Op naar de zon! Flaneren in de mooiste bikini

31 juli 2023

Aangezien de zon hier toch best wel opzich liet wachten in Nederland, bedachten wij last minute voor Saar leerplichtig is met 5 jaar even naar de zon te gaan in Turkije. Lekker niksen en vertoeven aan het zwembad en de zee! Tijd voor ons viertjes als gezin, de drukte van het verbouwen verhuizen en zorgen achter ons laten en even genieten van elkaar. Soms zo belangrijk om even uit te checken en tijd te hebben voor jezelf en elkaar. 

Vakantie modus – on! 

Voor mij begint de vakantie al bij het inpakken van de koffers, lekker zomerse dingen uit de kast trekken en alles wat je graag draagt mee in die koffer, we mogen tenslotte 20kg mee!  Een lekkere douchegel van Rituals, een fijn strandjurkje een boek, en uiteraard kan de zwemkleding niet uitblijven! 

flaneren in bikini! 

Saar wilde graag zoals mama een bikini en geen badpak, Alleen een bikini vinden voor Saar is tot nu toe niet echt succesvol geweest, het broekje zakt van haar kleine billen of het topje kruipt in haar nek of hangt er los bij. Saar is namelijk echt een spinnetje! Toch vind ze een bikini veel leuker als een badpak dus ging ik opzoek. 

Je shopt deze bikini maar ook heel veel andere leuke modelletjes hier…

Fleurige bikini met schelpen print

Ik zag bij Just Beach een mega fleurige schelpen bikini met speciale sluiting voor het topje op de rug. Echt een eye catcher als je het mij vraagt. En ook Saar riep meteen dat deze heel mooi was en ze die graag aan wilde op vakantie. 

Ik Twijfelde even over de maat, want ze gaat nu toch echt wel van 104 over naar 110 maar een bikini moet wel aansluiten en wordt vaak toch wat losser als deze nat zijn. Dus koos ik voor 104, eenmaal binnen moest hij meteen aan en het paste als gegoten!

Bekijk hier de leukst badpakken en bikini’s

Ik moest wel even helpen bij het aandoen met de sluiting maar oh wat is ze trots. Hoppa in de koffer en mee naar de zon! Iedere dag op vakantie was de keus makkelijk gemaakt, de roze schelpen bikini moest aan naar de zee maar ook naar het zwembad. 

Just beach is tha bom!

Super tevreden ben ik over het merk Just beach officieel, en Saar kan eenmaal thuis niet wachten tot wanneer we weer gaan zwemmen! Hopelijk laat het lekkere weer en de echte zomer hier ook niet lang meer opzich wachten en kan Saar deze bikini nog veel dragen. 

Delen op Facebook
Delen op Pinterest

Lees ook

zomer

Een glow up voor de zomer? Dit kun je doen

De zomer komt er weer aan. Dat betekent dat we weer massaal bezig zijn met onze looks. Misschien wil je...
resize

Zwem weer op komst! Shop nog snel je beachwear met korting!

Ja wij gaan richting de 30 graden dit weekend en dat betekent dat we eindelijk een dagje naar het strand...
dames-badmode

Binnenkort op strandvakantie? Dit is de mooiste badmode en zo stijl je deze!

Met de zomer in volle gang, is het tijd om te genieten van zon, zee en strand! Als je binnenkort...