hippe babykleding, zwangerschap, zwanger, kinderkleding, blogs, mamablogs, babylabelhippe jongenskleding, jongensmama, kinderkleding, blogs, mamablogs, boyslabel


Uittips

Published on maart 20th, 2014 | by redactie

0

Speeltuin Waterland Boerhaave

Vanaf vandaag kunnen alle kinderen terecht in de nieuwe speeltuin Waterland Boerhaave, een wetenschappelijke speeltuin in de monumentale binnenplaats van Museum Boerhaave. Een vrolijke plek in het historische hart van Leiden, waar kinderen kunnen ervaren wat er nodig is voor droge voeten in ons land.  In Waterland Boerhaave kunnen kinderen van 4 tot 12 jaar naar hartenlust plonzen en polderen in een veilige speelomgeving. Een superleuk dagje uit met kinderen!

Speeltuin Waterland Boerhaave

In de nieuwe speeltuin gaan kinderen een polder droogmalen, bootjes lossen in de haven en een weerstation bedienen. De kinderen kunnen zelf de handen uit de mouwen steken en de eigenschappen van water ontdekken. Alle speelelementen van de waterbaan beïnvloeden elkaar. Om te polderen moet je samenwerken! Spelenderwijs maken de kinderen ook kennis met principes uit de wetenschap en de techniek. Hoe werken waterraderen en hoe ‘schroef’ je water omhoog?

KIJK HIER VOOR MEER INFORMATIE

wetenschappelijke speeltuin voor kinderen, speeltuin voor kinderen, dagje uit, speeltuin waterland boerhaave

LEES OOK:

Tags: , , , , ,
Comments are closed.

Back to Top ↑