hippe babykleding, zwangerschap, zwanger, kinderkleding, blogs, mamablogs, babylabelhippe jongenskleding, jongensmama, kinderkleding, blogs, mamablogs, boyslabel


Aafke verschillen tussen zusjes, zussen liefde

Published on september 25th, 2020 | by redactie

0

De verschillen tussen zusjes kunnen echt groot zijn!

De verschillen tussen zusjes: ‘Mag ik zo nog televisie kijken?’ vraagt het kleine blonde meisje. We hebben net gegeten, het laatste hapje van haar toetje hangt nog halverwege haar mond. ‘Ja hoor.’ Antwoord ik ‘Een half uurtje nog’.

Lees ook: wat je moet weten als meisjesmama >>

Zussenliefde

‘Kom je?’ vraagt ze aan haar zusje. Zusje kijkt enthousiast, een grote glimlach verschijnt op haar gezichtje. Maar ineens betrekt het gezichtje en schudt ze haar hoofd. ‘Nee!’ antwoordt ze stellig. Er  verschijnt een nog grotere glimlach en terwijl ze naar papa kijkt zegt ze; ‘Ik ga nog met papa mee in de bus!’ Papa knikt en beaamt dat hij haar dat beloofd heeft. ‘Even tanken en een steiger lossen’. zegt hij.

Inmiddels is het kleine blonde meisje van een jaar of zeven al bij de bank en roept vanaf daar; ‘Wat gaan ze doen?’

Verschillen tussen zusjes

Ik antwoord dat zus en papa nog even met de bus weg gaan en verwacht een enthousiaste schreeuw en een ‘IK WIL OOK MEE!’ Maar beide blijven achterwege. De tv floept aan en weg is het kleine blonde meisje, verzonken in haar tekenfilm droomwereld. Ondertussen zijn zusje en papa buiten bezig met de steiger.

Na een tijdje hoor ik gemorrel in de gang. ‘Moet je papa niet meer helpen?’ vraag ik aan zusje. ‘Jawel’ antwoord ze. ‘Maar ik moet net als papa handschoenen aan!’ En daar gaat ze met d’r zwarte snoet en d’r handschoenen, papa helpen sjouwen.

Inmiddels zit ik naast het kleine blonde meisje op de bank. Ze kruipt tegen me aan en glimlacht. ‘Lieve mama’ zegt ze en legt haar armpjes om m’n middel. Zo blijven we zitten. Samen verzonken in de tekenfilm.

Zijn bij ook de verschillen tussen zusjes zo duidelijk? 

LEES OOK:

Tags: , , , , , , , , , ,
Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to Top ↑