hippe babykleding, zwangerschap, zwanger, kinderkleding, blogs, mamablogs, babylabelhippe jongenskleding, jongensmama, kinderkleding, blogs, mamablogs, boyslabel


Meisjessieraden kindersieraden

Published on juni 3rd, 2017 | by redactie

0

Little lady Lize

Lize is een meisje dat niet alleen gek is op kleding, maar ook op accessoires en sieraden. Van wie zou ze dat toch hebben? Armbanden, kettingen, ringen, haarbanden, hoeden en sjaals… het kan haar niet gek genoeg zijn wat ze draagt.

Helaas betekent dat dat mijn sieraden ook vaak de pineut zijn.

Gelukkig is daar het merk Souza! Ze spelen hier heel slim op in want ze hebben een kindersieraden voor meisjes die van verkleden en tutten houden. Meisjes als Lize.

Verkleden

Souza beschikt over een bijzonder uitgebreide collectie accessoires die kinderen laat stralen. Diademen, sieraden (en niet alleen voor meisjes maar zeker ook voor jongens), prinsessenschoenen, kronen, hoeden, tassen, toverstafjes en interieuritems voor de kinderkamer. Lize mocht ook stralen met een setje armbanden en bijpassend diadeem.

“Wauw mam, wat is dit mooi!” De armbanden kun je als setje dragen, maar ook los van elkaar. Ze zijn van goede kwaliteit (dat wil zeggen, niet snel kapot te maken door die kleine handjes) en sluiten mooi aan om haar polsen. De diadeem is zacht, waardoor deze lekker zit. En lekker blijft zitten, de hele dag. Ja echt, de hele dag!

Oorbelletjes

Als verrassing zit er ook een set van drie paar oorbellen bij. Lize kijkt in eerste instantie sip, want ze heeft geen gaatjes. Maar gelukkig kun je deze oorbellen dragen zonder dat je gaatjes hebt. Het zijn namelijk klipoorbellen. Handig voor een moeder (lees: ik) die niet gek is op oorbellen bij kids en handig voor een meisje dat bang is om gaatjes te laten prikken. Dubbel winst dus. Het setje bestaat uit drie verschillende printjes. Deze superleuke oorbellen van Souza zijn erg leuk voor een feestje of gewoon voor elke dag!

Nog meer leuke verkleedspullen en de leuke kindersieraden shop je in de:

Souza Store

kindersieraden

kindersieraden

kindersieraden

Tags: , , , , , , , , , , , ,
Comments are closed.

Back to Top ↑