole meiden.  De Chicks dragen allemaal een blauw-met-zilveren ketting. Tess wil graag bij dit groepje meiden horen. Eén van de meiden beschuldigt Tess van het stelen van haar ketting. Dit brengt Tess flink in de problemen. Hoe kan zij bewijzen dat zij niets te maken heeft met diefstal? Gelukkig heeft ze altijd nog haar BFF’s op Hyves en krijgt zij hulp uit onverwachte hoek.

Floor en ik zijn het er over eens, het is een leuk boek, vlot geschreven en heel geschikt voor een meisje van 9. De Hyves gesprekken tussen de BFF’s en tips voor het maken van nieuwe vriendinnen, maken het boek speciaal. Het boek is verkrijgbaar bij Bol.com.
boek best friends foerier, gezocht vriendinnen, BFF

 

 

 

 

 

 

Tags: , , , , , ,
Comments are closed.

Back to Top ↑