Wassen wordt een feestje met Wasgeluk!

8 februari 2022

Ja vaders en moeders opgelet! Deze blog is er eentje die je zeker weten moet lezen. Vroeger toen we nog met tweeën waren, draaide de wasmachine hooguit 2x per week. Nu met een huishouden van vijf is de was frequentie toch behoorlijk gestegen. Dagelijks maakt de wasmachine overuren en ook het wasmiddel vliegt er door heen of het niks is.

Kleding wassen

Ik denk dat wij ouders dat allemaal kunnen bevestigen, daarbij worden de wasjes groter maar ook een stuk viezer. Het begint al op jonge leeftijd met melk die uitgespuugd word, groente hapjes die zorgvuldig langs de slabber uit gespetterd worden en niet te vergeten die spuitluiers tot aan de nek!  

kleding wassen, wasgeluk, wasgeluk review, kleding parfum, was parfum

Grote wasjes, kleine wasjes

Alsof dat allemaal nog niet genoeg was gaan ze er gewoon mee door wanneer ze ouder worden Groene knietjes van het spelen op het grasveld, modder vlekken van het plassen stampen en prachtige kleurplaten met stift op de net nieuwe trui.

Wij blijven ons maar flink bezig houden met het schoonmaken van de garderobe van onze kids. Gelukkig is er tegenwoordig voor elk soort kledingstuk een wasmiddeltje verkrijgbaar maar buiten dat onze was prachtig schoon is willen we natuurlijk het liefst dat het gewoon lekker lang fris blijft, ook wanneer het weer iets langer in de kasten ligt.

wasparfum, wasgeluk, kleding wassen, kleding langer fris

Wekenlang frisse kleding

Met de wasparfum van Wasgeluk ruikt al je kleding weer heerlijk maar wat denk je van het beddengoed, niks fijner om onder een heerlijk ruikend dekentje te kruipen. Het wasparfum van Wasgeluk heb je maar een heel klein beetje nodig om je was wekenlang te voorzien van een verfijnde geur.

De eigenaresses van Wasgeluk zijn razend enthousiast geraakt nadat ze met dit product in aanraking kwamen in Italië. Ze hebben er dan ook alles aan gedaan om dit heerlijke goedje naar Nederland te halen én met succes! Wat ze vooral heel belangrijk vinden is dat dit product geen chemische geurstoffen bevat, niet op dieren getest word, geen microplastics bevat en geheel vegan is. Door dit alles is het geschikt voor mensen met verschillende allergieën.

Heerlijke geurexplosie

Wij zijn de wasparfum gaan testen in de geuren Witte musk en Varen. Witte musk is de best verkochte geur en Varen word zeer gewaardeerd door de vaders. Ook hier zijn de geurtjes in de smaak gevallen, iedereen roept erover hoe heerlijk de was ruikt en niet alleen mijn was maar de hele bovenverdieping is een geurexplosie.

Wasgeluk kortingscode

Wil jij ook graag heerlijk frisse was in de kast hebben hangen. Met de kortingscode GIRSLABEL10 krijg je tot 22-02-2022 10% korting op je bestelling bij Wasgeluk. Ik zeg hop hop naar de webshop!

Liefs Kim

wasparfum, wasgeluk, kleding wassen, kleding langer fris
Share on facebook
Delen op Facebook
Share on pinterest
Delen op Pinterest

Lees ook

Samsung AddWash, wasmachine, later was toevoegen

Super uitvinding: Samsung Adwash

Wat een super uitvinding! Dat is mijn eerste gedachte bij het zien van deze wasmachine met hypermoderne uitstraling. Dat dit niet eerder...