Hoera Souza! mag 20 kaarsjes uitblazen

19 maart 2019

Waar vind je de mooiste verkleedsets en meisjes accessoires? Bij Souza! En wist je dat Souza! dit jaar maar liefst 20 jaar bestaat? Dat vonden wij een mooie reden om Angeliek, de oprichtster, een paar vragen te stellen. We kennen Souza! al heel lang, maar we zijn erg benieuwd naar Angeliek’s verhaal.

Bekijk hier de review van Souza’s prinsessenjurk >>

verkleedjurk meisje, verkleedset meisje, prinsessenjurk, Angeliek Souza, souza for kids, souza verkleedjurk, souza prinses

Souza! en het prille begin

Angeliek: “Souza! is eigenlijk ontstaan doordat ik voor mijn kinderen verkleedkleding nodig had toen we in Azië woonden. Ik ben altijd al graag creatief bezig geweest én ik had op dat moment ook 10 jaar ervaring als styliste in kinder- en babykleding, dus die kostuums voor mijn eigen kids had ik vrij snel met veel plezier bedacht en zelf gemaakt!”

Van je passie je beroep maken

We waren in 1998 verhuisd naar Singapore, en ik had geen plannen gemaakt om daar te gaan werken, ik had het best druk toen met nog 3 kleine kinderen (later 4….) om me heen.

Maar toen werden die kostuums voor thuis een groot succes, én stiekem begon ik het commerciële-creatieve werk al weer te missen….:) dus eigenlijk rolde ik er gewoon vanuit mijn passie in! En na de verkleedsets waren de meisjes accessoires een logisch gevolg.

Wat is de grootste uitdaging qua verkleden en meisjes accessoires?

Om ieder seizoen ambitieus en perfectionistisch een nieuwe collectie neerzetten! Wij vernieuwen onze collectie 2 keer per jaar. We zijn dus altijd bezig met het ontwikkelen van alle sieraden, tasjes, kroontjes, feestjurken, ridderpakken etc. Die constante vernieuwing van de collectie is onze kracht! De meisjes accessoires zijn zo populair dat we blijven uitbreiden.

Souza volgens Angeliek:  “in de wereld van Souza! heb je altijd een glimlach!”

verkleedjurk meisje, verkleedset meisje, prinsessenjurk, Angeliek Souza, souza for kids, souza verkleedjurk, souza prinses, souza accessoires, meisjes accessoires

Met meisjes accessoires wordt de collectie steeds uitgebreider

Ja zeker! Onze klanten, kopen graag een complete “look” van kostuums met bijpassende accessoires. Als iemand een prinsessenjurk uitkiest dan hoort daar “automatisch” ook altijd een kroontje of toverstafje bij, en bij een ridderpak “hoort” een zwaard.

We hebben de meisjes accessoires lijn daarna verder uitgebreid met o.a. sieraden, diademen, haarspeldjes, tasjes, oorclipjes, hoge hak schoenen en een paar jaar geleden met de succesvolle make-up op waterbasis!

meisjessieraden, sieraden voor meisjes, accessoires voor meisjes, haar accessoires, meisjes accessoires

What’s next for Souza!?

We zijn nu aan het brainstormen over de locatie en het thema van de fotoshoot met kinderen die in mei weer gaat plaatsvinden! Dat is altijd een groot evenement met veel blije kinderen en mooie foto’s! In de zomer gaan we weer naar Paleis het Loo voor de prins(-essen)dagen waar we kinderen schminken.

Welke meisjes accessoires zijn favoriet?

Angeliek’s persoonlijke favoriet is de diadeem “Désirée”, dat is een diadeem vol pailletten die al 18 jaar in de collectie zit in verschillende kleuren. En de gouden cape “Victorine”, een klassieker die áltijd verkoopt! En de hoge hak schoenen behoren tot onze bestsellers. Deze meisjes accessoires vliegen over de toonbank. De haar accessoires zijn ook erg leuk om cadeau te geven.

Wat hoop je voor de toekomst van Souza?

“Dat we het merk verder over de wereld uit kunnen bouwen, bijvoorbeeld naar de USA en dat we nog heel lang kinderen blij mogen maken met onze verkleedsets en meisjes accessoires!”

souza sieraden, sieraden voor meisjes, souza for kids, mooie meisjessieraden, armband meisjes

De leukste zomerjurkjes voor meisjes >>

Delen op Facebook
Delen op Pinterest

Lees ook

HOUTEN POPPENHUIZEN, POPPENHUIZEN, POPPENHUIS

De mooiste poppenhuizen en bijbehorend speelgoed

Mijn dochter beleeft iedere dag nieuwe avonturen met haar poppen in het grote poppenhuis. We wensen alle meisjes ook een prachtig huis...
image-1

Budgetvriendelijke cadeautips voor je jarige kind!

Het lijkt wel alsof alles steeds duurder wordt, van boodschappen tot aan de energierekening. De kosten zijn de afgelopen jaren...
20240221_152006

Catrice Limited Edition – My Jewels. My Rules.

Tienermeiden opgelet! Catrice komt met een supergave limited edition… My Jewels. My Rules. Deze collectie zal tussen februari en maart...