Het Zomercircus Festival

4 augustus 2017

Circus Elleboog, de grootste circusschool van Nederland, organiseert op zaterdag 2 en zondag 3 september het Zomercircus Festival in het Bijlmerparktheater en op het Bijlmerparkterrein in Amsterdam. In en om de grote circustent zijn optredens van gerenommeerde goochelaars en (lucht-)acrobaten. Daarnaast is er livemuziek, een horecaplein met foodtrucks en kunnen kinderen aan diverse workshops meedoen.

Tijdens het Zomercircus Festival kunnen kinderen tussen 5 en 14 jaar genieten van verschillende shows en workshops in een fantastische festivalsfeer. Van trapeze tot freerunnen, van steltlopen tot eenwieleren: alles kun je proberen onder begeleiding van professionele docenten van het oudste jeugdcircus van Europa. Beide dagen treden vijfvoudig Nederlands Kampioen Kindergoochelen Hilbert Geerling en Clown Okidoki op in de tent.

Mee doen

Op het buitenterrein kan er genoten worden van livemuziek en een act van de acrobatische groep Cirque Colorique. Daarnaast zijn er diverse workshops van Corpus Acrobatics (o.a. bekend van hun shows met Armin van Buuren, Afro Jack, Sensation White), Hakim Traida (Sesamstraat) en Charly Crama (Nederlands Kampioen Kindergoochelen 2017). Kinderen kunnen ook meedoen aan workshops ballopen, jongleren en koorddansen. Daarnaast kunnen ze zich laten schminken.

Het Zomercircus Festival vindt op zaterdag 2 en zondag 3 september plaats in het Bijlmerparktheater en op het Bijlmerparkterrein. Beide dagen is het festivalterrein geopend van 10:00 uur tot 16:00 uur. Over Circus Elleboog Circus Elleboog werd in 1949 opgericht door Ied Last. De Amsterdamse jeugd is veelal opgegroeid met een zeer divers en origineel aanbod dat jaarlijks werd aangeboden op scholen, in culturele centra en op BSO’s. Circus Elleboog werd geïnitieerd vanuit de gedachte dat straatkinderen in de Amsterdamse Pijp met een leuke uitdaging konden werken aan een constructieve en positieve tijdsbesteding. Het motto was altijd ‘Alles dat kan, dat mag’. Circus Elleboog is inmiddels de grootste circusschool van Nederland.Voor meer informatie over het festival: www.elleboog.nl/festival

Tickets en info Een dagticket voor het Zomercircus Festival bedraagt €17,50 en is verkrijgbaar via www.elleboog.nl/festival.

Delen op Facebook
Delen op Pinterest

Lees ook

kidsstock festival

Kidsstock, een echt festival voor de kids!

11 juni de tweede editie van Kidsstock plaatsvindt, hét kinder festival van Nederland. De Kralingse Plas in Rotterdam is het decor...
uitjes met kinderen

Leuke uitjes met kinderen in Brabant:

Wij gaan graag met de kindjes op pad en bezoeken vaak nieuwe plaatsen! Als de kindjes het naar hun zin...
kinderfeestjes-unichorns-meisjesfeestje

Hieppp Hieppp hoera… tijd voor een feestje!

Heb je binnenkort iets te vieren en ben je op zoek naar originele feestversiering? Neem dan een kijkje bij Hieppp....