SNURK beddegoed om heerlijk bij weg te dromen

18 november 2018

“De hele wereld met een dikke smile onder een SNURK beddegoed inslaap laten vallen.” is het doel van SNURK.

Wat begon als een ideologisch project in 2007, met dekbedovertrekken met kartonnendozenprint Le-Clochard, om zwerfjongeren te helpen, is 11 jaar later uitgegroeid tot een groot assortiment van zowel dekbedovertrekken (horizontal living) als kleding (horizontal wear). SNURK beddegoed is niet voor niets zo populair.

Shop hier alles voor de meisjeskamer >>

snurk beddegoed, snurk antarctica, snurk dekbedovertrek, snurk dieren, snurk winactie

Eerlijk SNURK beddegoed

SNURK beddegoed is misschien niet het goedkoopst maar SNURK levert wel eerlijke producten. Alles wordt in Portugal geproduceerd met gebruik van biologisch katoen, vrij van giftige substanties. Verder zijn alle producten Fairtrade, “dus zonder kinderhanden” gemaakt.

De producten zijn strak en modern, met een knipoog. Zo zijn er typische kindercliche gebruikt maar op een vernieuwende manier in beeld gebracht.

Shop SNURK hier

 

Elyne droomt weg met antarctica

“Je hoeft niet helemaal naar Antarctica om in de buurt te zijn van baby zeehonden en pinguïns.” SNURK heeft ze namelijk uitgenodigd in Elyne’s bed en zolang zij de verse visvoorraad op peil houdt ziet het er naar uit dat de zeehond en pinguïn nergens heen gaan. “Het is een sardientjes slaapfeest! Dat was precies het gevoel wat Elyne had toen zij het pakje openmaakte. Zeker omdat we net de documentaire Wad hadden gezien in de bioscoop sloeg het thema van dit dekbed enorm aan.

Na de eerste nacht kwam ze dan ook zeer enthousiast uit haar bed en verkondigde dat ze nog nooit zo lekker had geslapen en nooit meer een ander dekbed wilde hebben. Het kussensloop is ook erg leuk ontworpen, met aan elke kant van het hoofd een beestje. Net alsof ze met twee extra knuffels in bed lag.

snurk beddegoed, snurk antarctica, snurk dekbedovertrek, snurk dieren, snurk winactie

Leuke beroepen om bij weg te dromen

In onze ogen is het het geld dubbel en dwars waard. Je voelt dat je met echt goede kwaliteit stof te maken hebt. Daarbij spreekt het design erg aan, voor elk kind is er wel iets. Je kunt als prinses inslaap vallen, maar ook als draak. Of rij je liever de dromenwereld in met een stoere botsauto. En als je kind zo graag een huisdier wilt hebben maar dit niet mogelijk is, kies dan voor Ollie de kat of Bob de vos, die lekker op het voeteneind liggen te slapen. En vergis je niet, er is niet alleen aan de kinderen gedacht. Ik zou zeggen, sla je slag voor onder de kerstboom straks.

snurk beddegoed, snurk antarctica, snurk dekbedovertrek, snurk dieren, snurk winactie

 

Nog meer leuk beddegoed voor meisjes >>

De leukste winacties op een rij >>

Alles voor een leuke meisjeskamer >>

Delen op Facebook
Delen op Pinterest

Lees ook

image

Maak een gezellige chillplek in de kinderkamer met deze tips

Een kinderkamer is natuurlijk niet alleen een plek om te slapen, maar ook om te spelen en te ontspannen. Het...
image-1

Budgetvriendelijke cadeautips voor je jarige kind!

Het lijkt wel alsof alles steeds duurder wordt, van boodschappen tot aan de energierekening. De kosten zijn de afgelopen jaren...
20240221_152006

Catrice Limited Edition – My Jewels. My Rules.

Tienermeiden opgelet! Catrice komt met een supergave limited edition… My Jewels. My Rules. Deze collectie zal tussen februari en maart...