hippe babykleding, zwangerschap, zwanger, kinderkleding, blogs, mamablogs, babylabelhippe jongenskleding, jongensmama, kinderkleding, blogs, mamablogs, boyslabel


Blogs

Published on oktober 1st, 2017 | by Wiljo

0

Roze prinsessen meisje

‘Mam, mag ik mijn Elsa jurk aan?’ Dat is een vraag die ik gemiddeld een keer drie per dag hoor. Veerle is een prinsessen meisje en gek op Frozen, Rapunzel, Ariël en op alle Disney prinsessen die je kunt verzinnen. En dagelijks moeten die films bekeken worden.

Stiekem vind ik het eigenlijk best leuk, en zo kijken we al een paar weken samen naar Vaiana op Netflix, en ik geniet net zoveel als mijn kleine meisje. Het is zo heerlijk om samen op de bank te zitten en brengt me terug in de tijd dat ik zo ook samen met mijn eigen moeder zat. Toen hoopte ik dat ik later ooit ook zo met mijn eigen dochter zou zitten. Die wens is uitgekomen.

Prinsessen meisje, net als mama

Veerle lijkt op mij, hetzelfde vurige en van tijd tot tijd explosieve karakter, maar ook haar enthousiasme, haar rechtvaardigheidsgevoel en haar openheid. Ik weet alleen niet of ik daar enorm trots op moet zijn, of heel erg bang van moet worden.

Bij alles van prinsessen schreeuwt ze ‘Die mama, die wil ik! Kijk!’. We kunnen geen speelgoedwinkel voorbij lopen in de stad, en geen reclame op tv gaat haar voorbij. Haar koppie bevat een speciale radar die op volle toeren blijft draaien en alles spot wat roze is of met prinsessen te maken heeft. Leuk ja, maar lastig ook. Ik blijf bij mijn standaard antwoord, vraag maar voor je verjaardag of aan Sinterklaas, afhangend van de maand waarin ze het vraagt. Meestal neemt ze genoegen met dat antwoord. Gelukkig is ze nog te klein om verlanglijstjes te maken, die zouden een meter of 5 lang zijn vrees ik.

Maar nu zitten we samen, we kijken Vaiana en ik speel met haar lange blonde haren. Mijn eigen Rapunzel, mijn kleine prinses, in ons eigen mooie sprookje. En we leefden nog lang en gelukkig.

Heb jij ook een klein prinsesje in huis? Dan is dit prinsessen dekbed voor haar! >>> 

Tags: , , , ,
Comments are closed.

Back to Top ↑
 • kindermodeblog, kidsfashion, hippe kinderkleding, girlslabel, meisjeskleding shoppen, kinderkleding webshop, meisjeskleding, girlslabel, meisjesjurkjes, meisjes, kinderkleding styling, meisjesmode styling, meisjeskleding inspiratie, looxs, AAIKO,name it, retour jeans, vingino, nono, bnosy, kindermode voorjaar 2020, kindermode 2020, online magazine meisjes

 • Outfit of the day, meisjeskleding, girlslabel, meisjesmama, meisjesjurkjes, meisjes, meisjeskleding inspiratie

 • voorjaars musthaves, kindermode 2020, meisjeskleding, girlslabel, meisjesjurkjes, meisjes, meisjeskleding inspiratie, kinderkleding korting, kinderkleding winactie, meisjeskleding winactie, girlslabel, girlfashion

 • meisjesschoenen shoppen, kinderkleding webshop, meisjeskleding, meisjesschoenen, shoesme schoenen, hippe meidenschoenen, meisjeslaarzen, meisjessandalen, kindermode voorjaar 2020, kindermode 2020, online magazine meisjes

 • Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

 • Aanraders!

  de gele flamingo, kinderaccessoires, kindercadeautjes, kinderlifestyle, kinderkamers hippe meisjeskleding, meisjesjurkjes, meisjesmama, meisjesjurkjes, kinderkleding online, kinderkleding, girlslabel
  meisjesspeelgoed, alles voor meisjes, meisjes, meisjes 3 jaar, meisjes 4 jaar, meisjescadeau online kinderwinkel, webshop kinderaccessoires, kinderkameraccessoires, de kleine generatie, houten speelgoed, kinderkamers online
  Scotch RBelle, Scotch Soda meisjeskleding, girlslabel, meisjesmama, meisjesjurkjes, kinderkleding online, kinderkleding, girlslabel meisjesschoenen, shoesme kinderschoenen, online kinderschoenen, online kinderschoenen webshop
 • speelgoed, meisjesspeelgoed, hip speelgoed, uniek speelgoed, buitenspeelgoed, kinderspeelgoed

 • meisjessieraden, armbanden voor meisjes, oorbellen, meisjes oorbellen, sieraden voor meisjes meisjeskamer, meisjesbeddengoed, kinderkamers online
  meisjeskamer, kinderkamer accessoires, kinderkamerstyling, kindermeubels, kinderbeddengoed, kinderbehang, kinderverlichting Ad Square