hippe babykleding, zwangerschap, zwanger, kinderkleding, blogs, mamablogs, babylabelhippe jongenskleding, jongensmama, kinderkleding, blogs, mamablogs, boyslabel


Uittips

Published on november 25th, 2014 | by redactie

0

Relaxed uit eten

Je kent het vast wel, even lekker gezellig een restaurantje pakken met je gezin. Heerlijk idee maar toch niet zo heerlijk zodra je vijf minuten binnen bent en de kinderen het hele restaurant al aan het verbouwen zijn, er even later een complete maaltijd inclusief flesje drinken onder de tafel ligt en het hele restaurant kan meegenieten van het geschreeuw, gehuil en gejengel van je kroost. Tot overmaat van ramp ben je het kleurboek, de kleurtjes en het tafel−speelgoed ook nog eens vergeten in je tas te stoppen. Je hebt het schaamrood op de kaken, bent het liefst onzichtbaar en vraagt uit ergernis snel de rekening om vervolgens met je jengelende kinderen onder de armen en zweet op je rug richting auto te verplaatsen. Zuchttt…!!!

Maar dat is niet meer nodig, we hebben een top tien samengesteld van de meest kindvriendelijke restaurants waar de kinderen centraal staan en er luidruchtig gespeeld, met eten geknoeid, drinken gemorst en gejengeld mag worden zonder dat iemand daar raar van op kijkt. Heerlijk toch!

Bon Apetit!!!

kinderenpaddestoelassen

Het verbaasde me dat, buiten de pannenkoeken restaurants om, maar weinig echt kindvriendelijke restaurants te vinden zijn. Dus tips zijn van harte welkom!

Relaxed uit eten met kinderen kun je hier;

1. Yankee Doodle American Fun Restaurant (yankeedoodle.nl) in Assen, Drachten en Groningen

2. Restaurant Zondag (restaurantzondag.nl) in Echt

3. Restaurant Leuk (restaurantleuk.nl) in Bussum

4. Boerderij Meerzicht (boerderijmeerzicht.nl) in Amsterdam

5. Speelboerderij Klokuus (klokuus.nl) in ‘s-Heer Arendskerke

6. Brasserie ‘t Boshuys (boshuysbest.nl) in Best

7. Restaurant Etenstijd (etenstijd.nl) in Tilburg

8. Restaurant Woody´s (woodysholten.nl) in Holten

9. Familie restaurant Captains Club (captainsclub.com) in Leidschendam

10. Eetgelegenheid Kakelbont (kakelbont.nl) in Tilligte

 

rest

 

 

 

Tags: , , ,
Comments are closed.

Back to Top ↑