Magische armbanden van Poppyrocks + winactie

15 februari 2023

Meisjes zijn dol op sieraden maar hoe zou je het vinden als deze sieraden je meisje ook net dat beetje kracht en zelfvertrouwen geven. De magische armbanden van POPPYROCKS zijn gemaakt om kinderen op een speelse manier kennis te laten maken met de werking van edelstenen en kristallen.

Shop hier de fantastische collectie

Profiteren van de kracht van edelstenen

Een armband op basis van edelstenen en kristallen is gemaakt om energie af te geven en trillingen op te nemen uit de omgeving. De stenen werken zachtjes in op de omgeving door de bijzondere eigenschappen. Iedere steen is daarin uniek.

Stenen werken op energetisch niveau en omdat wij (de mens) uit volledig energie bestaan, kunnen we profiteren van de kracht van de edelstenen. Door het dragen van een edelstenen armband word de energetische trillingen van de stenen overgenomen en andersom. Overdag pronk je met de prachtige armband en ’s avonds leg je hem op je nachtkastje voor een goede nachtrust.

Edelstenen zijn geweldig voor kinderen!

Hoe kies je de juiste steen?

Een edelsteen kun je op meerdere vlakken uitkiezen. Je kunt voor een steen kiezen die passend is aan je sterrenbeeld of je kiest een steen puur op intuïtie waarvan jij denkt dat die het beste bij je kind past. Er word dan ook met diverse unieke stenen gewerkt. Bekijk hier welke stenen er bij Poppyrocks gebruikt worden in de collectie.

Leuk feitje is dat de edelstenen zijn opgeladen in het volle maanlicht in Zweden,
waar dan ook het idee voor POPPYROCKS ontstond.

Een lust voor het oog

De collectie van de handgemaakte armbanden van POPPYROCKS zijn een lust voor het oog en mogen gezien worden! Daarnaast heeft elke edelsteen zijn eigen krachten en dat is een perfect manier om je meisje wat extra kracht, liefde en zelfvertrouwen te geven.

POPPYROCKS, your daily moon magic!

Oh Boy, armbanden voor jongens

Ook aan de jongens is gedacht en daarom staan er ook een paar stoere armbanden te koop. Met een voetbal, in ruimte style of gamecontroller. Veel cooler dan unicorns en zeemeerminnen ;). Neem snel een kijkje om te zien welke bij je past.

Winactie + kortingscode voor Poppyrocks

Om iedereen de kans te geven om kennis te maken met edelstenen voor kinderen hebben wij in samenwerking met POPPYROCKS een toffe winactie… Wij geven een armband + ketting naar keuze weg, dus kijk snel op de site welke jou favoriet is. Wil je kans maken vul dan hieronder het formulier in.

***WINNAAR BEKEND*** @sytskesplace wint de set naar keuze voor haar dochters. Veel plezier van je gewonnen cadeau.

En mocht je niet kunnen wachten en nu al graag een armband willen bestellen dan krijg je heel februari met de korting GIRLSLABEL20 20% korting op de gehele collectie.

Delen op Facebook
Delen op Pinterest

Lees ook

KeyArt_QR_clean

Nieuwe afleveringen van We Baby Bears + winactie

Vandaag op 11 maart verschijnen er nieuwe afleveringen van de serie We Baby Bears op Cartoon Network: De zoektocht naar...
Poster_DancingQueen_LR

Toffe films voor kids op Pathe Thuis + winactie!

De druilerige dagen zijn nog niet over, helaas zet het regenachtige weer nog even door. Des te leuker is het...
35071_161865_st_sd-high

Trolls 3 in Harmonie

Naar de bioscoop gaan blijft voor vele een favoriete uitje om met de hele familie te doen, echt een feestje....