Schuif gezellig aan bij Sesamstraat

13 oktober 2014

Favoriet bij de kleintjes en ouders is het door ieder bekende programma Sesamstraat, dat al meer dan 35 jaar het leukste programma voor kleuters en peuters is en nog steeds dagelijks op de Nederlandse tv  is te zien. Tommie, Ieniemienie, Purk, Pino, Buurman Baasje, Ernie en Bert, Koekiemonster, Grover en vele andere beleven ieder dag een nieuw avontuur met herkenbare onderwerpen voor de kinderen.

Deze leukste en beroemdste straat van de wereld, namelijk Sesamstraat, is tegenwoordig vlakbij het strand van Den Haag. In Kijkduin! Hier kun je volop genieten van al het moois dat Sesamstraat brengt, ga zitten in de echte auto van Tommie, help Ieniemienie met het uitzoeken van de leukste jurk, zoek de letters in de winkel van Sien, doe Purk in bad, speel de game van Grover, lees Bert en Ernie voor in hun slaapkamer en drink een lekker glas limonade op de Sesamstraat promenade.

Het unieke van de doe & beleeftentoonstelling van Sesamstraat in Kijkduin is dat je echt in Sesamstraat bent. Het echte tv decor staat opgebouwd. Kortom, laat je speelgoed staan, schuif gezellig aan en kom naar Sesamstraat in Kijkduin! Kijk hier voor openingstijden en meer informatie >>>

Delen op Facebook
Delen op Pinterest

Lees ook

MindMystery, dagje uit met kids, huis op de kop, kids uittip

Kids er op uit!: MindMystery

Er op uit met de kids, wie vind dat nou niet leuk? Het blijft natuurlijk ook bijzonder om steeds weer...
bakken met kinderen, homemade, recepten, cupcakes bakken, red velvet brownies bakken

Lekker bakken in de kerstvakantie met de meisjes

Wie had deze nu nog zien aankomen; dat we het einde van dit jaar er weer net zo bij zitten...
kindvriendelijke restaurants, uit eten met kinderen

TIP: Dit restaurant is het allerleukste restaurant voor kids!

kindvriendelijke restaurants, uit eten met kinderen