TIP: Dit restaurant is het allerleukste restaurant voor kids!

12 september 2021

Je kent het vast wel, even lekker gezellig uit eten met je gezin. Heerlijk idee maar toch niet zo heerlijk zodra je vijf minuten binnen bent en de kinderen het hele restaurant al aan het verbouwen zijn, er even later een complete maaltijd inclusief flesje drinken onder de tafel ligt en het hele restaurant kan meegenieten van het geschreeuw, gehuil en gejengel van je kroost. Waar zijn de kindvriendelijke restaurants waar iedereen het leuk heeft aan tafel (en van tafel)?

Uit eten met kinderen – doe jij het?

Een speeltuin, dierentuin of pretpark is altijd leuk voor kinderen maar een geschikt, kindvriendelijk restaurant vinden om te eten met je kids is minder vanzelf sprekend. Als ouder vind je het fijn om lekker te kunnen tafelen maar de kinderen hebben vaak niet zo’n zit kont. Een tablet, kleurboek of ander speelgoed is natuurlijk snel meegenomen maar het is veel leuker als je gewoon rond kunt rennen!

Uit eten met kinderen is sommige restaurants niet te doen. In deze kindvriendelijke restaurants is het voor hele gezin gezellig aan tafel.De leukste kinderrestaurants van nederland

Pannenkoekenhuis met speelparadijs

Bij Pannenkoekenhuis De 7 Dwergen kun je gerust een paar uur vertoeven. Op het buiten terras of in de grote binnen ruimte kun je heerlijk genieten van lekkere gerechten terwijl de kinderen zich vermaken in de speeltuin. Klimmen, glijen, skelteren, springen, schommelen, voor elk kind is er wel iets leuks te ondervinden. Bij slecht weer is er ook een kleine binnen ruimte waar gespeeld kan worden.

kindvriendelijke restaurants, uit eten met kinderen, pannenkoekenhuis

Ook leuk als kinderfeestje

Niet alleen met je gezin/familie kun je hier terecht, ook voor een kinderfeestje zit je hier op de juiste plek. Met vier verschillende arrangementen heb je een gezellige middag gevuld voor de kids. Ook zijn er uitbreidingsmogelijkheden om er een knutselmiddag van te maken.

Naast het speelkasteel (buiten speeltuin) en Dwergenhuis (binnen speeltuin) kun je ook Midgetgolfen. Met 18 holes ben je daar wel even zoet. Voor de kinderen zijn er speciaal kleinere golfsticks zodat ook zij een balletje kunnen slaan. Vanaf €3.00 kun je aan ‘de slag’!

Dan is er ook nog ‘het winkeltje’. Bij ieder gerecht krijgen de kinderen dwergenmuntjes, hiermee kunnen ze in het winkeltje een klein kadootje uitzoeken. Kadootjes zijn er al vanaf 2 muntjes en mogen ook opgespaard worden met meerdere bezoekjes. Zo kun je voor een groter kadootje kiezen. Harstikke cool om met je eigen muntjes iets te kunnen ‘kopen’.

Ben je dus opzoek naar een leuk restaurant waar de kids goed vooruit kunnen dan is dit zeker eens  de moeite om een bezoekje te brengen.

Liefs Kim


Nog meer kindvriendelijke restaurants

Uit eten met kids is gewoon super leuk. We hebben een lijstje samengesteld van nog meer leuke en kindvriendelijke restaurants waar de kinderen centraal staan en er luidruchtig gespeeld, met eten geknoeid, drinken gemorst en gejengeld mag worden zonder dat iemand daar raar van op kijkt. Heerlijk toch!

Het verbaasde me dat, buiten de pannenkoeken restaurants om, maar weinig echt kindvriendelijke restaurants te vinden zijn. Dus tips zijn van harte welkom!

Relaxed uit eten met kinderen kun je hier ook;

1. Yankee Doodle American Fun Restaurant (yankeedoodle.nl) in Assen, Drachten en Groningen

2. Restaurant Leuk (restaurantleuk.nl) in Bussum

3. Boerderij Meerzicht (boerderijmeerzicht.nl) in Amsterdam

4. Speelboerderij Klokuus (klokuus.nl) in ‘s-Heer Arendskerke

5. Brasserie ’t Boshuys (boshuysbest.nl) in Best

6. Eetgelegenheid Kakelbont (kakelbont.nl) in Tilligte


LEES OOK:

Delen op Facebook
Delen op Pinterest

Lees ook

MindMystery, dagje uit met kids, huis op de kop, kids uittip

Kids er op uit!: MindMystery

Er op uit met de kids, wie vind dat nou niet leuk? Het blijft natuurlijk ook bijzonder om steeds weer...
bakken met kinderen, homemade, recepten, cupcakes bakken, red velvet brownies bakken

Lekker bakken in de kerstvakantie met de meisjes

Wie had deze nu nog zien aankomen; dat we het einde van dit jaar er weer net zo bij zitten...
prinsessendagen, uittip girlslabel

Kom naar de Prinsen- & Prinsessendagen in de zomervakantie

Kleine prinsesjes opgelet! Museum Paleis Het Loo organiseert deze zomer voor de jonge museumbezoekers de ‘Prinsen- & Prinsessendagen’. Kom verkleed...