Tijd om te cocoonen. Lekker onder een warm plaid op de bank.

13 november 2018

In deze donkere periode is het heerlijk om af en toe even een stapje terug te doen. Het tempo mag best wel eens even wat lager. Ik probeer mijn momenten te pakken met een leuk tijdschrift en een warm plaid op de bank of in mijn leesstoel. Even mijn gedachten verzetten en high speed opladen, zodat we weer de alledaagse hectiek aankunnen.

Tips om de meisjeskamer te stylen >>

warm plaid, kleurig plaid, plaid stippen, plaid katoen, bedsupply, etrias

warm plaid, kleurig plaid, plaid stippen, plaid katoen, bedsupply, etrias

Warm plaid voor de sier

Wie denkt dat een warm plaid alleen functioneel heeft, heeft het mis. Het is ook een handig sierobject. Het vrolijk onze saaie bank op, dus ik leg hem graag neer. Helaas blijft het met kinderen slechts een paar minuten zo liggen, maar goed. Inmiddels is het uitkloppen van kussens en dekentjes standaard routine voordat we neer kunnen ploffen.

Wat ook echt bij deze cocoonperiode hoort is een goede, warme en vooral zachte pyjama. En aangezien ze bij ons enorm snel lijken te groeien, was het weer tijd om een nieuwe pyjama te shoppen.

 

 

 

Ook al fan van SNURK

Voor wie SNURK nog niet kent. SNURK staat bekend om haar hele originele dekbedovertrekken, pyjama’s en goede kwaliteit. Ook de prints van pyjama’s zijn anders dan anders en super vrolijk.

SNURK pyjama, SNURK, warm plaid, winterpyjama, bedsupply, etrias

Bekijk de SNURK pyjama’s

SNURK dekbedovertek, snurk beddegoed, SNURK, warm plaid, winterpyjama, bedsupply, etrias

Bekijk nog meer leuke dekbedovertrekken

Geen koude wintertenen bij mij in bed

Als ik ergens niet tegen kan zijn het koude voeten. Die van mezelf mogen onder geen voorwaarde als ijspegels aanvoelen, maar die van de kinderen ook niet. Ik zit niet te wachten op ijskoude voeten als ze bij ons in bed kruipen. Dus hebben wij een regel. Sloffen aan, als je hier in huis ronddartelt. Bergstein heeft hele fijne sloffen, eigenlijk net zo fijn als die super populaire regenlaarsjes. Dus misschien leuk als cadeautip. Een beetje voor je dochter en een beetje voor jezelf.

En wat we verder nog doen om lekker warm te blijven is een goed dekbed gebruiken. Wij hebben een 4 seizoenen dekbed, zodat we het makkelijk kunnen aanpassen aan de tijd van het jaar. En omdat we rekening moeten houden met allergieën kwamen we al snel uit bij een synthetisch dekbed. Bij Bedsupply vind je een duidelijk overzicht, passend bij jouw wensen en voorkeuren.

Lees de eettips van Lilian voor een goede weerstand >>

Leuke themakamers ter inspiratie >>

Share on facebook
Delen op Facebook
Share on pinterest
Delen op Pinterest

Lees ook

valentijnsdag winactie, claesens, claesen's, claesens meisjes, meisjes pyjama, pyjama onesie, meisjes onesievalentijnsdag winactie, claesens, claesen's, claesens meisjes, meisjes pyjama, pyjama onesie, meisjes onesie

Valentijnsdag pyjama party

Bijna is het weer zo ver. Alles kleurt roze en rood en wij grijpen alles aan voor leuk extraatje, dus...
poppenhuis meisjeskamer, poppenhuis diy, poppenhuis, poppenhuis ikea, poppenhuis lidl

Robyns favoriete speelplek in huis

Best lastig om een leuk, nuttig en duurzaam cadeautje te bedenken voor een meisje. Overal vliegen de cadeautjes je om...
wolklamp groot, wolklamp, wolklamp a little love company, a little love company, witte wolklamp

Wolklamp A Little Love Company: WINACTIE

Deze mooie lamp hebben jullie vast al wel eens voorbij zien komen. Wat een prachtige eyecatcher voor in iedere kinderkamer. En...