Een festival voor mama’s to be en mama’s

7 oktober 2019

Maar liefst drie dagen lang kun jij als mama genieten van de de nieuwste musthaves voor ouders en kinderen. Bij de tweede editie van het ‘In De Wolken Festival’ van Ouders van Nu vind je alles wat je moet en wilt weten over je zwangerschap of pasgeboren baby. Dit In de Wolken festival in Amsterdam wil je niet missen!

17 t/m 19 okt in de Haarlemmer Expo, vlakbij Haarlem en Amsterdam

Bestel nu je tickets via: www.indewolkenfestival.nl

Een festival voor mama’s & mama’s to be

Als mama to be zit je vast vol vragen. Hoe ga je het straks wanneer de baby geboren is. Jij wordt moeder en vanaf dan zal alles anders zijn. Het is de grootste overgang in je leven. Hoe ga je daar mee om?

Masterclass: de kunst van het moeder worden

Nina Pierson, moeder van twee kleine kinderen en al ruim 8 jaar ondernemer. Ze is verantwoordelijk voor de opzet van creatief agentschap PUP en BEDROCK, een online magazine voor duurzaam leven. Ook is ze samen met haar man mede-eigenaar van de biologische saladebar-keten SLA. Op het In de wolken Festival nodigt zij elke dag een expert uit om over deze bijzondere gebeurtenis te praten. Bekijk alle leerzame masterclasses en reserveer een plekdan weet je zeker dat je niets hoeft te missen.

in de wolken festival

kijk hier

in de wolken festival winactie, in de wolken festival, mama festival

In de Wolken Festival winactie (5×2 vrijkaarten)

Ben jij een mama of mama to be en ben je gek op leuke beurzen en festivals? Misschien gaan wij jou binnenkort blij maken met 2 vrijkaartjes. Wij mogen 5×2 vrijkaarten verloten op Boyslabel, Girlslabel en Babylabel. Vul onderstaand formulier in en laat weten waarom jij wilt winnen! De namen van de 5 winnaars staan vrijdag 11 oktober aanstaande hier op Girlslabel. Good Luck!

De winnaars  hebben hun prijzen ontvangen.

Niet gewonnen? Je kunt je tickets bestellen via: www.indewolkenfestival.nl

in de wolken festival winactie, in de wolken festival, mama festival, mama

Delen op Facebook
Delen op Pinterest

Lees ook

Samsung AddWash, wasmachine, later was toevoegen

Super uitvinding: Samsung Adwash

Wat een super uitvinding! Dat is mijn eerste gedachte bij het zien van deze wasmachine met hypermoderne uitstraling. Dat dit niet eerder...