Pusheen the cat

2 april 2017

Pusheen knuffel is een beroemde kat die wereldwijd de harten van veel meisjes verovert. Deze succesvolle tekenfilm held heeft een eigen website, een eigen Instagram-account en 9,5 miljoen volgers op Facebook. Een populair beestje dus, die Pusheen the Cat! En wij begrijpen helemaal waarom.

Lees ook: wat is typisch meisjesdrag >>

Twinning is winning >>

pusheen the cat, pushed knuffel, gund knuffelPusheen the Cat

Pusheen is een grijze kat op een heel grappige ‘platte’ manier getekend met een zwarte lijn er omheen en zwarte oogjes, neus, mondje, haren en neusharen. Super cool!

Het Amerikaanse merk Gund heeft een neus voor leuke knuffels en heeft Pusheen als diverse knuffels op de markt gezet. Er zijn daardoor verschillende knuffel uitvoeringen van deze super coole kat verkrijgbaar. Al deze knuffels zijn gemaakt van heerlijk zachte pluche, waar meiden maar al te graag mee knuffelen. Ze zijn geschikt vanaf 1 jaar, dus leuk voor meiden van klein tot groot. Verkrijgbaar zijn bijvoorbeeld een schattige mini versie in grijs of paars, of grotere varianten met een ijsje, donut, of koekje.

Pusheen knuffel

Nieuw zijn de drie leuke collector sets van Pusheen, waarbij Pusheen versterking krijgt van haar maatje ‘Stormy’. De sets zijn geschikt vanaf 1 jaar, dus leuk voor meiden van klein tot groot. Stormy is een schattig klein katje met heerlijk fluffy haartjes. Pusheen en Stormy zijn samen een gezellig stel en maken er een dolle boel van. De bakkerij set bijvoorbeeld, bestaat uit een schattige Pusheen met een schortje voor en een mutsje op. Stormy helpt mee met een schattig mutsje op zijn hoofd. Je ziet het al helemaal voor je dat ze gezellig samen koekjes bakken of een lekker taartje.

De Pusheen collector sets zijn verkrijgbaar in de varianten bakkerijset, zonnebrillenset en verjaardagsset. Ze worden geleverd in een mooi doosje, dus ook perfect als cadeautje!

Deze leuke Pusheen knuffels zijn verkrijgbaar bij Hippebeestjes.nl. Ook voor andere leuke knuffels, mooie meisjestassen of muurstickers kun je hier terecht!

pusheen the cat, pusheen knuffels

Lees meer blogs van meisjesmoeders >>

Mijn dochter is hopeloos verwend >>

Benieuwd als meisjesmama hoe jongens zich gedragen? >>

Delen op Facebook
Delen op Pinterest

Lees ook

moulin roty

Moulin Roty, prachtig nostalgisch speelgoed

Er was eens een klein Frans dorpje in 1972. Twintig vrienden op zoek naar een gezamelijke woon- en werkplek kochten...
meisjesspeelgoed populair, speelgoedtrends, slijmspeelgoed, poopsie slime. poopsie slime surprise

Speelgoedtrends van dit moment

Het is de eerste week slecht weer na de sluiting van de scholen en mijn inspiratie om wat te ondernemen...
rages, squichy, speelgoed rage

*Zucht* de nieuwste speelgoed rage: Squishy…

Tja hier is er weer zo eentje hoor, een speelgoed rage waar alle kindjes in mee willen gaan. De ‘squishy’,...