Valentijnsdag pyjama party

9 februari 2019

Bijna is het weer zo ver. Alles kleurt roze en rood en wij grijpen alles aan voor leuk extraatje, dus wij doen mee met de Valentijnsdag hype. En ja, ik ben een sucker for love. Ik word blij van roze snoephartjes, chocolade en andere commerciële dingen. En dat weten ze bij ons thuis. De kids verrassen we ook altijd met iets kleins. Dus Robyn was meteen in de Valentijnsstemming met deze onesie. Doe je mee met onze Valentijnsdag winactie?

Nog meer leuke februari winacties >>

valentijnsdag winactie, claesens, claesen's, claesens meisjes, meisjes pyjama, pyjama onesie, meisjes onesie

Valentijnsdag winactie

Dit jaar kun jij de kleine meid verrassen met een mooie onesie pyjama van Claesen’s. De onesie is offwhite en heeft een vrolijke overall print in rood en navy. Overal strikjes, vogeltjes en hartjes. Super lief! Deze pyjama hoort bij de Love Birds collectie. In deze print er ook ondergoed, ook hartstikke leuk als cadeautje voor Valentijnsdag. Mocht je niet winnen met de Valentijnsdag winactie dan shop je deze leuke collectie hier.

Vrolijk naar bed met deze onesie

Robyn draagt maat 128 en dat ze draagt normaliter 122-128, dus deze onesie valt goed op maat. Wij zijn er helemaal weg van. Wat een super lieve print. Binnenkort gaat ze weer logeren dus 3x raden wat ze dan aan doet. Het is gemaakt van heerlijk zacht materiaal, echt perfect om in te slapen. Maar met een vestje erover draagt het Robyn het nu ook gewoon als een soort huispak.

Claesen’s bestaat al meer dan 25 jaar en met groot succes. Duurzaamheid en kwaliteit spelen een grote rol bij Claesen’s en de producten worden op een verantwoordelijke manier gemaakt. Ook wel fijn om te weten. De kwaliteit is super. De kleding is bestand tegen vele wasbeurten, wordt niet vaal en gaat niet lubberen. Als jouw kind eruit gegroeid is kun je er vast nog iemand anders een plezier mee doen. Wil je kwaliteit? Doe dan mee met de Valentijnsdag winactie.

valentijnsdag winactie, claesens, claesen's, claesens meisjes, meisjes pyjama, pyjama onesie, meisjes onesieHoe kun je winnen?

Doe jij mee met deze Valentijnsdag winactie? Vul onderstaand formulier  in en laat weten welke maat jij wil ontvangen. Op Valentijnsdag maken we de winnaar bekend! Ook op Facebook en Instagram zullen we deze actie delen. Hoe vaker je mee doet, des te groter de kans 😉

De winnaar heeft de prijs inmiddels ontvangen.

valentijnsdag winactie, claesens, claesen's, claesens meisjes, meisjes pyjama, pyjama onesie, meisjes onesie

Slapen onder een heerlijk dekbed van SNURK >>

 

 

Delen op Facebook
Delen op Pinterest

Lees ook

Ontwerp-zonder-titel-1

Leuke tips! Hoe brengt Sint de cadeautjes bij jouw?

Hoe laat jij ieder jaar die pakjes toch weer aangeleverd komen? Ik vind het toch een hele klus om ieder...
Ontwerp-zonder-titel-2

Een hippe meidenkamer voor twee

De kamer voor jouw dochter is een leuk project om samen als moeder en dochters aan te pakken. Hartstikke spannend...
20231129_143925

Review – Sister styling Head Princess van Baby born

Baby born, het eerste waar je dan aan denkt zijn babypoppen en accessoires die daarbij horen. Maar Baby born heeft...