Super uitvinding: Samsung Adwash

18 april 2016

Wat een super uitvinding! Dat is mijn eerste gedachte bij het zien van deze wasmachine met hypermoderne uitstraling. Dat dit niet eerder bedacht is door iemand. Ik loop geregeld tegen het probleem aan dat een van mijn kinderen met de was naar mij toe komt lopen met de vraag: “Kun je dit nog even meewassen mam, want dat wil ik morgen aan.” (ja, je leest het goed … mijn oudste twee kids moeten zelf hun was in de wasmand stoppen ) Natuurlijk heb ik dan net die kleur was even daarvoor in de wasmachine gedaan en met mijn huidige wasmachine kan ik het deurtje helaas niet tijdens het wassen opdoen. Maar Samsung heeft voor mij de oplossing!

Samsung Adwash

Met de allernieuwste super handige wasmachine van Samsung: De Samsung Adwash, kun je snel en eenvoudig een vergeten kledingstuk toevoegen wanneer de was al draait. Ook was die je al met de hand gewassen hebt, voeg je eenvoudig toe om mee te laten spoelen of centrifugeren. Handig toch! Met de EcoBubble™ technologie wast deze wasmachine de was krachtig schoon ook bij lage temperatuur en bespaar je op energieverbruik. Meteen ook goed voor het milieu, altijd fijn.

Superhandige wasmachine

Maar ik heb zeker nog een punt waar ik op let bij aanschaf van een nieuwe wasmachine: geluid. Wanneer mijn huidige wasmachine aan het centrifugeren is lijkt het wel alsof er een vliegtuig aan het opstijgen is … wat een kabaal. Echt storend en dat is dus bij mij ook een heel belangrijk punt (naast natuurlijk het mooi schoon wassen van de was). Hier heeft Samsung rekening meegehouden. De trommel van deze Samsung Adwash wordt perfect in balans gehouden en door een speciaal ontwikkelde technologie en unieke trillingsensoren verminderen de trillingen van de wasmachine en daardoor heb je ook minder geluidshinder tijdens de wasbeurten, ook bij een hoog toerental. En dat is nog niet alles, want met het speciale programma de Super Speed was je zelfs in 59 minuten je was stralend schoon.

Het lijkt wel alsof Samsung deze wasmachine speciaal voor mij gemaakt heeft. Van deze hulp in mijn huishouding word ik in ieder geval heel blij!

Delen op Facebook
Delen op Pinterest

Lees ook

wasparfum, wasgeluk, kleding wassen, kleding langer fris

Wassen wordt een feestje met Wasgeluk!

Ja vaders en moeders opgelet! Deze blog is er eentje die je zeker weten moet lezen. Vroeger toen we nog...
in de wolken festival, in de wolken festival winactie, in de wolken festival, mama festival

Een festival voor mama’s to be en mama’s

Maar liefst drie dagen lang kun jij als mama genieten van de de nieuwste musthaves voor ouders en kinderen. Bij...