Mijn beste vriend – de BABY born Beer

21 september 2023

BABY born, de Ferrari onder de babypoppen kunnen we wel zeggen. Wanneer je Googelt op babypop is BABY born één van de eerste merken die je tevoorschijn ziet komen. Er is dan ook een scala aan poppenspullen te koop die bij deze geliefde pop horen. Van bedjes, kinderwagens, scooters, fietsstoeltjes, badjes, een douche, écht het is er allemaal! Maar nu hebben ze een beste vriend voor BABY born en wij gaan hem je laten zien!

De wereld van BABY born wordt uitgebreid met een beregezellige vriend en bijbehorende accessoires

Superknuffelige beer…

BABY born’s nieuwe beste vriend is een zachte pluche knuffelbeer. Deze beer kan doormiddel van beweegbare armen en benen met hulp in een zittende of staande positie neergezet worden. De beer is 36cm groot waardoor je de kleding die je al in het bezit hebt van je 43cm grote babyborn kunt aandoen bij deze knuffelige vriend.

Shop hier deze knuffelige vriend met roze, blauwe of witte romper.

Een schattig jurkje..

Bij deze lieve teddybeer kregen wij ook een leuke kledingset.. Ook zat er een klein boekje in waar je informatie over de beer kunt schrijven en plakken met de bijgeleverde stickervelletjes. Daarnaast wordt het assortiment van BABY born Beer verder aangevuld met een rugzak, een hol om lekker in te slapen en kleding die speciaal voor de Beer is ontworpen.

LET OP! Bij de beer zitten geen kleertjes of andere accessoires in begrepen. Deze zijn apart verkrijgbaar!

Blij meisje in huis

Bij het zien van deze beer werd hier een meisje razend enthousiast. Als er iemand hier dol is op poppen en knuffels dan is het onze Vie wel. Af en aan sjouwt ze rond met haar ‘baby’s’ en deze beste vriend voor BABY born was de kers op de taart. Meteen ging ze in de weer met de schoentjes en het jurkje en ook het boekje moest direct bestickerd worden. De rest van de dag had ze geen oog meer voor andere dingen.

De moderne versie van de klassieke teddybeer.

Mandy Beuckens, Marketing Manager bij Zapf Creation Benelux, vertelt: “Pluchen speelgoed haalt dierbare herinneringen naar boven en daarom zijn we ontzettend blij om een moderne versie van de klassieke teddybeer uit te brengen. Zapf Creation steekt veel moeite in de ontwikkeling en innovatie van nieuwe producten voor kinderen en de BABY born Beer is ontworpen om kinderen vriendelijkheid en vriendschap aan te leren. Deze eigenschappen nemen zij niet alleen mee tijdens het buitenspelen, maar ook thuis in het bijzijn van hun broertjes en zusjes.”

Delen op Facebook
Delen op Pinterest

Lees ook

cadeau-meisje

5 cadeautips voor de eerste verjaardag van je kleintje

De eerste verjaardag van je kindje is een mijlpaal om te vieren! Maar wat geef je eigenlijk aan een kindje...
20240501_074324

REVIEW | Fluffie Stuffiez + winactie!

Een knuffel die je niet alleen kan knuffelen, maar ook kan personaliseren en opnieuw tot leven kan brengen. Dat is...
HOUTEN POPPENHUIZEN, POPPENHUIZEN, POPPENHUIS

De mooiste poppenhuizen en bijbehorend speelgoed

Mijn dochter beleeft iedere dag nieuwe avonturen met haar poppen in het grote poppenhuis. We wensen alle meisjes ook een prachtig huis...