hippe babykleding, zwangerschap, zwanger, kinderkleding, blogs, mamablogs, babylabelhippe jongenskleding, jongensmama, kinderkleding, blogs, mamablogs, boyslabel


Uittips sprookjecamping, sprookjescamping winactie, sprookjescamping vip treatment, sprookjesfiguren

Published on december 3rd, 2018 | by Mi-choe

0

Sprookjescamping uitgeroepen tot ANWB Top Camping 2019

Dag als het mag. De Sprookjescamping is een plek waar dromen uitkomen. Een magische plek waar Hannah de Heldhaftige woont met haar beer Bumpie en al haar Sprookjesvrienden. Het ‘mooiste plekje’, zegt Hannah!

Zijn jullie klaar voor de leukste activiteiten? Op dé kindercamping van Nederland is er altijd animatie, ook tijdens het laagseizoen. De Sprookjesfiguren mogen het animatieteam altijd graag helpen en spelen vaak mee tijdens de activiteiten. Elke avond ga je in een stoet naar de Sprokkelplaats waar je de tofste avonturen mee beleeft met de Sprookjesfiguren.

sprookjecamping, sprookjescamping winactie, sprookjescamping vip treatment, sprookjesfigurenSprookjescamping is uitgeroepen tot ANWB Top Camping 2019

Kortom, een leuk gezinsuitje dat je niet teleur zal stellen! Er is genoeg variatie in de activiteiten, zowel binnen als buiten, dus plezier kun je er genoeg hebben.

 

Overzicht van alle winacties >>

sprookjecamping, sprookjescamping winactie, sprookjescamping vip treatment, sprookjesfiguren

Sprookjescamping win een VIP treatment

De Sprookjescamping geeft een VIP treatment weg! Een geheel verzorgde dag op de Sprookjescamping voor een gezin (maximaal 4 personen, kinderen t/m 10 jaar). Deze dag is in het voorseizoen te verzilveren.

Jullie worden ontvangen door de Sprookjesfiguren, mogen gebruik maken van alle faciliteiten en de kinderen mogen deelnemen aan alle activiteiten van die dag. Ook de lunch wordt verzorgd. In de avond mogen de kinderen meerijden in de stoet op de Bumpie Jeep. Jullie krijgen een Meet & Greet met de aanwezige Sprookjesvrienden en ontvangen natuurlijk ook een handtekening. Als afsluiter van de dag beleven jullie het avontuur van de Sprookjesvrienden in het Sprokkeltheater!

Gratis sprookjesfiguur knuffel

Voor alle mensen die niet winnen, niet getreurd! Jullie ontvangen een gratis sprookjesfiguur knuffel naar keuze als jullie voor 31-12-2018 een plekje reserveren op de leukste camping van Nederland! Vul bij het reserveren de code BOYANDGIRL in. Bij aankomst krijgen jullie een tegoedbon voor een knuffel naar keuze t.w.v. € 15,00.

Ook kun je nog profiteren van 6% BTW als je voor 31-12-2018 bij de Sprookjescamping boekt!

Bekijk hier de actie. (Vanaf 5 december geldig.)

Wat moet je doen?

Wil je een VIP Treatment winnen op de Sprookjescamping en als prins of prinses behandeld worden LIKE&SHARE deze winactie op Facebook.

De gelukkige winnaar is: Sharon Okken. Van harte gefeliciteerd! Stuur je ons een mailtje met je adresgegevens? Dan kunnen jullie binnenkort naar de Sprookjescamping: info@girlslabel.com

sprookjecamping, sprookjescamping winactie, sprookjescamping vip treatment, sprookjesfiguren

Nog meer leuke gezinsuitjes >>
Lees hier hoe Colinda de Sprookjescamping ervaren heeft >>

Tags: , , , , , , ,
Comments are closed.

Back to Top ↑