Tijd om jezelf eens te verwennen. Time to sparkle

9 januari 2019

Goed voor jezelf zorgen is uiterst belangrijk. En dat lukt mij aardig. Gezond eten, sporten en voldoende quality time. Ook shop ik regelmatig en koop ik graag een paar schoenen. Het enige dat er dus wel bij in schiet zijn is het kopen van de wat luxere producten. Producten die je eigenlijk niet echt nodig hebt, maar waar wel je wel enorm gelukkig van wordt. En gelukkig heb ik een man die daar heel af en toe aan denkt en mij overtuigt dat ik het echt verdien om mezelf eens te verwennen en dus doken wij in de wereld van de Swarovski sieraden.

swarovski sieraden, gouden armband, swarovski gouden armband

Swarovski sieraden vs. zirkonia sieraden

Sieraden mogen wat mij betreft blinken. Een extra glinster door mooie steentjes zie ik graag. Maar er zijn zo veel verschillende soorten steentjes, glinster en glans dat het nog best moeilijk kiezen is. We hebben ons goed laten informeren, zodat we uiteindelijk iets kiezen waar ik ook op lange termijn blij mee ben. Swarovski sieraden zijn van kristal dat op een speciale manier geslepen is. Zirkonia is een kunstmatig kristal, het lijkt ontzettend op een diamant door de schittering en de hardheid. Alleen zirkonia is een stuk goedkoper dan een diamant. Swarovski sieraden zijn er in alles soorten, maten en kleuren. Het kristal gaat goed samen met verschillende andere materialen waardoor er genoeg diversiteit is. Swarovski is betaalbaar, maar straalt wel luxe en klasse uit. En dat voelt best wel eens lekker.

swarovski sieraden, zilveren armband, swarovski zilver

Op zoek naar de perfecte armband

Al mijn hele leven draag ik zilveren sieraden. Dus ook mijn nieuwe aanwinst zal zeker zilver zijn. We zochten naar een luxe swarovski armband geschikt voor mijn smalle pols. Subtiel, shiny en classy waren mijn wensen. En we hebben hem gevonden hoor. Bangle armbanden zijn helemaal trendy en ik snap wel waarom. Dus dit is hem geworden. Time to shine!

 

swarovski bangle armband, swarovski sieraden, zilveren armband, swarovski zilver

Leuke kettingen voor hippe meiden >>

Delen op Facebook
Delen op Pinterest

Lees ook

Gentle female hands of the bride with a gold wedding ring on the ring finger

Subtiele doch elegante damesringen.

Al eeuwenlang laten we door middel van sieraden, zoals ringen, zien wie we zijn en waar we voor staan. Ringen...
image-3

Sieraden: De perfecte accessoires om je persoonlijkheid te uiten

Sieraden zijn al eeuwenlang een geliefde vorm van zelfexpressie en schoonheid voor vrouwen over de hele wereld. Of het nu...
poppyrocks

Magische armbanden van Poppyrocks + winactie

Meisjes zijn dol op sieraden maar hoe zou je het vinden als deze sieraden je meisje ook net dat beetje...