Trendy musthaves om het nieuwe schooljaar mee te starten

16 september 2018

Het is fijn om iedereen weer te zien en verhalen uit te wisselen over de zomervakantie. Samen foto’s bekijken en je voorbereiden op wat er allemaal nog komen gaat. En wat is er nu leuker dan het nieuwe schooljaar te starten met trendy musthaves in je schooltas. Laat zien wie je bent en creëer je eigen stijl. Voor iedere bui of situatie is er wel een telefoonhoes die bij je past.

Bekijk hier meer back to school gadgets >> 

Hou het vakantiegevoel vast met de sprocket

Een telefoon is tegenwoordig niet meer alleen een telefoon waar je mee kunt bellen. Je kunt je telefoon nu uitbreiden met trendy musthaves als gave hoesjes, een selfie light clip of zelfs een sprocket. En voor degene die, net als ik, nog nooit van een sprocket gehoord hebben; een sprocket is een draagbare printer. En ook een sprocket kun je dus helemaal naar eigen smaak pimpen met speciale sprocket skins. De beste selfies maak je met de speciale selfiecamera die je aan je telefoon vastmaakt en voor wie niet snel tevreden is, is er nu ook speciaal selfie licht dat je kunt gebruiken voor de mooiste selfies. Het enige dat jij nog hoeft te doen is lief lachen naar de camera. Dus print nog snel even die geweldige selfie of leuke vakantiefoto’s uit en plak ze in je agenda. Zo blijft het fijne zomer nog een beetje bij je.

Lees ook: Kinderen en hun mobiele telefoon op school >>

Trendy musthaves

Naast de sprocket zijn er ook PopSockets. Deze handige gadget plak je aan de achterkant van je telefoon. Zo kun je de telefoon beter vasthouden, neerzetten en is het een echte eyecatcher want er zijn talloze varianten verkrijgbaar.

Maar natuurlijk is foto’s maken niet het enige dat we met onze telefoon doen. Muziek luisteren is ook erg populair en onmisbaar. Naar je eigen playlist luisteren kan natuurlijk het beste met een koptelefoon of oordopjes die bij jou passen. Lekker opvallend, of juist strak en tijdloos. Je wikkelt het snoer makkelijk om je PopSocket, zodat je hem daarna weer makkelijk kunt gebruiken. Snoeren die in de knoop raken zijn vanaf nu verleden tijd!

KORTING

Smartphonehoesjes.nl heeft nu een ‘Back to school’ actie. Hier vind je alles voor je telefoon. Gebruik de code: BACKTOSCHOOL-15 en shop de nieuwste musthaves met speciale korting.

5 musthaves voor in je schooltas, trendy musthaves, backtoschool, gadgets, telefoon gadgets

Koptelefoons

BLOND Amsterdam telefoonhoesjes

Sprocket skins

PopSockets

Oordopjes

roze telefoonhoesjes smartphonehoesjes.nl

Trendy musthaves als telefoonhoesjes zijn populair, ook op school!

Powerbanks smartphonehoesjes.nl

Bekijk meer Back to school shopping >>

3x Back to school outfits >>

Handig voor op school >>

 

Delen op Facebook
Delen op Pinterest

Lees ook

tienermeiden mode kleding

Tienermeiden zomermode shop inspo..

Wat hebben de merken deze keer aan zomermode in de collecties voor onze tienermeiden. Én welke merken zijn geschikt voor...
tiener cadeaus

Ultimate gift guide voor Teens

Meisjes, dochters, nichtjes en buurmeisjes. Heerlijk vond ik het altijd om voor de kleine meiden een cadeautje uit te zoeken....
eerste bh'tje

Op zoek naar een eerste bh’tje voor meisjes

Mijn dochter zit inmiddels volop in de puberteit en dat is niet alleen aan haar karakter te merken. Ook lichamelijk...