hippe babykleding, zwangerschap, zwanger, kinderkleding, blogs, mamablogs, babylabelhippe jongenskleding, jongensmama, kinderkleding, blogs, mamablogs, boyslabel


Spelen

Published on januari 8th, 2016 | by redactie

0

Wie geef jij een Sonny Angel gelukspoppetje

Deze super schattige Sonny Angel gelukspopjes zijn een echte hype. De Japanse gelukspoppetjes zijn verkrijgbaar in verschillende versies. Verzamel er zoveel mogelijk verschillende. Je herkent ze aan hun blozende wangetjes en blote lijfjes. Heel leuk om de kinderkamer mee op te fleuren om mee te spelen of gewoon voor om iemand anders te verrassen!

Sonny Angel gelukspoppetjes

Elke Sonny Angel zit in een afgesloten doosje verpakt. Een echte verassing!! Het feit is dat het poppetje jou kiest en niet andersom. Altijd super spannend dus welke je gaat ontvangen. Njam, njam … van de bovenstaande Sonny Angels krijgen wij zin in gebakjes. Deze limited edition serie bevat 12 verschillende figuurtjes in zoete kleurtjes.

sonny angel, sonny angel gelukspoppetjes, gelukspoppetjes

Aziatische gelukspoppetjes

Onder Aziatische kinderen zijn deze poppetjes inmiddels razend populair. Ook in Amerika en Europa veroorzaken ze een ware rage. Fanatieke kids met ‘verzamelwoede’ kunnen de vrolijke poppetjes sparen en deze vervolgens ruilen op het schoolplein. Voor fantasierijke kinderen is het vooral leuk om met ze te spelen. Zó véél kleurrijke figuurtjes in de  ‘Bloemen serie’! Deze serie bevat 12 verschillende bloemen die 7.5 cm groot zijn. Een roos, tulp, cactus, paardebloem, klaproos, lelie,… welke Sonny Angel kiest jou?! Spannend!

 

sonnyangel, bloemenserie, gelukspopjes

Bovendien staan de Sonny Angels leuk op de kinderkamer, de badrand en in de letterbak. De nostalgische uitstraling van deze schattige figuurtjes doet denken aan de vintage Cutie Kewpie poppen, waardoor ze zelfs geliefd zijn onder volwassenen. Ze zijn 7,5 centimeter groot.

Bekijk de super schattige gelukspoppetjes bij;

HIER

 

sonnyangel, gelukspopje, girlslabel

Tags: , , , , , , , ,
Back to Top ↑