Let’s be creative and cute – Studio Pets

9 november 2023

Kennen jullie Studio Pets al? Voor wie het nog niet kent, foei 😉 Want Studio Pets heeft toch de schattigste knuffels die je gezien hebt. Of je nu een honden, katten, konijnen of zelfs een paardenliefhebber bent, dan kun je hart niet op bij Studio Pets. En van de schattige Bunbun, Pompom & Mousie zijn er nu ook nieuwe stationary artikelen verkrijgbaar. Gloedje nieuw dus lees snel verder.

Studio Pets is zo leuk!

Love letters ❤️

Love letters wie schreef ze vroeger niet. En toen hadden we al van dat leuke briefpapier met bijbehorende envelop en zo’n handig mapje. En nu komt Studio Pets met een super schattige versie met Mousie, Bunbun en Pompom in de hoofdrol, alle drie met hun eigen brief en envelop kleur.


Ook Cailyn schrijft graag brieven en schrijft alvast een lief briefje naar haar BFF. Ook vindt ze de map ideaal, want zij houdt van orde en dat kan met de handige opbergvakjes. De map is heel stevig en sluit heel goed af met klittenband. Wie ga jij een brief schrijven met dit prachtige briefpapier?

Laten we kleuren

Nog iets wat Cailyn graag doet is kleuren, maar dan wel niet zelf een kleurplaat maken. Dus het kleurboek met stickers met Mousie voorop, is ideaal.


Want hierin staan plaatjes als voorbeeld, zoals de schattige Mousie en die kun je dan zelf inkleuren op het volgende blad, waar hetzelfde voorbeeld met lijntjes is afgebeeld. Maak de tekening af met de leuke stickers of gebruik de stickers op je pennenmap of agenda, je steelt zeker de show.

Orde in de chaos

Had ik al gezegd dat Cailyn van de orde is, heeft ze niet van een vreemde 😉 Net zoals haar moeder houdt ze van alles geordend te hebben en plannen. To do lijstjes, herinneringen en planningen maakt ze dan ook regelmatig. In de tegenwoordig tijd kun je natuurlijk ook alles digitaal maken en je telefoon herinneringen laten sturen. Maar he zo’n superleuke kleurrijke post-it met Mousie of haar vriendjes op, ziet er toch veel leuker uit op de koelkast of planner?

Naast de vierkante en rechthoekige post-it’s zitten er ook smalle in. Die gebruikt ze vooral als boekenlegger in haar boeken van school. En dit alles kun je fijn meenemen in het handige boekje met bijbehorende pen.

Anything is paw-sible met Studio Pets

En zeker met dit handige en weeral zo schattige notitieboekje in pocketformaat. Dit notitieboekje kun je dus voor notities gebruiken, maar Cailyn gaat het als dagboekje gebruiken waarin ze haar dagelijkse bevindingen gaat schrijven. En ssttt.. haar eerste dag heeft ze al ingevuld met de mooie roze bijbehorende pen, maar dat mocht ik niet lezen.

Foutje… bedankt!

Foutjes maken is nog nooit zo leuk geweest met deze leuke gummen met Mousie en haar vriendjes. Vier verschillende gummen, die je foutje geschreven met potlood, zo weer uitgumt. Eigenlijk te jammer om te gebruiken, zo leuk zijn ze.

In de hoofdrol: Mousie

Al deze leuke stationary spulletjes zijn dus gebaseerd op Mousie het superschattige poesje. Ja weer opnieuw het woord superschattig want dat is het ook gewoon, als deze knuffel uitgepakt wordt uit zijn kleurrijke handige reiskoffertje dan krijg je gegarandeerd een ‘ah hoe schattig’!

Mousie is lekker fluffy en heeft een zachte teddy hoody aan. Die je kunt verwisselen met eventueel andere leuke accessoires. Je kunt haar overal mee naar toe nemen in het koffertje dat je kunt oppimpen met de stickers uit het sticker boek. Of plak jij ze in het paspoort die je helemaal persoonlijk kunt invullen?!

En naast Mousie zijn er nu ook stationary sets van Bunbun, het konijntje en Pompom, het knuffelhondje. Je kunt zelf kiezen welke set combinaties je wil, met of zonder knuffel en je kunt zelfs alles los krijgen als je gummen bv. op zijn!    

Dus shop snel jouw lievelings-set op: https://www.studiopets.com/product-categorie/new/ *

Delen op Facebook
Delen op Pinterest

Lees ook

cadeau-meisje

5 cadeautips voor de eerste verjaardag van je kleintje

De eerste verjaardag van je kindje is een mijlpaal om te vieren! Maar wat geef je eigenlijk aan een kindje...
20240501_074324

REVIEW | Fluffie Stuffiez + winactie!

Een knuffel die je niet alleen kan knuffelen, maar ook kan personaliseren en opnieuw tot leven kan brengen. Dat is...
HOUTEN POPPENHUIZEN, POPPENHUIZEN, POPPENHUIS

De mooiste poppenhuizen en bijbehorend speelgoed

Mijn dochter beleeft iedere dag nieuwe avonturen met haar poppen in het grote poppenhuis. We wensen alle meisjes ook een prachtig huis...