Een glow up voor de zomer? Dit kun je doen

28 april 2024

De zomer komt er weer aan. Dat betekent dat we weer massaal bezig zijn met onze looks. Misschien wil je gewoon lekker comfortabel op het strand rondlopen of er op je best uitzien wanneer je na de zomer start met bijvoorbeeld een nieuwe opleiding. Wat het ook moge zijn: de zomer komt eraan en jij wil graag een glow up. In dit artikel geven we je een paar tips die het makkelijker maken om dit te realiseren.

Zorg voor goede skin care

Laten we eerlijk zijn, je huid is je grootste accessoire, en die verdient alleen maar het beste. Dus, voordat je jezelf in die stralende zomerdagen stort, is het tijd om je skin care routine onder de loep te nemen. Investeer in kwalitatieve producten die passen bij jouw huidtype en vergeet niet om dagelijks SPF te gebruiken. Een mooie, stralende huid kan het namelijk makkelijker maken om vol zelfvertrouwen rond te lopen. En zelfvertrouwen is ontzettend aantrekkelijk.

Kies kleuren die je goed staan

De zomer is het perfecte excuus om je garderobe op te fleuren met levendige kleuren en vrolijke prints. Maar voordat je jezelf onderdompelt in een zee van neon en tropische bloemen, is het belangrijk om te weten welke kleuren jou het beste staan. Ontdek jouw kleurpalet en laat die kleuren jouw natuurlijke schoonheid accentueren. Zo weet je precies welke kleren, bikini’s én misschien zelfs lingerie setjes jou het meest laten glowen. Er zijn meerdere manieren om dit te achterhalen. Ontdek eerst eens of je een warme, koele of neutrale complexie hebt. Wanneer je dit weet, wordt het een stuk makkelijker om jezelf goed te kleden. Daarnaast kun je hiermee ook nieuwe vragen beantwoorden. Bijvoorbeeld welke kleur sieraden het best bij jouw kleur passen of welke haarkleur je écht moet uitproberen. 

Investeer in je (mentale) gezondheid

Last but not least, laten we het hebben over het belang van het investeren in je (mentale) gezondheid. Want laten we eerlijk zijn, een glow-up begint van binnenuit. Neem de tijd om te ontspannen, te mediteren en te reflecteren op wat jou gelukkig maakt. Omring jezelf met positieve mensen die je ondersteunen en inspireren, en vergeet niet om ook tijd te maken voor zelfliefde en zelfzorg. Ook gezond eten en voldoende water drinken kan niet aan deze lijst ontbreken. Drink minstens twee liter water op een dag om je lichaam goed te blijven hydrateren (dit is ook heel goed voor je huid). En kies eten dat je verzadigt en gezond is.

Dit zijn een paar eenvoudige en effectieve manieren om jezelf een glow-up te geven voor de zomer. Met de juiste zorg voor je huid, kledingkeuzes en aandacht voor je algehele welzijn, kun je stralen als nooit tevoren. Dus ga ervoor en laat die zomerse gloed maar komen!

Delen op Facebook
Delen op Pinterest

Lees ook

IMG_9608

Op naar de zon! Flaneren in de mooiste bikini

Aangezien de zon hier toch best wel opzich liet wachten in Nederland, bedachten wij last minute voor Saar leerplichtig is...
dames-badmode

Binnenkort op strandvakantie? Dit is de mooiste badmode en zo stijl je deze!

Met de zomer in volle gang, is het tijd om te genieten van zon, zee en strand! Als je binnenkort...
trendy badmode, meisjes zwemkleding

Stralen op het strand in trendy badmode!

Krijgen jullie ook al de zomer in je bol bij het zien van de vrolijke zonnestralen? Afgelopen week heeft de zon...