Lekker bakken in de kerstvakantie met de meisjes

27 december 2021

Wie had deze nu nog zien aankomen; dat we het einde van dit jaar er weer net zo bij zitten als vorig jarig. Weer alles dicht, weer de kids thuis van school en weer geen stap verder met dit hele corona gedoe! Dus een week eerder als gepland vakantie, waarvan de eerste er nu op zit. Hoe lang mogen we ze deze keer thuis houden?

Lekkere dingen bakken

Met (voor nu) een goede drie weken vakantie en een weekend weg wat niet door gaat moeten we toch zelf onze handen uit de mouwen steken om onze kids te vermaken. Als ze hier mogen kiezen dan staat er met stipt bovenaan een pyjama dag en lekkere dingen bakken. Ja dat laatste snap ik wel, niks zo lekker als zelf iets maken om van te genieten.

bakken met kinderen, homemade, recepten, cupcakes bakken, red velvet brownies bakken

HomeMade

Van HomeMade ontvingen wij een heerlijk bakpakket met super handige baksels. Ik vind bakken heel leuk maar om eerlijk te zijn vind ik het ook altijd wel veel gedoe al die losse ingrediënten. Bij HomeMade hebben ze van van die geweldige pakketten waar je nauwelijks nog iets aan toe hoeft te voegen en met een super easy gebruiksaanwijzing.

bakken met kinderen, homemade, recepten, cupcakes bakken, red velvet brownies bakken

Cupcakes bakken

We kregen een van de nieuwste producten toegestuurd uit het assortiment en de kids waren hier meteen razend enthousiast over. De Galaxy Cupcakes, deze hebben we gemaakt een dag voor de kerstviering van school, zo konden ze allemaal een cakeje mee naar school nemen voor het kerstontbijt.

Yummie: Red Velvet brownies

Ook ontvingen we de Red Velvet Brownies, deze vonden we erg geschikt om tijdens de kerstdagen bij de koffie te nuttigen. We maakten een variant ervan die achter op de verpakking beschreven stond en die was echt zo ontzettend lekker dat we er maar meteen nog een gemaakt hebben.

#mijnhomemadekerstcreatie

Ga jij tijdens de kerstvakantie nog lekker bakken met of zonder je kids, deel dan je creaties op social media met de hashtag #mijnhomemadekerstcreatie. Aan het eind van de kerstperiode worden de mooiste creaties beloond met een bakpakket.

Liefs Kim

bakken met kinderen, homemade, recepten, cupcakes bakken, red velvet brownies bakken
bakken met kinderen, homemade, recepten, cupcakes bakken, red velvet brownies bakken, homemade bakspullen, nieuwste homemade recepten

LEES OOK:

Delen op Facebook
Delen op Pinterest

Lees ook

MindMystery, dagje uit met kids, huis op de kop, kids uittip

Kids er op uit!: MindMystery

Er op uit met de kids, wie vind dat nou niet leuk? Het blijft natuurlijk ook bijzonder om steeds weer...
vakantie met kids

Heimwee op vakantie? 10x handige tips.

Al jaren heb ik er ‘last’ van echt al zolang ik mezelf het kan herinneren, heimwee. De afstand maakte nog...
badkleding protest

Summertime at the beach

De toverwoorden vandaag zijn; zon, zee en strand! Heerlijk spetteren en spatteren in het water in een badje in de...