Zo koop je het perfecte corrigerend ondergoed voor jezelf

22 februari 2023

Wil je altijd stralend de deur uitlopen als moeder, maar ben je momenteel niet helemaal tevreden met je lichaam? Om te voorkomen dat je je onzeker voelt in de kleding die je draagt, is het een mogelijkheid om corrigerend ondergoed aan te schaffen. Denk daarbij aan bijvoorbeeld een corrigerende body, hemdje, rokje of slipje. Hoe je het juiste corrigerend ondergoed voor jezelf koopt? Wij geven wat handige tips, dus lees snel verder als je benieuwd bent!

De juiste maat kiezen

Ga je op zoek naar corrigerend ondergoed, dan is het belangrijk om altijd voor je eigen maat te kiezen. Vaak komen de maten van shapewear overeen met de maten van kleding, dus kies hierbij gewoon voor je eigen kledingmaat. De kans is groot dat je dan goed zit. Heb je maat 42 in kleding, kies dan ook voor die maat bij het ondergoed.

Een geschikte kleur bepalen

Shapewear is te koop in verschillende kleuren, waardoor dat ook een punt is om over na te denken bij je zoektocht. Zoek je corrigerend ondergoed voor onder je witte jurkje, dan is het geen aanrader om voor zwart of rood shapewear te kiezen. Dan schijnt het hoogstwaarschijnlijk door, wat een minder mooi effect heeft. Kies voor een kleur die past bij je outfits, zodat het niet opvalt.

De juiste soort kiezen

Wil je het perfecte corrigerend ondergoed voor jezelf kopen, dan is het belangrijk om na te denken over wat je zoekt. Corrigerend ondergoed is te koop in allerlei soorten, waardoor je mogelijkheden genoeg hebt. Zo zijn er bijvoorbeeld slips, hemdjes, broekjes, rokjes, body’s, leggings en onderjurkjes. Voordat je daar een goede keuze in kunt maken, is het goed om na te denken over de lichaamsvorm dat je graag wilt corrigeren. Is dat je buik of zijn het je heupen of benen? Op basis daarvan is het makkelijker om een keuze te maken. Er bestaat overigens ook shapewear dat meerdere delen van je lichaam corrigeert, dus dat is ook nog een mogelijkheid die je hebt.

Beslis over het niveau

Corrigerend ondergoed is te koop in verschillende niveaus. Zo heb je de mogelijkheid om te kiezen voor licht corrigerend ondergoed, wat ervoor zorgt dat je huid licht wordt bedekt. Een andere optie is medium corrigerend ondergoed. Dat geeft meer ondersteuning dan de eerste variant. Kies je voor supercorrigerend ondergoed, dan heb je de hoogste mate van ondersteuning. Hierbij wordt het betreffende lichaamsdeel optimaal gecorrigeerd. Bepaal daarom goed in welke mate je je lichaamsdeel wilt corrigeren en beslis op basis daarvan welk level van shapewear het beste bij je wensen past.

Het juiste shapewear voor jezelf kopen is met deze tips hierboven mogelijk. Corrigerend ondergoed is zowel in fysieke winkels als online te koop. Ga je online op zoek, zorg dan dat je bij een betrouwbare aanbieder bestelt, reviews leest en voldoende onderzoek doet naar het product dat bij je past. Dan vergoot je de kans op een succesvolle aankoop waar je voor een lange tijd plezier van hebt.

Delen op Facebook
Delen op Pinterest

Lees ook

supplementen-collageen

Vier supplementen voor drukke moeders

Als moeder ben je vaak op dertig plekken tegelijkertijd. Hoewel de gezondheid van je kinderen ontzettend belangrijk is, is je...
moeder-en-dochter44452

Magnesium is belangrijk voor elke moeder

Als moeder ben je altijd druk bezig. Of het nu gaat om het verzorgen van je dochters en zonen, het...
Afbeelding1

Cadeaus voor de echt fitgirl!

De term fitgirl hebben we de afgelopen jaren steeds meer en vaker voorbij horen komen. Vaak wordt de term direct...